Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu iş bugün bitiyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu iş bugün bitiyor

artık dayanamıyorum aksam gidip söylecem sonucu ne olursa olsun sonra birazcık ortalarda görünmem aldım cevaba göre dimi dün gece uyuyamadım hep aklımdaydı her anı hesapladım asagı yukarı gidip içimi dökebildim gibi dökecem en azından arkadas olmak istediim onu yakından tanımak istedimi bilsin yinede tereddütlüyüm biraz daha muabbeti ilerletsemmi olumlu bi sonuc için ama artık dayanamıyorum

Allah kolaylık wersin bu arada sen onu tavlayana kadar ben birini buldum bile... çıkıyoruz artık kendini küçük görme kasma kendini.... benimki çok kolay oldu çok da memnunum... duygusal takılma hep kaybedersin...

Yorum

bitirmeseem namusssuzum ((((((((((((( biteremessem sf yim )) kızı görünce dilim duduluo demin bakallardan geldim

Yorum

yine basaramadım manzeretim yüzünden hava cok soguk yarım saate dondum kız işten cıkmadı hala sanırım her hafta basları kasa tutuyo ondan napacam ya ben ablam dioki neyiini sevdim bu kızın haklı oolarak bende bilmiom diyom ama vazgeçemiom diom siz bunu nasıl yorumlarsınız lütfen yardım edin napmalıyım bu olay bana bi şansmı yoksa nedir yani help me lütfen bıktım kendimdende bu hayattanda dünyada yasıyorum ya beceriksiz biri olarak yasıyorum yasamamın bi manası yok gibi birini seviyorum neden sevdimi bilmiorum seviyorum diyorum cünkü görünce içim söylemek için cız gidio yani güzellimi etkiledi beni acaba

Yorum

İşleniyor...
        X