Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İçim Kan ağlıyor :(:(:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İçim Kan ağlıyor :(:(:(

Az evvel ilk okul arkadaşlarım fotoraflarına baktım hepsinin hali keyfi yerinde yüksek güzel bir yerlere germişler ben geçirdiğimiz anlırımızı bile hatırlıyamıyorum daha konuşmayı beceremiyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım vardı onlada aram bozuldu konuşmuyorum heryerden tekme yedim insanlar çalıştığım yerde benimle dalga geçer oldu. beyinsiz kuş beğinli bu ne zulumdur ya rabbim bu ne derttir ben hep böylemi kalıcam neden sadece ben çevremdeki herkez normalde neden ben bu durumdayım abi içim kan ağlıyor dayanamıyorum sitem etmek olmaz ama ne yapıyım bu hayat benim hayatım değil. beynim durmuş çalışmıyor fena şekilde rahatsızım 10 yaşındaki çocuğun aklına sahibim şuan olmaz bukadarda nedir bu illet lütfen bişerler söyleyin kendi aklım basmıyor bu bataktaktan çıkıyım düşünemiyorum o yeteneğim yok nezaman geçicek bu çile inanın saldırılara karşı kendimi savunucak gücüm bile yok geçmişim deseniz tek kalemde unuttum gitti söyledikleri gibi düşünmeye başlıycam ben gerizekalının önde gideyim.. hepte böyle devam edicem

aynı benim durumum gibisin bende yazsam öle yazardım heralde demekki yanlız değilmişim , sende yanlız değilsin bunların hepsi temiz düşünce taşımaktan kaynaklanıyor ne yazıkki

Yorum

İşleniyor...
    X