Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıkıldım artıkkk:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sıkıldım artıkkk:(

Ağla ağla nereye kadar dayanamıyorum artık.etrafımdaki sevdiklerimide üzüyorum böle.Ama elimde değil üzülüyorum ağlıyorum hemde nedensiz.

Ne yapacağımı bilemiyorum işimide yapamıyorum herşeyimi etkiliyor budurum
    üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

Ağlamak güçlü olduğunuzu gösterir güçlü insanlar ağlar bence

Yorum

Bildiğini zgibi değil çok kötü yapıyor beni dayanamıyorum hiç düzelemicem sanıyorum hep böl eolucakmşım gibi hisseidyorumm
      üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....

Yorum

Hatırladığım kadarıyla nışanlıydın sen, nışanlınla sorunlarınmı var yada yeteri kadar sevmiyormusun onu? sorun nedir canım.
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ne ailemle nede nişanlıml ahiçbir sorunum yok herşey o kadar yolundaki bende onlarda bir anlam veremiyor bu durumuma

Yorum

Nedensiz olma ihtimali düşük bence. Henüz bunu bulamamış olabilirsin, düşün..
            Dünya, çıkabildikleri kadar yükseğe nasıl çıktıklarının önemi olmayan zorbalara mı ait ?

Yorum

çokk düşünüyorumm ama yok

Yorum

İyi bi psikoloğa gitmeyi dene o zaman, o bulmana yardımcı olucaktır. -Şu anda gitmiyorsan tabi-
                Dünya, çıkabildikleri kadar yükseğe nasıl çıktıklarının önemi olmayan zorbalara mı ait ?

Yorum

Herşeyin yolun da olmasının verdiği bir vaka sanırım bu.
                  Her şeyin yolun da gitmesi belli bir süreden sonra sıradanlığa gidiyor sanırım sende bu sıradanlıktan sıkılmış olacaksın ki yeni arayışlar içinde olduğun için mutsuzsun.
                  Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF

Yorum

aslında biliyormuusnuz ben duruma gelebilmek için yani herşeyi yola koyabilmek için çok uğraştım çok sorunlar yaşadım baya yıprandım şimdi herşey çözüldü yolunda şimdide ben düzelenmiyorum bu hak ettiğim anların tadını çıkaramıyorumm

Yorum

Her şeyi yoluna koymaya çalışırken bir şeyi unutmuşsuz sanırım : SİZ'i.
                      Her şey yoluna girdiğinde ise ancak varabilmişsiniz kendinizin farkına.
                      Ve o herşeyi yoluna koyma sırasın da dediğiniz gibi yıpranmışsınız ki şimdi de mutluluklarınız mutsuz ediyor sizi.
                      Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF

Yorum

Sanırım haklıısn ne yapacağımı bilemiyorum yarın bi psikiyariye gideceğim mecburen ilaç yani napalım sabırlı olup beklicez.....

Yorum

İşleniyor...
                        X