işyerine yeni girdim,aklınca herkes fikir vermeye çalısıyor iyi niyetli ya da kötü niyetli.. Güzel iş yaptıgımda hiçbir zaman takdir edilmez fakat kötü iş yaptıgımda direk göze batar Artık kendimde sorun arıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yaptığım hiç bir iş beğenilmiyor
Collapse
X
-
Seni çok iyi anlıyorum. Bu problemle ben de karşılaşıyorum ve en çok canımı sıkan işyerinde karşılaşmam bilen de bilmeyen de fikir veriyor. Biraz düşünecek olursak fikir verenler suçlu değil. Çünkü sessiz bir kişinin işine karışmak insanın doğasında var, yaratılıştan geliyor. Ben bile bazen karşımda sessiz bir kişi olduğunda nasihat ediyorum, nasihatlerimde haklıyım ama karşımda girişken tuttuğunu koparan biri olsa haklı da olsam o nasihatleri ona söyleyeyem. Biz insanlardaki bu özelliğe iyi dikkat et ben artık sessiz olduğum için benim işime karışanlara aşırı kaçmadıkları sürece kızmıyorum anlayışla karşılıyorum, ben girişken biri olsaydım onlar bana haklı da olsa nasihat edemezlerdi. Kendimi geliştirirsem bu problemden kurtulacağımı düşünüyorum.Last edited by enerji528; 23-10-2010, 11:50 AM.Her şey güzel olacak...
-
Ama bir çok iş yeri sahipleri hep öledir en ufak bir hata göze batar tavır yaparlar bunu belli ederler... ama gel gelelimki iyi bir iş ve fikir verdiğinde bunu taktir etmezler bu hep böledir. Yani şahsen bende 5 yıldır çalışıyorum mükemmel tasarımlar uygulamalar yapıldığın da hiçte iyi şeylerle karşılaşmıyorum ama yanlışlık bir hata olduğunda büyük tepkilerle karşılaşıyorum. bence bu durumu kendine mal etmeOrjinal yazı sahibi: baytakinti View Postişyerine yeni girdim,aklınca herkes fikir vermeye çalısıyor iyi niyetli ya da kötü niyetli.. Güzel iş yaptıgımda hiçbir zaman takdir edilmez fakat kötü iş yaptıgımda direk göze batar Artık kendimde sorun arıyorum
üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....
Yorum
-
kesinlikle katılıyorum sana camomilesOrjinal yazı sahibi: camomiles View Postbu genel bir şeydir o yüzden kendinde sorun arama. insanlar başkalarının açıklarını eksiklerini bulmaktan ve bunu teşhir etmekten çok hoşlanıyorlar inan hepimiz senin gibi sorunlar yaşıyoruz.üzülme der MEVLANA ve devam eder, kaybettiğin herşey birgün başka bir suretle geri döner....
Yorum
-
7 yıldır aynı yerde çalışıyom, aynen , eleştri çok, takdir hiç yok üstelik herşeyi yoluna koyduktan sonra,Orjinal yazı sahibi: hulyaksakal View PostAma bir çok iş yeri sahipleri hep öledir en ufak bir hata göze batar tavır yaparlar bunu belli ederler... ama gel gelelimki iyi bir iş ve fikir verdiğinde bunu taktir etmezler bu hep böledir. Yani şahsen bende 5 yıldır çalışıyorum mükemmel tasarımlar uygulamalar yapıldığın da hiçte iyi şeylerle karşılaşmıyorum ama yanlışlık bir hata olduğunda büyük tepkilerle karşılaşıyorum. bence bu durumu kendine mal etme
belli bi sistem oturttuktan sonrada, sana güle güle demeleri an meselesidir, hele bide yakınlarını istihdam etme zihniyeti hakimse işverene, herşeyle mücadele ediyosun ama o ilişki güçlüyse malesef, dişinle tırnağınla yaptığın, sana ait sistemin bi başkasına hizmet ediyo, onca çektiğin sıkıntı, üstesinden gelip aştığın her zorluğu, senin yerine gelcek insan hiç yaşamadan, kahraman olarak devam ettirebiliyo. Acı ama gerçek, zor ama üstesinden gelinmicek gibi dil, allaha havale etmek ve gitmek tek seçeneğin.Düşündümde isyan ettirecek kadar, şükredeceklerimde var
Yorum

Yorum