Duyuru

Collapse
No announcement yet.

msn de toplu chat yapılabilir mi?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• msn de toplu chat yapılabilir mi?

toplu dertleşmek herkese iyi gelebilir diye düşünüyorum.her akşam bir saat belirlensin.her gün farklı bir kişi derdini anlatsın.biz de ona çözümler bulmaya çalışalım.terapi gibi bişey yapalım diyorum.hem insan tanımadığı birine karşı daha açık olabilir.

ne düşünüyorsunuz? güzel olmaz mı ?

bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim.yanlış açtıysam özür dilerim.

bn msn ye karşıyım..herkes farklı amaçlarla muhabbete giriyor..amacımız sohbet değil paylaşım ve sitede özgürüz istediğimizi anlatabiliyoruz..üzgünüm gereksiz buluyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chenn View Post
      bn msn ye karşıyım..herkes farklı amaçlarla muhabbete giriyor..amacımız sohbet değil paylaşım ve sitede özgürüz istediğimizi anlatabiliyoruz..üzgünüm gereksiz buluyorum..
      aslında güzel bir fikir böyle birşey yapabiliriz. ne kadar faydası olur deneyip göreceğiz sonuçta kaybedeceğimiz birşey yok.
      arkadaş farklı amaçla sohbete girenler olur demiş. onunda kolayı var kuralları belirleriz, uymayanı siler atarız bu kadar basit.
      hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
      :RpS_cool:

Yorum

yapılabilir yapılmalı katılıyorum guzel fikir yapılsın

Yorum

zaten böyle bi grubumuz var buyrun gelin..
          Last edited by herifin1i; 05-08-2010, 04:20 PM. Reason: link silindi

Yorum

dikkatimi çekti de siteye hiç uğramayanlar olumlu bakmış hep..msj sayıları daha 10 ya var ya yok..bu biraz tuhaf..dilerim yanlış muhabbetlere girilmez ve kimse üzülmez..tecrübeli biri olarak msnde hayır gelmez diye uyarıyorum son kez..anlayan anlamıştır umarım

Yorum

msn gruplarında daha once bulundum..çirkinlikler olabiliyor..ancak çirkinlikler hayatta da vardır..buradakiler çocuk degilki onların cirkinlikleri gormemesi için ugrasalım..bir de su var..çirkinlik yapanı admin gruptan atar..ama admin de çirkinin tekiyse birşey diyemem..çunku admini sağa sola kufretmis grupta gordum sahsen..

guvenilir kisilerin yonetiminde msn sohbeti yapmanın bir sakıncası olmasa gerek..ama mesela admin yokken kendini bilmez birisi çirkinlik yapabiliyor bunu tekrar etmis olayım..

falan filan işte......

Yorum

grup da hazırmış.ben ekliyorum grubu.

farklı amaçla geleni kibarca uyarırız.sonuçta amaç belli.algılama zorluğu çeken varsa aramızda (amaca dair) ben ona sabırla anlatırım

Yorum

İşleniyor...
                X