Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyim ölümü?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beyim ölümü?

Merhaba ağır bir depresyon geçirdim çekingenlik korku falan kalmadı fakat buseferde beynimin hiç bir foksiyonunu kullanamyorum gibi geliyor bana bir işi yaparken sonuçlarını düşünmeden yapıyorum, aklımda hiçbir düşünce olmuyor fikir üretme kabiliyetim ise sıfır.
    depresyon öncesinde çalıştığım yerde işimi gayet iyi yapardım fakat şuan eski işimi bile beceremiyorum sürekli fırça yiyip,makara konusunu oluyorum ve şuan çalıştığım yerde salak olarak biliniyorum
    bazen elim kolum bile istemsiz hareket ediyor gibi geliyor bana.
    Bu nedir şimdi acaba beyin ölümü falanmıdır? diyceksiniz öyle ise butün bunlarını nasıl yazdın ama bunla yetmiyor yani
    Last edited by s3rhat; 01-07-2010, 05:16 PM. Reason: 1

Rixper ile prozac ikisini beraber 7-8 ay kadar kullandım
    Bir tanedaha vardı z ile başlıyordu ilk kullandığım ilaçtı

Yorum

z ile zyprexa veya zedprex (prozac jeneriği) ya da zeldox olabilir.
      depresyonda beynin hipokampus bölümünde bir miktar hücre kaybı olabilir ama tedavi ile o bölgede hücreler yenilenir.
      sende henüz hücre yenilenmesi tamamlanmamış olabilir. bence antidepresan kullanmaya devam etmende fayda var.
      doktor sana antipsikotik de yazdığına göre psikotik depresyon da yaşamış olabilirsin. psikoz da beyin fonksiyonlarını olumsuz etkiler.

Yorum

Bana siz ilacı bırakmışsınız gibi geliyor.
        Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234

Bilenlerden cevap gelir inşallah
          Uzman değilim. Tecrübelerim de sadece bir kaç haftaya dayanıyor.

Benim düşünceme göre hassas insanlar gereğinden fazla düşünce üretiyorlar.

Yani sen düşünce üretemiyorum sanıyorsun, oysaki gereğinden çok ve belki de bazen karışık düşünceler üretiyor olabilirsin

Bunu 01234 'e söylüyorum. Başlıktaki konuyu açan arkadaşa değil.

Tabi sana "git de ilaç, kullan" demiyorum. İhtiyacın olmayadabilir.

İlaç kafayı toplamaya yardımcı oluyor sanki biraz.

Ayrıntılara takılmıyorsun fazla

Bana öyle oldu
          Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
            Zeka olarak sanki gerilemiş gibi hissediyosun

Son 10 senede kendinmi hiç geliştiremedim desem yeridir ,, ama önceden böyle birisi değildim !!!
            Aynen öyle 20 senelik dünya hayatımda hiç mi ders almadım hiçmi bilgi sahibi olmadım hiçmi olgunluk kazanmadım? bugune kadar yaptığım her işte iyibir mertebeye ulaşan ben şimdi neden böyleyim diyorum kendime!

İlac kullanmayı bırakalı bir ay oldu doktor'um bırakmanın benim açımdam daha kötü olcağını söylede ama dinlemedim.
            ilacı kullandığım zamam sanki ben değil başka bir insan oluyorum kendimi bende tanıyamıyorum böyle daha rahatım fakat aklı çekip alınmış bir beden gibiyim.. şuanlık kendimden beklediğim hiç birşey yok sadece zamana bıraktım olacakları belki toplarım diyorum.
            Last edited by s3rhat; 01-07-2010, 08:28 PM.

Yorum

İşleniyor...
            X