Arkadaşlar, nerede sosyal insan topluluğu görsem, nerede parti verenleri, dans edenleri, eline gitar alıp arkadaş grubuyla şarkı söyleyenleri görsem, elime balta alıp kafalarını kırasım geliyor. Ya da aralarına el bombası atasım geliyor. Ben sosyal değilim. Ve de onların yaptıkları çok saçma ve yapay geliyor. Kendileri değiller yani. Sosyallik maskesi altına gizlenmiş asosyaller topluluğu onlar. Kahkahalarla gülerler, içerler, gezerler, turlara katılırlar... Hepsinin kafasını kırmak istiyorum. Onları görünce bunalıma giriyor, intihar edesim geliyor. Paxil muadii ilaç kullanıyorum 2 haftadır. Pek işe de yaramadı gibi sanırım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal insanları baltalamak
Collapse
X
-
Onlarda seni rahatsız eden ne? birbirleriyle samimi olmalarımı? eğlenip gülmelerimi? sen hiç onlar gibi olmamışsındır, belki olmak istemişsindir aama yapamamışsındır bunlar dan dolayımı?
Böyle şeylere kafanı yorma, takıntı etmeye bile değmez canım..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
-
Orjinal yazı sahibi: barbarian View PostArkadaşlar, nerede sosyal insan topluluğu görsem, nerede parti verenleri, dans edenleri, eline gitar alıp arkadaş grubuyla şarkı söyleyenleri görsem, elime balta alıp kafalarını kırasım geliyor. Ya da aralarına el bombası atasım geliyor. Ben sosyal değilim. Ve de onların yaptıkları çok saçma ve yapay geliyor. Kendileri değiller yani. Sosyallik maskesi altına gizlenmiş asosyaller topluluğu onlar. Kahkahalarla gülerler, içerler, gezerler, turlara katılırlar... Hepsinin kafasını kırmak istiyorum. Onları görünce bunalıma giriyor, intihar edesim geliyor. Paxil muadii ilaç kullanıyorum 2 haftadır. Pek işe de yaramadı gibi sanırım.
heö onlar sana yapay geliyo hemde öle olamadığın için kendini baltalayasın gelyo
bence bastırılmış bi kıskançlık var sank,i"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Benim asosyal olmamın sebebi sosyal insanların yaptıkları değildir ama çevremdekilerin (geçmişte) beni yokfarzetmeleri (ki en kötüsü budur) bazen de dalga geçmeleri psikolojimin bozulmasında oldukça etkiliydi Lakin bazen zihnimde fanteziler kurarım barbarianın yazdığı gibi Aralarına girip elbombası patlatmak vs. şeklinde Yalnız sıkıldığım zamanlar dışında böyle şeyler pek düşünmem.
Yorum
-
Arkadaşım aslında düşündümde sende bu siteden seninle benzer veya aynı tür sorunları paylaşan arkadaşar bulup onlarla sosyalleşmen sizin için çok güzel olur birbirinizin derdinden anlayan kişiler olursunuz sonuçta... O baltalamak istediğin insanlara öfken diner bu sayede hem...Orjinal yazı sahibi: barbarian View PostArkadaşlar, nerede sosyal insan topluluğu görsem, nerede parti verenleri, dans edenleri, eline gitar alıp arkadaş grubuyla şarkı söyleyenleri görsem, elime balta alıp kafalarını kırasım geliyor. Ya da aralarına el bombası atasım geliyor. Ben sosyal değilim. Ve de onların yaptıkları çok saçma ve yapay geliyor. Kendileri değiller yani. Sosyallik maskesi altına gizlenmiş asosyaller topluluğu onlar. Kahkahalarla gülerler, içerler, gezerler, turlara katılırlar... Hepsinin kafasını kırmak istiyorum. Onları görünce bunalıma giriyor, intihar edesim geliyor. Paxil muadii ilaç kullanıyorum 2 haftadır. Pek işe de yaramadı gibi sanırım.
Yorum
-
Arkadaşın sorunu sosyal olamamak zaten nasıl dışarı çıkıp insanlarla sosyalleşsin. O yüzden kendisi gibi sosyal olamayan insanları sanal ortamdan bulup bu sorunlarını yenmelerini tavsiye ettim...Orjinal yazı sahibi: newbeginning1Sosyal olmadığın için böyle hissediyosun biraz açıl dışarı çık sosyal ol geçer bu seferde asosyallere sinir olmaya başlarsın
Ayrıca sosyal olan cefa çeker,sosyaller yapay ne demekki şimdi?Neden yapay olsunlar.İnsanlığın en doğal ihtiyacı iletişim bunu yapanlarmı yapay yoksa yapmayanlarmı?
Yorum

Yorum