Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimi sevmiyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

burda hiç kimse kendini sevmiyor.
    bir yerde bir yanlış var arkadaşlar.
    bu cümleyi "kendimi seviyorum" a çevirmeliyiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: junkdarc View Post
      burda hiç kimse kendini sevmiyor.
      bir yerde bir yanlış var arkadaşlar.
      bu cümleyi "kendimi seviyorum" a çevirmeliyiz.
      gerçekten de tam anlamıyla kendini seven biri zaten sorunlu sayılamaz.
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

öyleyse çok objektif bir insansın.

Yorum

Seni seven insanlarla vakit geçirmek için kendini sevmen gerekmez. Sen sevmesen de onlar seni seviyorlar (yoksa senle vakit geçirmezlerdi). Dolayısı ile sosyalleşmene engel değil bu düşüncelerin. Bence buradan başlamalısın. Seni sevenlerle daha fazla vakit geçir. Gez, dolaş, tek başına çalışcağına birisiyle beraber çalışın sınava mesela. Zamanla sende arkadaşlarının neyi sevdiğini görüp sen de bu özelliklerini sevmeye başlarsın zaten.

)
          Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
          -Buda-

Yorum

bu derdin çözümü var, öncelikle alış veriş yapacaksın sonra da saçına bi fön çektreceksin.yüzüne uygun bir de makyajını yaptın mı bu iş tamamdr gerçekten bu kadar basit... hayatını bunun için zindan etmene gerek yok.bazı insanlar dış görünüşüne çok takar ama bu yüzden bakımlı dolaşırlar, kendilerini bırakmazlar sen de böle yapmalısın.seni görmedim ama eminm çirkn deilsindir hem makyaj nelere kadir sokağa çıktığımzda kızların çoğu makyaj ve bakımla güzel görünmekte, eminim dediklerimi yaparsan kendini çok ii hissedeceksin.
            Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
            Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

İşleniyor...
            X