Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaşımı küçültmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaşımı küçültmek istiyorum

ya dostlar ben yaşımı küçültmek istiyorum 28 yaşını bitirdim ama gören zannediyor 22-23 taş çatlasa 24 söylemesem bu yaşlarda zannediyor herkez beni bazen yalan söylüyorum. 25 düz hesap kimsede anlamıyor zaten..

babamın arkadaşı avukat ona sölemiştim hastanede doğdum diye olmuyormuş başka bi yolu var mı bilen var mı acaba??

hiç bi fikrim yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
      17 filan yaptır küçültmüşken

o Yıllar daha dertsiz kedersiz
      evet haklısın iyi olur zaten çok dertli biriyim belki birazından kurtulurum

Yorum

17bncede ideal yolunu öğrenirsen bize de söle belki bzde deneriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chenn View Post
          17bncede ideal yolunu öğrenirsen bize de söle belki bzde deneriz
          sen nerdesin yoksun piyasada..

bence 17 çok fazla o zamanda diyecekler büyük gösteriyon bu seferde büyütmeye kalkarım 19 iyi

Yorum

19da dertler başlıyo demedi demee buralardayım ben ya sen?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chenn View Post
              19da dertler başlıyo demedi demee buralardayım ben ya sen?
              19 da dertmi olur yaa.. bende burdayımda seni hiç görmüyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: treasure
                ne guzel iste yas büyük kendi ayaklarinin uzerine basiyorsun... ama hala genc be dinamik bir görünüm...
                insan daha ne isterki ya
                yanılıyorsun kendi ayaklarımın üstüne basmıyorum basamıyorum biraz sorunlarımdan birazda başka heveslerden.. bende kalsın. ama genç göründüğüm doğru.. ben bile aynada kendime baktığımda inanmıyorum insanlar haklı beni küçük bulmakta falan diyorum kendi kendime..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: babyface06 View Post
                  avukat ona sölemiştim hastanede doğdum diye olmuyormuş başka bi yolu var mı bilen var mı acaba??
                  avukat olmaz demiş (ki doğru da söylemiş) fakat sen ona inanmıyor gelmiş burada psikoloji forumunda soruyorsun:21:
                  bu konu hukuki bir mesele olduğuna göre yanlış yerdesin, hukuk forumları var oralarda sor.

ayrıca kendi görüşümü de söyliyim, çevrendekiler söylüyor diye yaş ne büyütülür ne küçültülür, sakınn:68:
                  Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                    ne güzel keşke bende küçük göstersem...benim halamın oğlu yaşını büyültmüştü babasını ve annesini mahkemeye vererek..ama küçültme oluyor mu bilmiyorum bu şekilde..
                    küçültemde büyültemede oluyor ama küçültmede hastanede doğarsan olmuyor.. işde başka bi yolu var mı diye öğrenemek istedim..
                    sizin yaşınız kaç..

Yorum

Ben de biran önce yaşayabileceğim en son yaşa gelip ölmek istiyorum inşallah...
                      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: babyface06 View Post
                        ya dostlar ben yaşımı küçültmek istiyorum 28 yaşını bitirdim ama gören zannediyor 22-23 taş çatlasa 24 söylemesem bu yaşlarda zannediyor herkez beni bazen yalan söylüyorum. 25 düz hesap kimsede anlamıyor zaten..

babamın arkadaşı avukat ona sölemiştim hastanede doğdum diye olmuyormuş başka bi yolu var mı bilen var mı acaba??
                        yapmayın böyle şeyler yaa .dalga geçiliyor dicem ama oda değil. fenalaşmayın ne olur.bu kadar da dışarlara,kaymayın soyutlaşmayın...
                        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Clipper
                          Yaşlandığında hastalıklarla boğuşurken bu zamanlarını özleyebilirsin; emin ol.
                          Ben bu sigara illetine devam ettikçe, o kadar yaşlanabileceğimi sanmıyorum...
                          Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

sigara mı? kim vaz geçebilmiş ki. bu sorunlarla ...
                            içten gelen bir rahatlık olmadıkça,nasıl bırakılır bu ki.
                            Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Benim en sevdiğim laflardan bir ''aaa yaşını hiç göstermiyorsun '' bırak küçük göstersin, heleki senin bahsettiğin 3 yaş felan. Bunun kafaya takılacak hiç bir yanı yok, yaş 30 olsun ondan sonra yine küçük görünüyorsun desinler, bakalım o zaman şimdiki gibi dert edecekmisin :114:
                              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
                              X