Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acaba benim hastalığım ne?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Acaba benim hastalığım ne?

Yorumlar için teşekkürler.
    Last edited by Tyler Durden; 18-01-2011, 09:32 PM.

Sorularınızın cevabını psikiyatri uzmanında arasanız daha iyi olur sizin için.Burdan kimse teşhis koyamaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: treasure
      yani ilk yorumunu okudugumda farkli dusundum... ama simdi ikinci yorumndan sonra farki dusunuyorum
      en azindan farkindasin birseylerin ters gittiginin ve cok da memnun degilsin yaptiklarndan..
      bence farkindalik iyi birsey
      bu arada gecmis olsun...
      Sağol.

Orjinal yazı sahibi: meva_ View Post
      Sorularınızın cevabını psikiyatri uzmanında arasanız daha iyi olur sizin için.Burdan kimse teşhis koyamaz.
      Psikiyatrlara güvenmiyorum, bir kere gittim belki de kötü bir doktora rastgeldim. Yaşayanlar daha iyi anlar.
      Last edited by Tyler Durden; 20-11-2010, 05:08 PM.

Yorum

bende de biri bana bisey yapacakmis gibi korku vardi psikoz teshisi konuldu buda bi olasilik psikoz

Yorum

Paranoyalarım var, her şeyin altında bir kötülük arıyorum, yolda araba geçerken beni kaçırmak istiyor diye düşünüyorum. burasi psikoza giriyor sadece

Yorum

Bir doktora gittin ve fayda göremedin diye tüm doktorlardan fayda göremeyeceğin anlamı çıkmaz...En kısa zamanda bi pskiyatr uzmanına git ve şikayetlerini anlat ,o doktordan fayda görmedin mi başka bir doktora git ,tekrar tekrar..Derdine derman ara ki bulasın..Ediosun bile ampulu 1000. deneyişinde buldu..Sen neden bu kadar ümitsizsin anlayamadımm..Doktordan ziyade her şey senin beynin de sen de biter..İlaçlar sana bi atım attırır gerisi senin elinde ister koşarsın,ister olduğun yer yığınılırsın ,seçim senin..

Yorum

Yorumlarınız için teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
              Geri dönülemeyen bir yola girmişsin. Artık kimse sana fayda sağlayamaz. Allah yardımcın olsun arkadaşım. İstediğin psikiyatra git anlamazlar. Şimdi yine diyecekler hep olumsuzsun, şöylesin, böylesin ben gerçekleri söylüyorum. Allah kurtarsın.
              Evet, ben de hayat bitti diye düşünüyorum. Tam da dediğin gibi oldu, yaptıklarımı ve yapmak istediklerimi söylediğimde kötü fikirler bunlar deyip sf için bir ilaç verip gönderdi, hiçbir faydasını da görmedim. Yine de 1 kere daha deneyeceğim şansımı, faydasının olmayacağını bilsem de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tyler Durden View Post
                Yorumlarınız için teşekkürler.

Evet, ben de hayat bitti diye düşünüyorum. Tam da dediğin gibi oldu, yaptıklarımı ve yapmak istediklerimi söylediğimde kötü fikirler bunlar deyip sf için bir ilaç verip gönderdi, hiçbir faydasını da görmedim. Yine de 1 kere daha deneyeceğim şansımı, faydasının olmayacağını bilsem de.

Ya ne hayat bitmesii neden böyle düşünüyorsunuz!Ölümden başka insan her şeyi yenebilir..Bir sürü kanser hastası bile olumlu düşünce sayesinde hastalığını yeniyor ne demek ya bu kadar erkek pes etmek,Derdi veren allah mutlaka dermanını da verir sen yeter ki ara ,bulmak iste..Sakın arkadaşım ümidini kaybetme ,iyileşeğine inan,dua et..Cok gecmiş olsun

Yorum

İşleniyor...
                X