Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dogum günümü kimse kutlamadı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dogum günümü kimse kutlamadı

meger ne kadarda yalnızmısım kimse beni sevmiyomus

Boşver onları sen bi varız ya:laughing: Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara :happy::happy:
    Küçük çocuklarda büyük düşler görür.

Yorum

cigdeml, Sertralin'in dediği gibi bu olayı bir daha yaşamamak için önünde koskoca bir yıl var, bu süreyi çok iyi değerlendir, değerlendirki tam bir yıl sonra bir sürü kişiden kutlama mesajı var. Bu üzücü olayı kendi lehine çevirebilirsin, bu olay seni yalnızlığa itmesin sana hırs ve güç versin. Öyle bir hırs versinki gelecek yıl bir sürü kişi senin doğum gününü kutlasın.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

doğumgünün kutlu olsun (:

bence boşuna üzme kendini elbet bi nedeni vardır arkadaşlarının en basitinden inanlık hali unutmuş olmazlar mı
        Last edited by iyimser; 02-11-2010, 11:13 AM.
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

insan üzülüyor ama bu sevilmediğin anlamına gelmez.sadece dostların incelik yapamamışlar.beni de acıtan bir konu .diğer zamanlarda hediyelerr alınır ama doğum gününde bir mesaj bir gül bekliyorsun.sen onlara emek veriyor özel günlerini hatırlıyorsun ama onlar sana yapmıyorsa sende düşün bir bak etrafına derim.

Yorum

üle ya kafıya dakdığın konuyu bak, ni va bunda.benimkini de kutluyon olmuyyoru.bu seni kimsenin semediği anlamına gelimi sence.düşün bakan.seni seven akıdaşın va mı onu düşün .eyye varısa sorun yok.bazı ısanla böle günneri önemsemiyibiliyoru.
            <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

saolun siz kutladınız yeter hiç arkdası olmayan biri için aslında anormal bir sonuç degil

Yorum

aaa dert ettigin seye bak ben nefret ederim dogumgunlerinden mesela hickimsede hatirlamaz dogum gunumu
                Burdan sunu ogrendim benim dert , sorun etmedigim seyleribi baskasi dert ediyormus benim dert ettigim seyleri baskalari dert etmiyormus
                Istekler ne kadar coksa hayat o kadar cekilmez bi hal aliyor.
                Iyiki varsin
                Saglicakla kal

Yorum

Üzülme, bak bir sürü arkadaş edinmişsin. Doğum günün kutlu olsun, daha nica yaşlara...
                  Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
                  X