Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gir lafa bitir işi demek kolay gelio dimi :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• gir lafa bitir işi demek kolay gelio dimi :)

siz biliyomusunz benim hayatım boyunca hiç övülmedimi ögretmenlerim ailem arkadaslarım tarafından tmm hatalarımda oldu kabul istemli veya istemsiz kendimi bu dünyanin içinde rezil edip durdum.ailem içinde övüldüm tek nolda kimsenin tavuna kıskıslamamam hep sessiz olmam sessiz olmam onlar için efendilikti yani duygularımın bi anlamı yoktuki onlar için onlar isterse vrım istemesse yokum yani destek cıkanım olmadı şimdi annemle konusmaya calısıyorumda basıma bişi gelse destek olurmusunuz bana diyorumda oluruz dio bu kadar kolaymı bunu diyen annem kasiyer kızı sevdimi söyleyince niye destek olmadı köstek oldu bazen hala bana cocuk gibi davrandıgı olur babamdan bahsetmiyorum bile kısaca yapamassın yapmamalısın etmemelisin kültürüyle büydük.Annemle gezerken bazen el ele tutusanları bazen öpüşenleri görürdü annem bak sunlara derdi okulda deiller buralarda bilmem ne yapıolar bunlar gibi olma fln cevremdeki güzel olaylar yani biri başarılıysa derslerinde bende basarılı olmalıydım ben niye basarılı olamıyordum ki ben söyleyim cevrem olmadından kendimi kapattımdan annem veli toplantılarında bana kızar milletin cocunu anesine şikayet eder sizin cocuklarınız böyle böyle diye milein yanında kücük düsürücü seyler yapar beni bunları annemi sevmedimden söylemiyorum tabiki seviyorum nede olsa anne hep haline sükret der bana herseyi allahtan bekle der kısaca kücüklüm ortacagım genclim hep hüsran ben böyle yetistirildim bi kızı sevdimde önce okulunu bitir derdi annem daha lisedeki bana onu bırak akıl verirdi önce arkadas ol böyle fln hatta kasiyer kızı rahatsız etme diyede ögüt verirdi bana önce işini bul kıza bakma rahatsız olur oralarda dolasma kıza laf gelir ben bunlarla büyütüldüm milletin kücükken sevgilisi olur benim hala yok babam en kücük bişiyi beceremeyince becereriksiz bunlar bişiyi beceremezlerle büyyütü bizi hep cevremiz böyle sen niye böyle deilsin dediler bişi söylemeye kalkınca onu sunu mahane etme dediler liseyi annem benim zorumla bitirdin der belki haklıda nebilim ben babam kendisini elestireni düsman gibi görür arkadaslarımdan dayak yeyen biriydim işte neyse işte simdi denemiyomuyum sanıyorsunuz bu kız meselesini ama tekrar hata yapmaktan cok korkuyorum tekrar aynı seylerin olmasından tekrar asalanmaktan cünkü bana doru gelenler onlara gelmiyor belkide haklılar ama gercekten deniyorum kasılıyorum böyle dısarı cıkıp onu beklemeye baslayınca bugün yine bekledim belki yine diyemiycektim anlıyonuzmu demek istesemde size söyle söyleyim ben bu kıza demeyi becerecekmiyim bilmiom ama siz sokakta ayııken bagarabiliyomusunuz ben bagramıyom sarhosken bile bagramıom biri bişi der diye bu ne kadar zor sa kız meseleside o kadr zor gelio ama bir gün belki basarcam bi şekilde SF BURDAN GELİO İŞTE HEP KORKMAKTAN KORKAK ALISTIRLMAKTAN YOKSUN BÜYÜTÜLMEKTEN
    KÖTÜLER ÖRNEK GÖSTERİLİP SENDE ONLAR GİBİ OLMA DEMEKTEN İYLER ÖRNEK GÖSTERİLİP SENDE DERS CALIS DEMEKTEN AMA İKİSİNİ YAN YANA KOYAMAMAKTAN BİLMEM ANLATABİLİOMMU
    Last edited by murat058; 28-09-2010, 09:51 PM.

çok güzel anlatmışsın.
    ailenin baskısı sonucu içine kapanık, asosyal biri olmuşsun, durumuna üzüldüm.
    şimdi artık yetişkin birisin ve kendini geliştirmen gerekiyor.
    bundan sonraki hedeflerini belirle
    ve hep şunu kendine kendine de ki herkes farklıdır herkesin yetenekleri ayrıdır.
    önemli olan karakterdir.
    sen iyi bir insan ol, fedakar ol, bencil olma.
    insanlara hep yardım et, güleryüzlü ve yardımsever ol.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

öyle oluyorum ama asosyallik konusunda da desteksiz bişi yapamıyorum gelistiremiyorum kendimi cünkü kafamın içi umutauzluklarla kötü anılarla dolu bitkinlik ve bıkmışlıkla dolu degersizlikle dolu

Yorum

kolay gelmesi yada çok zor olması sorun değil... evet ciddi problem ve koaslarla bugünlere gelmişsin... isteyelim geçmişe perde çekelim ve yarına sıfırdan bambaşka bir sabaha uyanıyormuşçasına uyanalım.. seninle ortak sorunları belli bi paralellik içinde yaşamışız.. gün gelir o zincir kırılır zinciri kırmayı öğrenirsin. benim miladım 2 sene önce başladı o günler her konuda her açıdan asla yapamam yapmam hayır olmaz dediğim her ne varsa şimdi gereği yoksa bile gövde gösterisi yapar gibi yapıyorum ama yalnızca kendim için... sen yarın bambaşka bir sabaha uyanmayı istiyormusun? zinciri kırmayı? ben de buradayım demeyi? sen iste herkes senin bir şekilde yolunu açar bir şekilde yardım eder...iste ve bi karar ver yeni olacak herşey adına!

Yorum

ailemden destek göremiyorum sadece sanal ortamda destek buluyorum zincirlerimi kırmak istiyorum ama ne zaman kırmaya calıssam aklıma önce ki yasadıklarım ve suanda da aynı seylerin olması korkusu basıyo yani mesela kızı iş cıkısı beklerken söyleycem diye bekliyorum beklerken beklerken kafamda olumsuzluklar olumlulu düsüncelerin yerini almaya baslıo hep kendilinden engel olamıyorum ya söyle olursa ya böyle olursa hep kötü seyler aklıma gelio nasıl kırcam ben bu zincirleri bilmiom

Yorum

İşleniyor...
          X