Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok İhityacım Var Cevaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok İhityacım Var Cevaba

Bir çok sıkıntı üst üste.
    Henüz yaşım genç olsa bile.
    Yaşıtlarıma bakıp her özendiğimde,
    Ağlarım bazen, bazen de kızarım kaderime.
    Pişman olurum Allah'a yalvarırım af dilemeye.

İşte benim hayatım böyle bir kısır döngü. Uğraşıyorum gerçekten her seferinde,
    sadece sızlanmıyorum dertlerime. Ama bir yerden sonra benimde gücüm kalmıyor.
    Off bu yıl lise3'e geçtim. Lise 2 bir felaketti. Umarım bu yıl böyle olmaz.
    Keşke sırf asosyal olsam. O da değil, arada kaldım. Anlamıyorum bir gün herkesle
    çok rahat bir şekilde konuşabilirim, arkadaşlık kurabilirim. Ama diğer gün felaket
    olur gözümde. Ne olduğumu bilmiyorum, aslında kim olduğumu?
    Yeniden sıfırlasam hayatı, yeni bir sayfa açsam acaba işe yarar mı?
    Everything is Changed.

ne tesadüf ben de lise3e geçtim ve aynı şeyleri yaşıyoruz.hayat beni de yoruyo
    IşIk VER BANA !

Yorum

Okula gitmeye çekinir oldum.
      Everything is Changed.

Yorum

ben okuldan nefret ediyorum .sürekli asosyal muamelesi görüyorum bir şekilde .asosyal olduğumu düşünmüyorum ama biraz melankolik ve içime kapanık olmamdan dolayı böyle düşünüyorlar herhalde .düşüne düşüne salak oldum
        IşIk VER BANA !

Yorum

Daha önünde çok uzun yıllar var ablacım, bazen insan hayattan bezebiliyor. Ama sen sakın yılma ve nasıl düşünürsen öyle hissedermişsin. O yüzden olumlu düşünmeye ve başına gelen herşeyin bir felaket olarak görmeye değil talihsizlik olarak görmeye çalış oldumu..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

bu dönemde bu sorularla boğuşmanız o kadar doğal ki. sizin şu an yaşadığınız döneme has bişey, bir kimlik bunalımı yaşıyorsunuz.ergenlik döneminin gelişim görevi bu...yani kafanızda herşeyi büyütmeyin çünkü inanın bu dönemlerden hepimiz geçtik.özellikle yaşıtlarınızla olan sorunları ilişkileri sürekli sorgularsınız ve hep kendinizi yıpratıcı içsel konuşmalar yaparsınız. vazgeçin ve yaşınızın gençliğinizin tadını çıkarın...hayat öyle güzelki hele hele sizlerin yaşında olmak isteyen ne çok insan var, o günlere dönmek issteyen
            okyanusu suya bakarak aşamazsın

Yorum

daha bikaç sene daha bilemiceksin kim olduğunu
              lise ortamı zor gerçekten ama bu sene daha kolay gelicektir sınıf arkadaşların aynı kalıcak
              umarım daha rahat olursun

forumda ne kadar çok küçük üye var
              galiba ben büyüdüm

Yorum

kısır döngü varsa ; kısa devre yapan kısmı devre dışı bırakın

hayatınıza bı reset cekın sızı mutlu edecekse . nasılmı? sorun olarak dusunduğunuz seylere yoğunlasın , lıse oğrencısı olduğuna göre farklı bakıs acısını oğrenmıs olman gerekıor , geometrıye bı bakın her soru acılarla cozulmez , benzerlıklerede sadece bel bağlanmaz , bi bütün olarak dusuneceksın aksı takdırde verılerı ıyı toplamadan sorunun ustune gıdersen sorunun sadece bı kısmını cozmus olacaksın ...

Yorum

İç sesimi çok dinler oldum. Yalan yanlış şeyler düşünüyorum. Ailem sorunlu olduğu için zor geçiyor ergenlik dönemim. Sonbaharr çok haklısın nasıl düşünsem öyle gidiyor.
                  Everything is Changed.

Yorum

pff...........
                    Everything is Changed.

Yorum

Benzer şeyleri bende yaşadım lisede, üni de düzelir merak etme,verebileceğim tek tavsiye gelecekte düzeldikten sonra geçmişte yaptığın kuruntulara gülüp geçeceksin keşke şimdiki aklım ozaman başımda olsaydı diyeceksin...

Yorum

evet rimaxa katılıyorum, üniversitede açılırsın kabak çiçeği gibi (:
                        Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Kız arkadaşı edin bence baya işe yarayacaktır.
                          Last edited by asilsoy; 16-08-2010, 02:29 AM.
                          ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
                          Bu itirafın anlamı yok...

Yorum

Kendini tanıması kim olduğunu ya da olması gerektiğini daha rahat kavrayabilmesi için kız arkadaş edinmeli.
                            ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.

Yorum

Amba at gözlü ve karamsar bir insansın besbelli kuyruk acın var senin vah yazik

Yorum

İşleniyor...
                              X