Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aranızda böle hisseden varmı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aranızda böle hisseden varmı ?

Arkadaşlar ben sürekli ailemle olmak istiyorum bütün ailem bir arada olsun istiyorum sürekli aklımonlarda onları düşünnce ağlıyasım gelio onları kaybetmekten çok köorkuyorum . ve bu duygular içten içe beni kemiriyor kötü oluyorum. düşünmek istemiyorum ama olmyor
    üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

kimse böyl ehissetmiyormu
    üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

Yorum

Hülyacım ailenden ayrımı yaşıyorsun? evlimisin? önce bunu merak ettim..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

hayır ayrı yaşamıyorummm. Ama nişanlıyım

Yorum

Nışanlısın, ailenden ayrılacaksın, bundan dolayı olabilir canım. Sanırım hemen hemen her genç kız aynı şeyi hisseder.Baba evinden ayrılmak, yeni hayata adapte olmak kolay değil. Buda sende bir kaybetme korkusu oluşmuş.Geçici bir dönem olduğuna düşünüyorum. Peki başka şehiremi gelin gideceksin?
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

evet izmitte oturuyoruz düğünden sonra ben ist da olacağımmm

Yorum

nişanlım olsun da tek derdim ayrı kalmak olsun... arkadaşlar alınmayın ama sorun üretmeyelim...biraz da sorunları çözmekle uğrasalım dimi... artık hastalık hastası olup çıktık... bazı şeylere şükretmeliyiz derim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: giovanni View Post
                nişanlım olsun da tek derdim ayrı kalmak olsun... arkadaşlar alınmayın ama sorun üretmeyelim...biraz da sorunları çözmekle uğrasalım dimi... artık hastalık hastası olup çıktık... bazı şeylere şükretmeliyiz derim....
                öle dem ebayan olduğun için anlamıyorsun. ben çok üzülüyorum ama

Yorum

İşleniyor...
                X