Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dertler Dünyası...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dertler Dünyası...

Hey gidi hey! Her insanın farklı farklı bir derdi war değil mi? her insan mutlu olmak ister,sıkıntısız bir yaşam ister,sevmek ister,sevilmek ister... Kime sorsan ondan daha dertlisi yoktur... kaç kişi hayatından memnun?

kiminin derdi aşk,kiminin derdi para,kimininki sağlık....Aslında çok sewerim insanların dertlerini dinlemeyi onlara yardımcı olabilmeyi.... belki de bu yüzden psikoloji okumak istiyorum... 1 yılımı belki de bunun için feda ettim...

Dert sıkıntı insanı çok yıpratıyor öyle değil mi? dışardan biri görünce bile hemen bunu farkedebiliyor...

Düşenin dostu olmaz ama ben bunu böylece bildim... hani mutlu gününüzde sizinle olan dostlar? neredeler? şimdi neden sizle değiller... hani çok klasik bir söz wardır 'dost kara günde belli olur'... hakkaten de öyle... gerçek dostlar onlardır işte...

Allah herkesin derdini sıkıntısını gidersin...

aminnnn tşk ler
    üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

Yorum

çok güzel yazmışsın hepimizin inşallah

Yorum

bugün kesinlikle en dertli olan benim.ama bu da geçecek inşallah...
        Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
        Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
        Kötülükten gayri?
        Orhan Veli KANIK

Yorum

öyle..herkesin bir derdi var..büyük yada küçük..kimseninki kimseye uymaz derler ..Allah daha beterinden saklasın deyip dayanmak gerekiyor..ve çözüm üretmek tabi..Allah bize derdi tasayı içinde boğulalım diye vermedi..Amin..hepimizin sıkıntıları geçsin hayırlara kavuşalım.

Yorum

coovannnniiiii.... : ) güzel bir yazı, amin.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

al işte daha bu başlığı açtıktan sonra bile bir dert daha eklendi....

Bi kızla görüsüordum... eskiden ortaokuldan arkadaşımdı.. kızla konustuk falan en sonunda buluştuk... üst üste görüstük falan... etkilendim kızdan ister istemez...çünkü o da bana boş değldi ve ben duygusal bir boşluktaydım... bugün teklif ettim kıza... cevabı ise şaşırtıcıydı

ben ewet desem de ailem olmaz dicek dedi... çünkü yakında istemeye gelecekler beni dedi... daha kız 18 yasında düşünün...ben de senden hoşlanıorum aslında ama zaman gösterecek dedi... eğer beni vermezlerse o kişiye sonuna kadar seninleyim... yoksa ben dünden razıydım dedi....

bu nasıl iştir arkadaş anlamadım gitti... hiç mi isim rast gitmez benim...

bi de şey dedi... sen daha okuyacaksın askere gideceksin ozamana kadar çoktan verirler beni dedi.... gel de isyan etme arkadaş.... hiç bişey yapasım gelmio artık....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sergetesta
                et giowanni bir de sen isyan et

duruma baksana edilmicek gibi mi sence...

Yorum

6.sınıfta şımarık kara bir kız vardı. Geçeb yıl facede onu gördüm, herhalde öğretmen olmuş küçük çocukların arasında foto çekinmiş, arkasında mevsimleri gösteren pano vardı. : ) Yüzünde bir gülümseme, gamzeli yanakları, elleriyle eteğini tutmuş çok güzel bir poz vermiş. Ben onu faceden nasıl ekleyecektim beni hatırlamazdıi hatırlasa bile demeyecek miydi bu yaşına gelmiş hala çocuk gibi diye. Kemal Sunal'ın Doktor Civanım filminde Sümbül vardı kara bir kız, aynı ona benziyordu fotoğrafta. : (
                  O zamandan beri facee girmiyorum....
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: masum528 View Post
                    6.sınıfta şımarık kara bir kız vardı. Geçeb yıl facede onu gördüm, herhalde öğretmen olmuş küçük çocukların arasında foto çekinmiş, arkasında mevsimleri gösteren pano vardı. : ) Yüzünde bir gülümseme, gamzeli yanakları, elleriyle eteğini tutmuş çok güzel bir poz vermiş. Ben onu faceden nasıl ekleyecektim beni hatırlamazdıi hatırlasa bile demeyecek miydi bu yaşına gelmiş hala çocuk gibi diye. Kemal Sunal'ın Doktor Civanım filminde Sümbül vardı kara bir kız, aynı ona benziyordu fotoğrafta. : (
                    O zamandan beri facee girmiyorum....

neden ki? hoşlanıyor musun ondan yoksa?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: giovanni View Post
                      neden ki? hoşlanıyor musun ondan yoksa?
                      Fotoğrafı hoşlanılmayacak gibi değildi, biraz da gönlümüzün boşluğundan kaynaklanıyor.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                      X