Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnanmıyorum psikologlar inanılmaz pahalı :(:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnanmıyorum psikologlar inanılmaz pahalı :(:(

Arkadaşlar psikyatriye gitmek istemiyorum. bu yüzden psikolog buldum bi tane istanbulda fiyt aldım 250 tl. dediler şaşırdım ve üzüldüm :s. devlet bun abir çözüm bulmamalı bu böle olmaz ki. Ve benim acilen gitmem lazım şu ağlamaktan kurtulmak istiyorummmmmmm
    üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

Üniversite hastanelerinde vardır psikologlar , baktınız mı ki ? Deneyin bence.

Yorum

Üniversitelere hiç bakmadım bi bakayım hemen . tşk ler
      üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

Yorum

kocaelide oturuyorum am agidebilirm neredeyse nişanlım ist oturuyor avrup ayakasında
        Last edited by sonbaharr; 27-09-2010, 05:45 PM.

Yorum

SONBAHAR şimdi çok mutlu oldum bunu duyunca inş. işimi görr haber bekliyorum senden. arkadaşın faydasını görüyormuymş acaba

Yorum

ay çok tşk ederim ALLAH razı olsun umarım işimi görr bir faydası olur bana haber bekliyorumm

Yorum

klüçükte olsa bir ışık bu benim içinnn.ben psikyatriye gitmek istemiyorum çünkü ilaç kulaanmak istemiyorumm. içinde bulunduğum durumdan kurtulmak istiyorum ve inş. kurtulcazzz

Yorum

Allah rast getirsin. Azmin oldukça gerisi daha kolay.

Yorum

ALLAH razı olsun mavi yesil tşk ederim

Yorum

arkadaşlar 9 ekime gün aldım bir sorun çıkmaz ise gideceğim inş bir faydasını görürüm.... çok mutlu oldum

Yorum

ben devlet hastanesine gitmiştim. psikiyatristim yönlendirdi beni psikoloğa. ve hiç para ödemedim. ama özelde çok pahalı.
                      düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

Yorum

medyuma gittinizmi dicem ama medyumlarda para tuzağı en iyisini yukardaki saygıdeğer arkadaşlar demiş demiş de ne demiş kim demiş anlayamadım

Yorum

Kocaelide de psikolog var. Daha rahat gidip gelirsin neden taa İstanbul da düşündün ki? Sadece 1 kere mi gitmeyi düşünüyorsun?

Bir de hangisine gitmen gerektiğine sen değil doktor karar verir hülya. Psikiyatriste gidip derdini anlatıp bi de "ben ilaç kullanmak istemiyorum" dersen en doğrusu olurdu. Zaten işin psikologla olacaksa seni psikiyatrist direk sevk eder.
                          Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                          -Buda-

Yorum

psikologlar pahalıdır ve üstelik hiç bir faydaları yoktur. ben de zamanında çok para kaptırdım onlara.
                            ilaçlar ise çok etkili ve ucuzdur. psikiyatrik hastalıklar organik beyin hastalıkları olduğu için sadece ilaçla tedavi edilebilirler. ilaçsız tedavi mümkün değildir.

Yorum

Her psikiyatrik hastalık beyin hastalığı değil bence. Özellikle depresyonda ruhsal faktörler daha etkindir. Panik atak ve sosyal fobi gibi sıkıntıların tedavisinde bilişsel terapi ilaçtan daha etkin. Yine de kendi çabamız en önemli etken iyileşmede. Psikoz türü rahatsızlıklarda ise zaten ilaç tedavisi birinci sırada.

Yorum

İşleniyor...
                              X