öyle yetersizimki namussuzlarla bile baş edemiyorum ancak onlar için bela okuyorum ama onlar tam hayatımın içinde hayalim var insan gibi yaşayarak mutlu oolmak bugüne kadar hiç bir pi işe girmedim eroin kokoin nedir bilmem saf dogdum saf ölecem şu anası sattımın dünyasında hep bir umutla bir gün mutlu olcammı olcaksam cocuklarıma cocuklum için ne anlatacam karım bana geçmişte nasıl hayatın oldunu neden hiç arkadasım olmadını sormuycakmı ben de tabi taa doustan basa kadar herseyi Anlatacam bir gün duydugunda agzı bi karış açık kalcak belki kimle evlendim ben diycek belkide olanlara kayıtsız kaldım için suçlu ben olcam aklıma mutlu olamama evlenememe gibi durumlarda gelio ama cok düsük ihtimal mutlaka bekar ölen yoktur bu konuyu evlendirin beni demek için açmadım yada tabiri caizse bu oglan evlilikle bozmus demeniz içinde açmadım ama nabıyım tek umudum onu deli gibi sevip onunda beni deli gibi sevip anlayan biriyle evlenip kendi evime cıkmak tabi sadece bi hayal hayal diyorum cünkü gücsüzüm ve hayat beni kaba saba bişiden anlamayan biri haline getirdi kendini kabuna kitlemiş biri haline getirdi ne kadar cıkmak istesemde kabumdan cıkamıyorum belki cıksam bendemi serefsizleşirim acaba nede olsa agac yasken egilir benim yasadıklarımı yasayanlar ne olur siz benden dha iyi bilirsiniz ki millet ailesiyle yaptıgı bi kavgayı bile mahane ederek kötü yola girio esrarcı oluyo vs tabi onları kücümsemiyorum ben herkesi yasadıgı kendine iz bırakır
benim babam tam ... biri yinede küfredemiom ne malım ben ya bir gün olsun ogluyla kızıyla ne derdin var diye ilgilenmedi hep kendini düsündü annemide hep kullandı kulanmayada devam ediyo annemde suçlu aslında cünkü dedigi tek şey alaha bırak... ama ne zamana kadar niye boşanmıyolar niye ben elime çakıyı alıp babamı kesemiom,
boşanmaları en mantıklı iş ama onuda yapmıyolar cünkü mal davası ablam evlendi tabu babamın üzerine boşansa kızı evden cıkarır kızın mutluluyla oynar o derece serefsizdir demek istedim suçum neydi benim böyle bi dünyaya geldim bana bi çare verin hani bana sosyal ol diyonuz ya bu ailede nasıl sosyal olcam ben
benim babam tam ... biri yinede küfredemiom ne malım ben ya bir gün olsun ogluyla kızıyla ne derdin var diye ilgilenmedi hep kendini düsündü annemide hep kullandı kulanmayada devam ediyo annemde suçlu aslında cünkü dedigi tek şey alaha bırak... ama ne zamana kadar niye boşanmıyolar niye ben elime çakıyı alıp babamı kesemiom,
boşanmaları en mantıklı iş ama onuda yapmıyolar cünkü mal davası ablam evlendi tabu babamın üzerine boşansa kızı evden cıkarır kızın mutluluyla oynar o derece serefsizdir demek istedim suçum neydi benim böyle bi dünyaya geldim bana bi çare verin hani bana sosyal ol diyonuz ya bu ailede nasıl sosyal olcam ben

Yorum