Duyuru

Collapse
No announcement yet.

siz bilirmisiniz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• siz bilirmisiniz ?

Harbiden deliyim...
    siz bilirmisiniz bir kıza sormak istediniz soruyu kendi kafanızda kendinize sorup alacanız cevapları gözden geçirmenin nedemek oldunu ve sonrada biliosam niye soruom demeyi yada ukalaca bi cevap alırmıyım bişi dermi demeyi
    içerde kendini güvende hissedim sanki bişi basarmıs gibi dısarı bi sey basarmaya cıkmaya gitimde hep aynı seyleri yasamayı kafamda
    Kalbinin kalp diyilde sanki bomba gibi kötü olaylara yaklastını hisedince yada öyle sanında kalbinize garip bişi olmasını
    biriyle konusurken bazen duyamayıp ney diyip sonra nededini tahmin edip tutturmayı ve cevabı verirken agzınızdan cıkan ilk haflerin titrio gibi cıkmasını
    içede kendinizi bişi basarmıs gibi güvende hisetmeyi dısarı cıkınca aynı şeyleri yasamayı korkuları
    karsılastın senin yasıtın bi kızla iki kelime konusmamayı o karsındaki açınca sende iki kelime söylep kaçmayı
    olumsuzluk diz boyu olup kendine bu durumu ben deliyim diye yedirmeyi
    bi yerde iş görüsmesine giderken acaba bu işi becerebilirmiyi gitmelimiyim gitmemelimiyim demeyi helede matematiniz iyi deyilse heycan fln da varsa tam nanay zaten
    ben şuan grafik tasarım kursuna gidiom yarın bi iş ggörüsmesine gitcem bi markete aradılarda beni iş kurdan kesin kasiyerlik fln teklif edecekler ama yapabilirmiyim bilmioyurm heycanlarım cünkü ve işin şu boyutu var kalıcı güzel gelirli iş olurmu
    sizden rücam hepsine cevap vermeye calısın bu sorunların ve grafigemi devam ediyim kasiyerlime gidiyim bilmiom

düşünme ne olursa olsun sor en kötü sonuç bile belirsizlikten iidir
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Ön yargılı düşünmeyi bırakıp kendine güvenmelisin bence,eğer sonucu kötü de olsa duyman yaşaman lazım merveninde dediği gibi en kötü sonuç bile belirsizlikten daha iyidir.Herşeyden önce kendine güvenmelisin diğer insanlar yapabiliyorsa sen neden yapamayasın ki böyle düşün..

Yorum

kafamdakilere engel olamıyorum bu yüzden ben deliyim diyorum kendi kendime hastalıklının tekiyim ben beynimi kontrol edemiom o beni edio hemde ne etme

Yorum

İşleniyor...
        X