Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Korkuyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Korkuyorum

Arkadaşlar yürürken ya da bir yerde otururken, sanki sağdan soldan önden arkadan tehlikeler gelecekmiş gibi, bir şeyler fırlayacakmış gibi oluyor. Hani korku filmi seyredersiniz de koridordan yürürken çok gergin olursunuz, bir tık sesi dahi ödünüzü patlatır ya, bende de öyle bir şey var. sanki birileri saldıracak gibi, ya da sokakta yürürken insanlar üstüme zıplayacak gibi oluyor. Ne yapmalı bilmiyorum. Paxil muadili bir ilaç var Xetanor. 1 haftadır onu kullanıyorum ama hala korkuyorum.
    Ne gibi ilaçlar kullanmalıyım? Teşekkürler.
    <div align="center"><strong><em><u>Hayat yalandan ibaret..</u></em></strong></div>

Merhabalar, burdan size ilaç tavsiyesinde bulunamayız, çünkü çok sağlıklı olmaz. Buna doktorunuz karar verecektir.Hastalığınız hakkında bir bilginiz varmı peki? geçmişte yaşadığınız bir olay sizin böyle hissetmenizi tetiklemiş olabilir mi?
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İlacı düşündüğüne göre kendin halledemediğini düşünüyorsun.
      Peki niye halledemiyorsun?
      Bunu biraz kendi kendine irdelemen lazım.
      Niçin bu kadar streslisin?
      Buna kim, hangi ortam, kimler ve ne sebep olmuş?
      Yani senin her seste ve ani durumda irkilmen bir sonuçtur.
      Senin asıl stresli olmana neden olan sebepleri fark edip onlarla mücadele etmen gerekir gibi geliyor bana...
      Çözüm mücadeledir her zaman. Asıl sebepleri bulup onlarla mücadele etmen lazım

Not: Yaptığım yorum tabiki sizin hakkınızda detaylı bilgim olmadan yaptığım genel bir değerlendirmedir.
      Last edited by bir dost; 30-11-2010, 01:29 PM.
      Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

İşleniyor...
      X