dersane başlayalı 2 gün oldu..yeni ortam falan derken geçiyor zaman..sınıfın yarısından fazlası benden küçük ve oldukça yaş grublarından dolayı cıvıklar bende acayip değişiklikler oldu..mesela artık dikkatsizlik gibi bi problemim yok çok şükür,ders çalışabiliyorum..geçmiş yıllarda bu bi hayaldi benim için..şimdilerde sadece hedefe kilitlendim,kimseyle konuşmak,muhabbet etmek bile istemiyorum..çenem okadar düşüktükü şimdiki bu sessizliğimi anlayamıyorum..günde 4 saat dersanede hiç yerimden kalkmadan oturuyorum,öyle çevremdekileri inceliyorum..herkes bomboş gibi geliyor bana..yaşadığım bu duyguların adı ne gerçekten bilmiyorum..kişiliğimle hiç uyuşmuyo bu durum..yani bu sessizlik..inş fırtına öncesi sessizlik değildirsevgiler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ot gibi yaşamaya başladım..
Collapse
X
-
((: evet çok boş insanlar var bence bölesi ii hedefe odaklanp asıl amacın bilincinde olunca zaten araçlar boş geliyo etrafta bir sürü hiçlik görüyosun normal bence (:"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
-
Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Post((: evet çok boş insanlar var bence bölesi ii hedefe odaklanp asıl amacın bilincinde olunca zaten araçlar boş geliyo etrafta bir sürü hiçlik görüyosun normal bence (:
Yorum
-
hayır hayır insanlar tuhaf (:
öle bi gençlikki anaokulu cocuğu gibi konuşup her konuyu makaraya alıp marka kıyafetler giymekle bi halt olunduğunu sanıyo....
öle saman beyinli insanlarla niye vakit kaybedesinki (:"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Posthayır hayır insanlar tuhaf (:
öle bi gençlikki anaokulu cocuğu gibi konuşup her konuyu makaraya alıp marka kıyafetler giymekle bi halt olunduğunu sanıyo....
öle saman beyinli insanlarla niye vakit kaybedesinki (:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Postgerçekten çok doğru tüm söylediklerin gençliğin çivisi çıkmış"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Evey herşeyin bomboş gelmesi normaldir.Ne dedin 4 saat hiç yerinden kalkmıyor musun?Herhalde kimseyle anlaşamayınca kendini iyice bir köşeye çektin.En iyisi bizim gibi insanların pek arkadaş konularına takılmaması.Sadece hedefe odaklanıp çalışacaksın,günü geldimi hayatımız rengarenk olur herhalde.
Yorum
Yorum