Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evet yalan söyledim!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Evet yalan söyledim!

bu siteye üye olduğumdan beri herşeyimi paylaştım sizlerle..ama öyle bi yalana bulaştım ki çözümünü bulamıyorum..
    4 yıl önce başladı tedavim..ve anneme ihtiyacım vardı,onun ilgisine ve desteğine..ve ilk doktoruma bi yalan söyledim,ses duyuyorum dedim,hayali bi arkadasım var dedim..sonra iş sarpa sardı!bir yıl önce doktoruma artık sanrılarımın olmadığını söylesemde 1 yılda doktorumun gözünde hiçbir şey değişmedi..Ben BİPOLAR BOZUKLUĞU zor kabul ediyorken bide basıma psikoz çıktı..bu yük gerçekten bana fazla..söylediğim bi yalan tüm yaşamımı etkiliyor,ilacım belkide ona göre ayarlanıyor..offf!!!!!doktoruma dürüstçe herşeyi itiraf edemem..hem ne dicem ki;kusura bakmayın,ben sizin gözünüzün içine baka baka yalan söyleyip zamanınızı çaldım,özür dilerim mi dicem?artık herşey için çok geç..korkarım bi zaman sonra adımın altında şizofreni bile yazar..öyle karmakarışık oldum ki bu durum beni çok sıkıyor,artık yalansız dolansız bir tedavi istiyorum..1 yıldır oldukça dürüst olsamda doktorum tedavinin basını düşünerek hareket ediyor..lütfen bana yardım edin,nasıl değiştircem doktorumun düşüncelerini,psikoz etiketinden nasıl kurtulucam?herşeyi itiraf etmek gerçekten benim için çok zor!

kendim ettim,kendim buldum

Yorum

six feet under'daki brenda gibisin

doktoruna gerçeği söyle. parasını sen veriyorsun sana hayrına yardım etmiyor. sadece kendi tedavini geciktirmişsin o kadar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schweik View Post
        six feet under'daki brenda gibisin

doktoruna gerçeği söyle. parasını sen veriyorsun sana hayrına yardım etmiyor. sadece kendi tedavini geciktirmişsin o kadar..
        bunca görüşmeden sonra nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum..aslında doğrusu itiraf etmek olsada cesaret edemiyorum..

Yorum

doktorunu değiştir o zaman ne diyebilirimki

doktorun işi senin psikolojik durumunu düzeltmek. senin yalan söylemen de senin psikolojinden kaynaklandığına göre adamın işi bunları göz önünde bulundurmak. utanacak bişey yok söyle gitsin yanlış ilaçları alıp gerçekten kafayı bozmaktan iyidir dimi

Yorum

Hayatında yeni bi sayfa aç..En kısa zamanda doktorunu değiştir,her şeye sıfırdan başla ve bu sefer yalan olmasın!

Yorum

doktorunla konuşma en mantıklısı gibi duruyor. zaten hastalığından kaynaklı bir durum olduğunu anlayacaktır. daha da uzatma bnece.
              düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

Yorum

yalan bir yere kadar ..
                mutlak söyleyin dr .
                ama buda çare değil .
                bencede dr. değiştirin ve yeniden bir sayfa açın derim ..
                bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

yalan söylediiim
                  dersin olur biter..
                  o da dosyaya yeni bişey daha yazar.yalan da söylüyor bu hasta he he

Yorum

teşekkür ederim hepinize..evet en mantıklısı gerçeği söylemek farkındayım..sizce ben gerçeği söyledikten sonra doktorum artık bana güvenmmez değil mi?off ya kahretsinnn!!!

Yorum

En doğrusunu yapıyorsun canım. Onlar böyle şeylere alışkınlar, söyledikten sonra dikkat çekmek için yaptığını anlayacak zaten. O yüzden rahat ol sen..
                      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

4 senedir tedavi olan bir hasta ben yalan söyledim, aslında gaibden sesler duymuyordum falan dese. Bu hasta yalan söylemeye başladı. Bazı sebeplerden dolayı bu hastalıktan kurtulmuş gibi görünmek istiyor der. NE bileyim annemi çok üzdüm, hasta olmasam üzülmeyecek o yüzden onu üzmeyeyim hastalıgım yoktu diyeyim. vs. gibi sebepler aklına gelir.
                        Senin aslında hasta olmadıını bilemediği aklına pek gelmez gibi 4 sene geçmiş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                          En doğrusunu yapıyorsun canım. Onlar böyle şeylere alışkınlar, söyledikten sonra dikkat çekmek için yaptığını anlayacak zaten. O yüzden rahat ol sen..
                          teşekkür ederim sonbaharr..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                            4 senedir tedavi olan bir hasta ben yalan söyledim, aslında gaibden sesler duymuyordum falan dese. Bu hasta yalan söylemeye başladı. Bazı sebeplerden dolayı bu hastalıktan kurtulmuş gibi görünmek istiyor der. NE bileyim annemi çok üzdüm, hasta olmasam üzülmeyecek o yüzden onu üzmeyeyim hastalıgım yoktu diyeyim. vs. gibi sebepler aklına gelir.
                            Senin aslında hasta olmadıını bilemediği aklına pek gelmez gibi 4 sene geçmiş.
                            bide tabii işin bu tarafı var..doğruyu söylesemde bana inanmama ihtimali var..neden şimdi söylediğimi sorucak vs..off

Yorum

2-3 ay önce ilacımın dozunda kafama göre oynama yapmıştım ve aylar geçti ben doktoruma herşeyi itiraf ettiğim gün,yani ilacı şu dozda alıyorum dediğim gün bundan sonra SANA NASIL GÜVENİCEM demişti..korkarım büyük bombayı duyunca bidaha yüzüme bile bakmaz..

Yorum

İşleniyor...
                              X