Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaldıramıyorum artık...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kaldıramıyorum artık...

merhaba arkadaşlar...

Şu anda ağır depresyon içersindeyim... hiç bir şeyden tat alamıyorum artık.. bütün aksilikler üst üste geldi...

1-)Meslek konusunda hala karar weremedim... bu konuyu sürekli farklı başlıklar altında açmıştım zaten... psikoloji istiodum bu sene puanım yetmedi... 1 seneyi daha göze almaya psikolojim elvermiyor... çünkü sınaw esnasında da sürekli olumsuzluklar yaşayan bir çocuğum... 2.tercihleri yazıp gidesim war bu yüzden...beynim bir oraya kayıyor bir buraya... sürekli düşünce halindeyim...

2-)Bu yaz bir işyerinde kısa süreliğine çalıstım... Orda bir kızla tanıştım... bir yaş büyük benden.. ama hoşlanmıştım ondan... sosyal fobim onunla konusmamı engelliyordu ama... buna rağmen bir gün muhabbeti koyulaştırp numarasını aldım... bir gün aradım... kız afyona gitcek bu sene üniversite kazanmıs... dedimoraya gitmeden önce bir gün görüsebilirmiyiz? dedi işyerinde denk gelirsek görüsürüz... bunu da nasıl değerlendirmem lazım bilmiyorum... beni daha fazla tanımıo haklı da olabilir bu kararı wermekle... bilmiyorum açıkçası...

3-)O kadar dalgınım ki... elimdeki kimliği düşürecek kadar... ilaçlar beynimi mahvetmiş... yazık değil mi benim gençliğime... o ilaçları yazanlarda merhamet yok mu hiç? 1 yıl daha hazırlanmayı bir de bunun yüzünden göze alamıyorum... çünkü sanki beynim durmuş... kimlik de kayıp.. onun için de 47 lira istediler... boş yere para gitcek işte....

4-)Son günlerde sigara içmeye başladım... tek tük derken bu aralar günde 4-5 tane içmeye başladım.... tiryaki olmaktan çok korkuyorum gerçekten...kafamı uyusturuo başımı döndürüo ama içiorum işte... hatta geçen birini kolumda söndürdüm... neden yaptığımı da bilmiorum açıkçası... aptallığımdan sanırım...

böle işte arkadaşlar bu benim dünyam benim hayatım.... hiç birini abartmıorum... pireyi deve yapmıorum yani... we artık iyimser olmak sökmüor arkadaşlar... yok hayata iyi tarafından bak falan sökmüo.... polyannacılık oynamaktan bıktım açıkçası.... ne yapcam ne etcem bilmiorum....

Bazen geldimi herşey üst üste gelir, biraz sakin olmayı dene herşey elbet yoluna girecektir. Sen yeterki sağlığından olma bence..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
      terapi alıyor musun ilaçların yanında?

sadece bir kere gittim... bu aralar tekrar gitmem gerekiyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
        Bazen geldimi herşey üst üste gelir, biraz sakin olmayı dene herşey elbet yoluna girecektir. Sen yeterki sağlığından olma bence..

haklısın sağlık en önemlisi... neyse yine de şükretmek lazım bazı şeylere... mesela bugünüm güzel gidio çok şükür... eski bir kız arkadaşımla görüstüm,kimliğimi çıkardım ceza parası almadılar daha da iyisi olcak inşallah...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
          gitmelisin...

gideceğim inşallah...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: holly
            ben de kaldıramıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dök içini o zaman benim gibi we bir nebze de olsa rahatla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: holly
              içimi dökünca daha kötü oluyom

hmm o zaman bilemem... ben çok rahatladım walla... we bugünüm de çok iyiydi elhamdülillah... Allah yardımcın olsun...

Yorum

ya bence sen tercih yap.yoksa bu psikolojiyle zorlanırsın bir daha çalışcan dersane sınav fln ....
                IşIk VER BANA !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delideli View Post
                  ya bence sen tercih yap.yoksa bu psikolojiyle zorlanırsın bir daha çalışcan dersane sınav fln ....

hmmm... bilmiorum ya inan çok zor... her zaman aklımda... hiç çıkmıor... her zaman dalgınım,düşünceliyim...

Yorum

Katılıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delideli View Post
                      Katılıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Robin
                        şu sıralar benimde canım sıkkın herşey düzelir diye düşünüyorum umarım sende rahatlarsın

inş dostum... senin neyin war... anlatmak ister misin?

Yorum

İşleniyor...
                        X