Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kalbim rötasyona uğrasın artık çürüttü bu yenilgiler...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kalbim rötasyona uğrasın artık çürüttü bu yenilgiler...

.................................................. ...................................
    Last edited by soruisareti; 27-01-2011, 12:47 AM. Reason: gizlilik

o kadar çok şey yazmışsın için dökmüşsün şöyle göz gezdirdim diyeceğim şudur,

"anlaşılabilmek için kendini anlatman gerek, kendini iyi anlatabilirsen sevilirsin"
    hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
    :RpS_cool:

Yorum

sorunda orda zaten kendimi anlatamamak hastalıktan dolayı sanki beynim durmuş gibi oluyor bazen artık çalıştığını da düşünmüyorum zaten neyse iyi akşamlar...

Yorum

22 yaş daha o kadar erken ki herşey için.Önünde koca bir ömür var Allahın izniyle.
        zaman içinde hastalığını da yenersin..sana zarar vermesini engellersin..hiç merak etme..ilaçlarını düzenli kullan bu çok önemli..(ben de bipolarla boğuştum yıllarca..ve hala öyleyim ama kimse inanmaz hasta olduğuma ,hatta ben bile belki dr hatası oldu hasta değildim aslında diyorum..) yaşın ilerledikçe daha kolay mücadele ediyorsun..hayatla da hastalıkla da..
        evet yanındakiler tarafından anlaşılabilmek önemli..ne kadar anlatsan da eğer onlar anlamıyorsa yapacak birşey yok..hassas (ve hasta )insanlar için hayat birazcık daha zor.

Yorum

evet kesinlikle herşey düzelir diye dua ediyorum ama bakıyorum 5 sene oluyor ama bir düzelme yok dahada kötüye gidiyor herşey bir imtihan süreci ama hakikaten zorlu Allah hepimize kolaylık versin...

Yorum

İşleniyor...
          X