Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir aşk bu kadar mı ızdırap yaşatır insana ..........

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bir aşk bu kadar mı ızdırap yaşatır insana ..........

Öncelikle yazımı okuyacağınızı temenni ederek başlıyorum sıkıntımı anlatmaya..
    Adım oğuz 25 yaşıdnayım üniveriste ve askerliği yeni bitirdim efendim..
    Sizin videolarınızı ve yazılarınızı okuyup kendimi gördüm çok teşekkkürler..
    cidden aşırı derecede bunalımlı ve sıkıntılı bir dönem geçiriyorum.. O kadar kötü ki yaşadıklarım .. en kötüsü de sürünceme ile yaşadım yaşadıklarımı..
    şöyle özetleyim mehmet bey,
    3.5 yıllık ilişkimi askere gitmeden önce bitirdik .. artık aşırı kıskançlıklar ve saygısızlıklar yüzünden ilişki çöktü.. 1.5 yıllıkta nişanlıydık .. Birbirimzii çok sahiplendiğimiz için de bırakamadık kolay kolay.. Ama işin sonunda artık aileler de tartışıınca bizim ilişki de bitti. Ama zamanlaması çok kötüydü askere gitmeden 2 ügn önce olması çok kötüydü ... evlilik hazırlıgı yaparken böyle bir şey başıma geldi en çok korktugum şey de buydu .. Hep insanın korktugu bu tür şeyler niye başına gelir bilemiyorum belki de Allah korudu ..
    Acemi birlğini bitirdikten sonra nişanlımn mail adresine girdim meraktan şifreyi tahmin ettim,bir de ne göreyim bir çocukla mesajlaşmalar şoke oldum .. çocuk diyordu ki sevigimiz aşkımız çok güzeldi ama ben yapamayacağım ailemden onay almadın bu konuda ...
    Ben bunu görünce inanmak istemedim çocugu buldum çocugun bana dediği evet abi bu olay gerçek benimle bulsutu hatta elimi tutmaya çalıştı dedi.. Ben bunu nişanlıma dediğimde inanılmaz bir tepki içine düştü .. bagırmalar cagırmalar flan filan dagıldı tamamen ilişki .. Aylar geçti askerliğin sonuna yaklaşırken bana mesaj geldi böyle bir şey yok sadece ben onunla bir iddia ugruna görüştüm elini tuttugumda yoktu arkadaşlar arasında iddiaya girştik güzel olan bendim o yüzden böyle salakça bişi yaptım dedi...
    inanmak istedim ... tekrar ufak ufak konusmaya başladık .. defalarca bitirmek istedi.. ben bir şans daha ver dedim düzeltyeim kendimi ... yok hep peşinde koştum herşeyine eyvallah dedim..
    hatta askerden sonra 6 ay olmustu görmeyeli .. yanıan gitmek istedim son bi defa konusmak için .. aradım su an musait deilim bir sürü hasta var hastanede sonra görüşelim dedi...
    gittim hastanesine (kendisi hastanede danısmada memur) bir baktım 2.şok kimsecikler yoktu .. Bir anda görünüverdim çok yogunmussun maaşallah ...
    beni gördü şok üstüne şok oldu ... Gözlerimin içine dalıp kaldı.. ne arıyorsun burada dedi şok oldum esmerleşmişsin askerlik yaramış dedi.. oturup konustuk detaylıca yine olmayacagını ama ilerde ne olur ne olmaz hayat bu,belli olmaz hayırlısını versin Allah dedi.
    böyle yine klasik görüşmeler benim çırpınışlarım yakarışlarım aramam sormam mesaj atmam hiçbişi vermedi o yine aynı kaldı hatta ilgimden bunaldı..
    2.kez gittim ynaına elinde çiçek birisi yolladı isimsiz direyerk arabama bindi.. şeytan dedi o anda içimden arabadan at şu kızı defet gitsin yaptıkları bir değil iki değil ...
    ama yine de alttan aldım gurur kalmamıştı bi kere...
    Çok acı çektim çok gururumdan ödün verdim doktor bey,aşkta gurur yokmuş dediler ama bence biraz da olsa olmalymış çünkü kişilğimi kaybettim .. ve üsütne üstekik en ufak bir suçlama yapsam bana sen değişmedin değişmiceksin hep aynısın flan filan...
    En sonda dün benden msnden resim istedi bende yolladım güzel fotograflarım olsun lütfen dedi. ben de sanıyorum ki ikimizin fotografıını istiyor... ayrıca msn'ime onun resmini koymamı istedi... niye istiyorsun hayırdır birine mi göstereceksin diye takıldım kızdı telefonu kapattı yüzüme .. birbaktım msnde fotograflar dönüp dönüp duruyor sanki böyle birisine gösterirmiş gibi.. dayanamadım düşünün bu kadar da alttan alınmaz ki .. bir de kız arkadaşı benimle konusmak istiyormuş ama gülüyorlar dalgamı geçiosunuz dedim.. sonra patrn gelior kapatmalyıım dedi kapattı ....

daha bir çok şey doktor bey... ben kendime olan özgüvenini yitiren biriyim ,kendimi çok çok çok gurursuz biri olarak görüyorum .. hiç umudum yok hayattan ...

Ayrıca mehmet coskundenize attıgım yazı bu o cevap vermedi bari siz verirsiniz die tahmin ettim ..
    diğer konuya da açmıştım buraya da açayım istedim

Konu tekrarı ..konunuza diğer yerden devam ediniz lütfen..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
    X