Arkadaşlar psikyatriye gitmek istemiyorum. bu yüzden psikolog buldum bi tane istanbulda fiyt aldım 250 tl. dediler şaşırdım ve üzüldüm :s. devlet bun abir çözüm bulmamalı bu böle olmaz ki. Ve benim acilen gitmem lazım şu ağlamaktan kurtulmak istiyorummmmmmm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnanmıyorum psikologlar inanılmaz pahalı :(:(
Collapse
X
-
Kocaelide de psikolog var. Daha rahat gidip gelirsin neden taa İstanbul da düşündün ki? Sadece 1 kere mi gitmeyi düşünüyorsun?
Bir de hangisine gitmen gerektiğine sen değil doktor karar verir hülya. Psikiyatriste gidip derdini anlatıp bi de "ben ilaç kullanmak istemiyorum" dersen en doğrusu olurdu. Zaten işin psikologla olacaksa seni psikiyatrist direk sevk eder.Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
-Buda-
Yorum
-
psikologlar pahalıdır ve üstelik hiç bir faydaları yoktur. ben de zamanında çok para kaptırdım onlara.
ilaçlar ise çok etkili ve ucuzdur. psikiyatrik hastalıklar organik beyin hastalıkları olduğu için sadece ilaçla tedavi edilebilirler. ilaçsız tedavi mümkün değildir.
Yorum
-
Her psikiyatrik hastalık beyin hastalığı değil bence. Özellikle depresyonda ruhsal faktörler daha etkindir. Panik atak ve sosyal fobi gibi sıkıntıların tedavisinde bilişsel terapi ilaçtan daha etkin. Yine de kendi çabamız en önemli etken iyileşmede. Psikoz türü rahatsızlıklarda ise zaten ilaç tedavisi birinci sırada.
Yorum

Yorum