üç gün önce falan msnim hacklenmişti... bugün de facem hacklenmiş... hani diorsunuz ya mutlu olmak için çaba sarfet sabır göster... yani bu kadarını da kaldıramıorum... çok yakın bir zamanda çok sewdiğim bir kızın sözlendiği haberini de aldım.... ben artık hakkaten kaldıramıorum... suçum yaşamaksa biri çıksın da ALLAH AŞKINA öldürsün beni de ben de rahatlayayım insanlar da.... iyice yıprandım,bu yaşta bu kadarı fazla değil mi bizde de bir kapasite war arkadaş kaldıramıorum işte... isyan da etmek istemiorum kötü bir şey... ama gel de tut kendini işte... bıktım ya...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hacked!!!
Collapse
X
-
Benim 4 tane eposta adresim var, bir kaç girmemişim diye biri kapanmış, başkası almış, 14 senelik ve ilk mail adresimdi
, tek üzülmediğim tarafı kullanmıyordum. Ama hatıra işte değeri vardı. Kendi hatam olduğu için geri almaya tenezzül etmedim. Cep telefonu numarası girdiysen, hiç denemedim ama şifre sıfırlama yapılabiliyor sanırım. Olmadı MSN in türkiye ofisini ara bilgilerini ver, kaç yıldır kullanıyorsun, adın soyadın doğum tarihin gibi bilgileri isterler. Olmadı kimlik fotokopimi faxlayayım de vs.. Sadece şunu söyleyeyim, uğraşırsan geri alırsın.
Last edited by Sen'jin; 22-10-2010, 10:06 PM.
Yorum
-
yani facemde biri ile muhabbet ediordum önemli bir konu hatta o sözlenen kızla idi muhabbetim... internet kesildi,baştan açayım dedim... bu sefer de açılmıor 15 kez falan denedim... msn de 3 günden beri açılmıor... ikisi art arda olunca insan şüphelenior walla.. hayret burayı hacklememiş
rahat rahat yazıorum hadi buna şükrediyim dimi... nerede polyannacılar
hiç güleceğim yoktu ya
Yorum
-
giovanni bazen terslikler üst üste gelir ve insanın yaşam enerjisini alıp götürür. benimde hayatım bir kaç yıldır tepetaklak büyük sorunlar yaşadım. ancak sürekli bunları düşününce baktımki ben benden gidiyor. ara verdim sorunllarımı düşünmeye yani mümkün olduğunca. evet çok olay üst üste gelmiş haklısın. ancak ilk ikisinin çözümü yeniden msn face almak diğeri ise demekki o kişi senin için uygun değilmiş. bunu o anda düşünmek gerçekten zor ancak inan bana seni anlayan dinleyen seven biri çıkacaktır karşına hayat bazen yokuş aşağı bazense yokuş yukarıdır önemli olan yokuşun yukarısına çıkıp manzaraya ordan bakmaktır diye bir yazı okumuştum. zorluklara rağmen sabredersek sanırım manzaraya yukarıdan bakma şansınıda elde ederiz. ne dersin ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: camomiles View Postgiovanni bazen terslikler üst üste gelir ve insanın yaşam enerjisini alıp götürür. benimde hayatım bir kaç yıldır tepetaklak büyük sorunlar yaşadım. ancak sürekli bunları düşününce baktımki ben benden gidiyor. ara verdim sorunllarımı düşünmeye yani mümkün olduğunca. evet çok olay üst üste gelmiş haklısın. ancak ilk ikisinin çözümü yeniden msn face almak diğeri ise demekki o kişi senin için uygun değilmiş. bunu o anda düşünmek gerçekten zor ancak inan bana seni anlayan dinleyen seven biri çıkacaktır karşına hayat bazen yokuş aşağı bazense yokuş yukarıdır önemli olan yokuşun yukarısına çıkıp manzaraya ordan bakmaktır diye bir yazı okumuştum. zorluklara rağmen sabredersek sanırım manzaraya yukarıdan bakma şansınıda elde ederiz. ne dersin ?
iyi bir fikir zaten Allah bir kapı açtı sonunda bana... bu benim için bir dönüm noktası olabilir.... uzun zamandır karagümrük spor kulübüne girmeye çalısıordum... sonunda kabul ettiler beni... salı günü idmanlara başlıorum,lisansımı da çıkarcaklar... henüz a takım değil ama u-18 de oynayacağım bu sene... diğer sene de inşallah a takım... ama sorun şu şimdi de ailem üniversite hazırlık ile futbol bir arada yürümez dior... acaba haklılar mı?
Yorum
-
Face bilmemde msn geri alma yollarını biliyorum. Sana bir link vereyim, ordan yapabilirsin. Sonra parola sıfırlama diye bir mail geliyor, verdiğin alternatif adresine. Ordan sorununu çözersin.
http://www.dosyakagidi.com/2009/06/c...cok-kolay.htmlEvli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum

Yorum