Duyuru

Collapse
No announcement yet.

üzüntülerle uzaklarda yaşamak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• üzüntülerle uzaklarda yaşamak

her ne kadar konuştuğum insanlar ve akrabalarım olsada odamda her yalnız kaldığımda kendimi yalnız hissediyorum kalkıp pc açıyorum ki ya burdan ya başka bi yerden msnden falan biriyle konuşim.. konuşimde o duyguyu hissetmeyim yaşamayım sorunlar yüzünden net bağımlısıda olduk elalem aya gidiyo ben kaç yaşına geldim evdeyim geçen bi soğan almaya gittim korka korka eve geldiğimde yakınıyordum ve herkezide dışarda görünce çok zoruma gidiyo kendi kendime yapabilsem dışarda olsam çok arkadaşım olur diyorum. sanki cebinde parası kalmamış yada hiç olmamış bi çocuk gibi kapıdan şekerli ballı satan adam geçer herkez gider alır oraya koşar sen ise uzaktan bakarsın onlara kendimi öle hissediyorum..
    halimden anlayan yok bi soğanı bile alırken bu şekilde alıyorsam yarın iş evlilik olsa ben ne yapacam yandık.. çektiğim ağrılarda çabası..

Yazını şöyle bir okudum
    Evden çıkmak sıkıntı yaşatıyor, çünkü insanlarla uğraşmak gerekiyor dışardayken.
    Peki herkes için geçerli mi bu durum? Evet, herkes dışardayken sorunlar yaşama tehlikesi ile karşı karşıya.
    Demek ki sadece birilerine özgü bir şey değil

Acaba yorumum nasıl? Kendimde sosyal-fobi olup olmadığını bilmiyorum. Dolayısıyla yanlış da bakıyor olabilirim konuya
    Last edited by bir dost; 06-09-2010, 10:57 AM.
    Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bir dost View Post
      Yazını şöyle bir okudum
      Evden çıkmak sıkıntı yaşatıyor, çünkü insanlarla uğraşmak gerekiyor dışardayken.
      Peki herkes için geçerli mi bu durum? Evet, herkes dışardayken sorunlar yaşama tehlikesi ile karşı karşıya.
      Demek ki sadece birilerine özgü bir şey değil
      ben kendimle uğraşamıyorum kaldıki insanlarla.. çoğu zaman bi tartışma anında da kemküm ederim iki lafı biraraya getiremem bi olayın bi durum düzeltilmesi gerektğinde de ya annemi ya babamı yolluyorum ama onlarda yaşlandılar biraz ya kendim gitmek istiyorum.ama...

Yorum

Aslında bu biraz özgüven eksikliğiyle alakalı, sanırım. Bu arada bende de var o.
        Diğer insanlar da analarının karnındayken öğrenmiyorlar herşeyi. Her insan belirli ölçülerde, kendi kapasitesinde pek çok şeyi gerçekleştirebilir, bence.
        Mesela bir adam dünyada 5 numaralı tenisçi olur, öteki ise 256 sıradaki tenisçidir.
        Ama 256 sıradaki de değerlidir. Kendini önemli görür. Tenisi bırakmaz yani.
        Hatta bir gün gelir, pat diye 5 numaralıyı da yenebiliyor
        Last edited by bir dost; 06-09-2010, 11:11 AM.

Yorum

tamamen özgüven kaybı...

Yorum

Bu arada açtığın başlık bile bence güzel.
            Ben mesela kendimle alakalı başlık açamıyorum...
            Anca başkalarının açtıklarına yorum yazıyorum
            Yani sen kendini ortaya koyabilen bir vaziyettesin ve bu son derece iyi bir şey, bence

"Derdini anlat ki, çözüm bulalım" derler, bense o hale bile gelemedim daha

Yorum

Bu arada açtığın başlık bile bence güzel.
              Ben mesela kendimle alakalı başlık açamıyorum...
              Anca başkalarının açtıklarına yorum yazıyorum
              Yani sen kendini ortaya koyabilen bir vaziyettesin ve bu son derece iyi bir şey, bence

"Derdini anlat ki, çözüm bulalım" derler, bense o hale bile gelemedim daha
              yoo bence sizde son derece gayet güzel anlatabilirsiniz kendinizi ben buna inanıyorum. benim yazdıklarıma yorum getirebiliyorsanız, kendinizle ilgili olumlu veya olumsuz şeyleri yazabilirsiniz burdaki herkezde anlar kimse gülüp geçmez zaten burdaki herkezin küçükde olsa büyük de olsa bi derdi var..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: babyface06 View Post
                yoo bence sizde son derece gayet güzel anlatabilirsiniz kendinizi ben buna inanıyorum. benim yazdıklarıma yorum getirebiliyorsanız, kendinizle ilgili olumlu veya olumsuz şeyleri yazabilirsiniz burdaki herkezde anlar kimse gülüp geçmez zaten burdaki herkezin küçükde olsa büyük de olsa bi derdi var..
                İnşallah bir gün yapacağım

Yorum

sosyal fobili için dışarı çıkabilmek başlı başına bir sorundur... herkes beni takip edior düşüncesi ah ah.... yürüyüşüm bile değişti... ayrıca kaçar adımlarla gidiorum hep yolda... durumunu çok iyi anlıorum babyface bir sosyal fobili olarak ilaç desteği almalısın bence ilaçsız çok zor....

Yorum

İnşallah bir gün yapacağım
                    işallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: treasure
                      bu problemin uzerine gitmeyi denesen??
                      yani hergun bisey almaya cik disari..
                      onlarinde hepsinin bir telasivar
                      sonucta kimse seni gozetlemiyorki..

bence problemin uzerine gitmelisin
                      hergun disari cik ve biseyler al ...
                      hem ailene yardim etmis olursun hemde kendine..
                      ???
                      kısmende olsa belki faydası olabilir ama tamamen geçeceğini zannetmem..

Yorum

İşleniyor...
                      X