Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bunu demeye cesaretin var mı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bunu demeye cesaretin var mı ?

keşke yaşadığım şu psikolojik sorunları yaşamasaydım da gözüm doğuştan kör olsaydı. keşke kulaklarım sağır olsaydı da şu psikolojik sorunları hiç yaşamasaydım. keşke bir bacağım kopsaydı dı iç dünyam huzurlu olsaydı. keşle dilsiz olup konuşamasaydım ama kalmim hep neşeli olsaydı...

psikolojik bir sorun yaşayıp ta bunları demeye cesaret edecek biri var mı ?

ben edemedim. gözümün görmesine razıyım. yaşadığım sorunlara bedel gözlerimi takas etmezdim...
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

içteki sıkıntıyı derdi dıştaki bir uzvuyla takas edebilecek biri olacağını sanmıyorum, aksine çok şükür gözlerim görüyo yürüyebiliyorum gibi düşünceler içinde içerideki sıkıntıyı atmaya çalışmalı insan.
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

evet abi aynen öyle. duyguları arada onarabiliyoruz. ya kolsuz olsaydık. o çok fena olurdu gerçekten...
      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
        Karşılaştırdığın şeyler bence yanlış

Gözünün kör olmasıda ayrı bir psikolojik sorun kaynağı olacaktır çünkü

Bide şu var Gözünün kör olması seni ölüme götürmeyebilir ama depresyon adamı ölüme götürebilir

Ama şunu diyebilirim

Keşke yaşamımdan feragat etme hakkım olsa düşünmeden feragat ederdim . . .
        elma ile armutu karşılaştrımış olabilirim. ama takasta bu normaldır 01234 psikolojik sorunlarına bedel gözünü istiyecekler senden. hiç psikolojik sorun çekmiceksin... görmesende o da sorun olmayacak senin için. sen tercih eder miydin bunu? tüm canını feda eden buna razı gelir gibi geliyo bana :?

Yorum

hayata hiç gelmemiş olmayı dilerdim. Ama hiçbir zaman sahip olduğum bir şeyden, başka bir sıkıntım adına vazgeçmeyi düşünmem.
          Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

herkesin bir kere yaşama hakkı var, kolsuz bacaksız doğup ölene kadar öyle yaşayanlar var, yada bir kazada vücudundan bişeyler kaybedenler, onların hem içinde var bu acı hem dışında.
            keşke bacağım olmasaydı da bu depresyonda olmasaydım demek ne kadar akıllıca, koşanları top oynayanları izlerken mutlu olunabilecek mi acaba?
            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
              Arada fark var

Tüm yaşamdan feragat ederken , Komple bir kurtuluş var

ama gözünü feda etmekte ise hala arızalı bir şekilde hayata devam etme var

Yani sorunun birini alıyorsun diğerini koyuyorsun bence bişey farketmiyor
              ama sen benim sorumu algılamamışsın. anksiyeteli olmak mı daha kötü bir daha asla görmiyecek olmak mı ? peki buna cevap ver

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psychologist__ist View Post
                hayata hiç gelmemiş olmayı dilerdim. Ama hiçbir zaman sahip olduğum bir şeyden, başka bir sıkıntım adına vazgeçmeyi düşünmem.
                bende bu lafı zamanında çok dedim.. hiç var olmamayı dilerdim dedim. ama bğir gözümüzden vazgeçemiyoruz ki hayatımızdan vaz geçelim... dimi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                  herkesin bir kere yaşama hakkı var, kolsuz bacaksız doğup ölene kadar öyle yaşayanlar var, yada bir kazada vücudundan bişeyler kaybedenler, onların hem içinde var bu acı hem dışında.
                  keşke bacağım olmasaydı da bu depresyonda olmasaydım demek ne kadar akıllıca, koşanları top oynayanları izlerken mutlu olunabilecek mi acaba?
                  asla sahip olmayacağımız bir uzvun eksikliğini yaşamaktansa zaman zaman iyi olan ruh halimle kalırım daha iyi diyorum bende. öyle ise ben görmeyenlere işitmeyenlere nazaran daha şanslıyım. eminim onlar keşke görseydikte depresyonum olsaydı derlerdi. okb olsaydım da işitseydim derdi. yılandan akrepten korksaydımda ama onları neye benziyor görseydim keşke derlerdi diye düşünüyorum...

Yorum

şimdi mümkün değil tabi, ama hiç yaratılmamış olsaydım fena olmazdı
                    Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

İnşaallah treasure; şu sıralar hiç de böyle diyemiyorum...

Yorum

iç sıkıntılarının sebebi anksiyete mi...?

Yorum

Anlaşılan tatil sana hiç yaramamış. Belliki gönül kırıkların, ayrılıkların olmuş.. Hayatta herşey dozunda ve ya mükemmel gitmiyor, çoğu şey birden değişebiliyor. Hiç beklemediğiniz bir anda herşey tepetaklak da olabiliyor. Ama herşeyi atlatabilen bilen birisiyiz biz insanoğlu, geçmez bitmez denen yaralar bitiyor, kapanıveriyor. Umarım çabuk atlatırsın yaşananları..
                          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ya bilmiyomda psikolojik sorun hastalik okadarda abartilcak bisey deil dunyaya gelememiyi dilerdim ama

Yorum

İşleniyor...
                            X