Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkeksiz bir dünya nasıl olurdu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• erkeksiz bir dünya nasıl olurdu ?

arkadaşlar forumda mesajları okuyorum ne kadar feminist arkadaş var öyle yahu, bir erkek olarak tırstım şimdi.

dedim bir beyin fırtınası tekniğinden yararlanalım erkeksiz bir dünya nasıl olurdu gözümüzde canlansın. beyin fırtınası tekniğine de kısaca değinecek olursak bilmeyen arkadaş olabilir; her türlü fikrin alakalı alakasız dile getirildiği sonra değerlendirildiği bir tekniktir.

bir rica da bulunmak istiyorum, seviyeyi düşürmeyelim lütfen.

saygılar...

Valla ne kadar kızsakda güzel olmayacağı kesin dünyanın, evrenin yaradılışı böyle, her iki cinste birbirine muhtaç aslında..
    Hemcinslerim çok kıskançlar hep onların olduğu bir dünya çekilmezdi bence
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

herhangi bir deneyim beni bu soruyu sormaya itmedi, insanlara birşeyler anlatmanın en iyi yolu onlara söyledikleriyle resim yaparak önlerine koymandır.

Yorum

olmazdı

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
        kocamsız ve babamsız olmaz..diğer erkekler konusunda düşünebilirim
        bu da güzel bir yorummuş ara sıra ben de böyle düşünüyorum.
        Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

Hergun kızkıza pijama partısı yapıyomuş gibi zevkli olurdu :5:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hezarfen View Post
            herhangi bir deneyim beni bu soruyu sormaya itmedi, insanlara birşeyler anlatmanın en iyi yolu onlara söyledikleriyle resim yaparak önlerine koymandır.
            kime ne anlatmak istiyorsun merak ettim
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emreql
              erkek düşmanı çok forumda...
              erkeklerden yara alan çok diyelim
              erkek düşmanlığı yakışmaz bize
              Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

arkadaşlar birbirimizi kırmadan dert anlatamaz mıyız, düşünceler ne olursa olsun birazcık saygıyı karşılıklı olarak hak ediyoruz bence

Yorum

konudan sapmayalım lütfen arkadaşlar...

Yorum

şttttt kaçılın moderatör geldi...arkadaşlar lütfen yorumlarınızı birbirinizi kırmadan yapınız...
                    Yoksa kuralları çiğneyenlerin mesajları silinecektir.
                    Teşekkürler...
                    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

yetiş sonbaharr

Yorum

nasılki kadın olmazsa olmaz, erkekte öyle işte, biz olmayınca olmuyor
                        ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Gerçekten sevdiğim bir sevgilim olduğunda sanki yaşamanın anlamı gibi geliyor... Onunla olmak için çaba göstermek, hayatın monotonluğuna katlanmak vs. bir nedeni oluyor. Tatmin etme düzeyi yüksek bir olgu. Diğer türlü ise sadece evde oturup yaşamın anlamını sorguluyorum, içki, sigara ve filmler... uyku uyku uyku... hiç bişi istemiyor canım.
                          Sen bu dünyanın sırlarına eremezsin;
                          Erenlerin dilini de söktüremezsin;
                          İyisi mi iç şarabı, cennet et bu dünyayı:
                          Öbür cennette ya girer, ya giremezsin.

Yorum

evet uzlaşın artık hadi :RpS_thumbsup:

Yorum

Böyle durumlarda sükuneti bozmamak lazım Ben gerekeni söyledim; hadi barışın. Ne demiş Atatürk? Yurtta sulh cihanda sulh + forumumuzda da sulh

Yorum

İşleniyor...
                              X