Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çaresiz dert yokmuş, söyleyin benim derdimin çaresi ne?!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çaresiz dert yokmuş, söyleyin benim derdimin çaresi ne?!!

ben 21 yaşında daha önce hiç sevgilisi olmayan güzel bir kızım.(kendini beğenmiş demeyin de sakın )
    üniverite öğrencisiyim ve üniversitede dersimize giren benden 5 yaş büyük hocama aşık oldum. daha önce hocasına aşık olan arkadaşlarım çoktu ve büyük konuşmamak gerktiğini öğrendim maalesaf :RpS_bored:

ilk başlarda dersi anlatırken gözlerinin hep bende olması bana ilgi duyduğunu düşünmeme sebep oldu. sonra çokk başarılı ve kıvrak bir zekaya sahip olması beni ona daha da bağladı.

bazen oturup salak gibi ağlıyorum onun için. anneme ve abime de anlattım bı durumu ve onlar önce okulu bitirmemi istiyorlar. şu anda 3. sınıfım.
    okulu bitirmem neyi değiştirecek, sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorum.

üniversite hocası ile evlenen çok örnek var aslında ama bazen kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diyorum

LÜTFEN BANA UNUT ONU DİYE AKIL VERMEYİN. UNUTABİLSEM BURAYA GELİP DE DERDİMİ ANLATMAM (

YARDIM EDİN (
    Last edited by deligibi; 20-12-2010, 12:00 PM.
    Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim;
    Ama bir baska seven yok benim sustugum biçimde..
    :RpS_wub:

Bi sesimi duyan yok

Yorum

Merhabalar, öncelikle bir sakinleş bakalım arkadaşım, okullarda sık karşılaşılan bir durum bu, öğrencinin hocasına aşık olması. Senin ona beslediğin duygu hayranlık olabilir.Bu yaşa kadar sevgilin olmayışı, sende sevme sevilme ihtiyacının fazla olması, bu hocana karşı beslediğin hayranlığının sevgiye dönüşmesine sebep olmuş gibi.
      Aranız da çok büyük bir yaş farkı yok,ama dediğin gibi sevgilisi olabilir, sana karşı bir şey hissetmeyedebilir, yada tam tersi..Bunlar için biraz onun ağzını aramalısın, yada ne bileyim fırsatlar yakalamalısın..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Ayyy sonbahar çok teşekkür ederim çok sabırsızım sonunda bi cevap geldi konuma )

ağzını arayamam ama fırsatlar yakalamalısın derken neyi kastettin; nasıl yakalamalıyım fırsatları ??

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
        Merhabalar, öncelikle bir sakinleş bakalım arkadaşım, okullarda sık karşılaşılan bir durum bu, öğrencinin hocasına aşık olması. Senin ona beslediğin duygu hayranlık olabilir.Bu yaşa kadar sevgilin olmayışı, sende sevme sevilme ihtiyacının fazla olması, bu hocana karşı beslediğin hayranlığının sevgiye dönüşmesine sebep olmuş gibi.
        Aranız da çok büyük bir yaş farkı yok,ama dediğin gibi sevgilisi olabilir, sana karşı bir şey hissetmeyedebilir, yada tam tersi..Bunlar için biraz onun ağzını aramalısın, yada ne bileyim fırsatlar yakalamalısın..

Yorum

Hani yalnız kalabileceğiniz, konuşabileceğiniz fırsatlar bulmalısın. Mesela bir yerlerde bir çay içebilirsiniz, o zaman ağzından bişeyleri alabilirsin. Merak ettiklerini sorabilirsin, ne bileyim aklıma böyle şeyler geldi..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

teşekkür ederim sonbaharr.
            ama bu dediğini yapamam. yine de ilgilenip cevap verdiğin için teşekkürler
            Last edited by deligibi; 20-12-2010, 03:23 PM.

Yorum

ewet fırsat bulmaya çalış bence de...yani ödev ders falan filan bir şekilde bir bahane ile onunla yalnız kalmaya çalış... tabi direk söyle demiyorum ama ağzını ara... sorular sor ona ne bileyim hocam anket yapıyorum falan de... bol bol soru sor.. hakkında bir şeyler öğrenmeey çalış... fazla da bağlanma ama sonra hayal kırıklığı yaşarsan çok acı çekersin....

Yorum

Unut desem bana kızacak mısın?
                Fazla umut bağlama ki sonu hüsran olmasın! Kaderinde varsa gelir Yemen'den yoksa ne gelir elden. Tavsiyem olumlu veya olumsuz bu işi bir nihayete erdirmen. Çünkü senin duygularından haberi olmayan birine sevgini vermek seni seven insanlara ihanettir. Yüreğindeki o güzel duyguları saklamışsın bu zamana kadar ve doğru kişiye vermelisin yoksa ilk deneyim kötü bir tramva olur. Zaten ilgi duyarsa kendini belli edecektir yanına gidip bir iki soru sor. Yanlış davranışın olayı ailene anlatman olmuş daha ortada birşey yok ailene anlatmakla iyi yapmamışsın seninle beraber onlarda üzülebilirler seni her mutsuz ağlarken gördüklerinde suçluyu olaydan hiç haberi olmayan adam gibi görecekler. Sözün özü kendi kendine fazla kurma hayallere kapılma bu aşk değil sadece bir hoşlanma heves kendini fazla kaptırma şansın açık olsun dilerim sevgini hakedecek biriyle paylaşırsın yüreğini. Sevgiyle kal

Yorum

phonema

bence en iyisi ne yap biliyormusun
                  kendine güven ama kendine güven dediysem gidip açıl hocana demedim bu en basit yöntemdir ama %25 gibi bi şansın var sankı belki daha az
                  hocana duydugun hayranlıgı ona yansıtma bakıslarınla hal hareketlerınle.
                  cok arkasında dolaşma sadece sıradan bayanmıssın gıbı davran ona karşı bişey hissetmeyen sade zamanla onu daha iyi tanı onunda senı tanımasını sağla zaten dedıgım gıbı yaparsan karşılıklı sen onun hakkında bırseyler ögrenırsın oda senın hakkında bu onun kafasında diger ogrencılerınden farklı bır yere koyar otomatık olarak çünkü siz birbirinizi tanımaya başlıyorsunuzdur bir bayan ve erkegın birbirini tanıması gibi bu sayede seni beğendıgı yönlelerin olmaya başlıcak veya begenmedıgi bu tam olarak senın elinde ve o ögrencilerden digerlerınden bi farkın oldugunu kanıtlicak zamanla onunda sana bakısları samımıyetı digerlerınden farklı olacaktır. sankı cok ıyı anlasan 2 arkadas gibi olacaksınızdır...
                  ve bu böyle gidecek ama birbirinizi tanıdıkca yakınlasacaksınız sakın iyi kankanmıs gibi rahat davranma gizemlı olmaya devam et sureklı senın hakkında yeni birşeyler görecektir hareketlerin mimiklerın hosuna gidecektır eger sen onla ark gibi olursan zaten herşeyine alışacaktır her hareketıne ve cok ozellıgını kaçıracaktır gözünden çünkü arkadassınızdır... onun karsısında bir bayan olarak kalabılmen en onemlı ozellıktır boyle şeylerde...
                  Last edited by Phonema; 20-12-2010, 06:13 PM.
                  Never Back Down

Yorum

sana tabiiki de kızmam sevgili agresif. sonuçta zamanını ayırmışsın ve tamamen iyi niyetle bana yol gösteriyorsun. bu işi nihayetine indirmeyi inan ben de çok istiyorum. çünkü dedikleri gibi umut bütün kötülüklerin anasıdır, işkenceyi uzatır. kaderimde vardır inşallah demek çok istiyorum. ama herşeyin hayırlısı tabii ki..
                    beni sevenlere sevgimi vermek en güzeli tabii ki ama kalbim doluyken de bunu yapamam....
                    Orjinal yazı sahibi: agresiff View Post
                    Fazla umut bağlama ki sonu hüsran olmasın! Kaderinde varsa gelir Yemen'den yoksa ne gelir elden. Tavsiyem olumlu veya olumsuz bu işi bir nihayete erdirmen. Çünkü senin duygularından haberi olmayan birine sevgini vermek seni seven insanlara ihanettir. Yüreğindeki o güzel duyguları saklamışsın bu zamana kadar ve doğru kişiye vermelisin yoksa ilk deneyim kötü bir tramva olur. Zaten ilgi duyarsa kendini belli edecektir yanına gidip bir iki soru sor. Yanlış davranışın olayı ailene anlatman olmuş daha ortada birşey yok ailene anlatmakla iyi yapmamışsın seninle beraber onlarda üzülebilirler seni her mutsuz ağlarken gördüklerinde suçluyu olaydan hiç haberi olmayan adam gibi görecekler. Sözün özü kendi kendine fazla kurma hayallere kapılma bu aşk değil sadece bir hoşlanma heves kendini fazla kaptırma şansın açık olsun dilerim sevgini hakedecek biriyle paylaşırsın yüreğini. Sevgiyle kal

Yorum

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim phonema. söylediklerin aklıma yattı. uyguluycam bakalım artık ne kadar etkili olacak. ahhhh ahhh sanki gözlerimin içine diğerlerine baktığından farklı bakıyor gibi. gerçekten ama... gizli gizli o da bana bakıyor sanki, farkediyorum..
                      ne olur sanki sevenler kavuşsa.. tabii o beni seviyor mu sevmiyor mu bu bi bakışla anlaşılacak bişe değil maalesef
                      Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
                      bence en iyisi ne yap biliyormusun
                      kendine güven ama kendine güven dediysem gidip açıl hocana demedim bu en basit yöntemdir ama %25 gibi bi şansın var sankı belki daha az
                      hocana duydugun hayranlıgı ona yansıtma bakıslarınla hal hareketlerınle.
                      cok arkasında dolaşma sadece sıradan bayanmıssın gıbı davran ona karşı bişey hissetmeyen sade zamanla onu daha iyi tanı onunda senı tanımasını sağla zaten dedıgım gıbı yaparsan karşılıklı sen onun hakkında bırseyler ögrenırsın oda senın hakkında bu onun kafasında diger ogrencılerınden farklı bır yere koyar otomatık olarak çünkü siz birbirinizi tanımaya başlıyorsunuzdur bir bayan ve erkegın birbirini tanıması gibi bu sayede seni beğendıgı yönlelerin olmaya başlıcak veya begenmedıgi bu tam olarak senın elinde ve o ögrencilerden digerlerınden bi farkın oldugunu kanıtlicak zamanla onunda sana bakısları samımıyetı digerlerınden farklı olacaktır. sankı cok ıyı anlasan 2 arkadas gibi olacaksınızdır...
                      ve bu böyle gidecek ama birbirinizi tanıdıkca yakınlasacaksınız sakın iyi kankanmıs gibi rahat davranma gizemlı olmaya devam et sureklı senın hakkında yeni birşeyler görecektir hareketlerin mimiklerın hosuna gidecektır eger sen onla ark gibi olursan zaten herşeyine alışacaktır her hareketıne ve cok ozellıgını kaçıracaktır gözünden çünkü arkadassınızdır... onun karsısında bir bayan olarak kalabılmen en onemlı ozellıktır boyle şeylerde...

Yorum

ödevler, sorular bunları denedim ama çözüm olmadı maalesef
                        Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Post
                        ewet fırsat bulmaya çalış bence de...yani ödev ders falan filan bir şekilde bir bahane ile onunla yalnız kalmaya çalış... tabi direk söyle demiyorum ama ağzını ara... sorular sor ona ne bileyim hocam anket yapıyorum falan de... bol bol soru sor.. hakkında bir şeyler öğrenmeey çalış... fazla da bağlanma ama sonra hayal kırıklığı yaşarsan çok acı çekersin....

Yorum

keşke ailene söylemeseydin demişsin ya bide, ben ailemden bu zamana kadar hiçbirşeyimi saklamadım. ama onları ağlayarak üzdüğüm konusunda haklısın. anneme ağlamıyorum ama abimi yakın gördüğüm için ona ağlıyorum. sebebini biliyor tabii o da üzülüyor ben ağlayınca..
                          Orjinal yazı sahibi: agresiff View Post

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deligibi View Post
                            tavsiyelerin için çok teşekkür ederim phonema. söylediklerin aklıma yattı. uyguluycam bakalım artık ne kadar etkili olacak. ahhhh ahhh sanki gözlerimin içine diğerlerine baktığından farklı bakıyor gibi. gerçekten ama... gizli gizli o da bana bakıyor sanki, farkediyorum..
                            ne olur sanki sevenler kavuşsa.. tabii o beni seviyor mu sevmiyor mu bu bi bakışla anlaşılacak bişe değil maalesef
                            dikkat et ama gözlerinin içine baktıgında eriyip gitme herşeyi unutma orda onun bakışları hoşuna gitsin ama agırlıgından tavız verme bak ama takma demıyorum dıkkat et tatlı bi tebessum yaratsın yuzunde sadece ama bu tebessumu ondan saklamaya çalısma ona gostere gostere ama sankı bi yandanda ona degilmiş gibi etrafınla ilgilenerek yap bu sadece düşünce tarzını yaratman için bir örnek oyunculuk sende dozunu bi gram bile kacırırsan ters tepebılır dıkkat et
                            rlax ol rahat ol onu degil kendıni düşün...
                            Never Back Down

Yorum

ayyy ne güzel yazmışsın yaaa insan çaresiz kaldığında gerçekten tavsiyelere ihtiyaç duyuyor. ağırlığımdan yapım gereği istesem de taviz veremem kii..
                              ben bugün mesela ona bakıyordum bir an farketti 2-3 saniye bakıştık gibi oldu, sonra ben panik oldum hemen önümdeki kağıtla ilgilenio gibi yaptım. tabii o da farkedio benim panik olduğumu daha çk hoşuna gidio..
                              işte bunu anlamıorum. acaba hoşlanıo mu yoksa bakıp bakmadığımı mı kontrol edio, yani sadece hoşlanılmak da hoşuna gidio olabilir
                              Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
                              dikkat et ama gözlerinin içine baktıgında eriyip gitme herşeyi unutma orda onun bakışları hoşuna gitsin ama agırlıgından tavız verme bak ama takma demıyorum dıkkat et tatlı bi tebessum yaratsın yuzunde sadece ama bu tebessumu ondan saklamaya çalısma ona gostere gostere ama sankı bi yandanda ona degilmiş gibi etrafınla ilgilenerek yap bu sadece düşünce tarzını yaratman için bir örnek oyunculuk sende dozunu bi gram bile kacırırsan ters tepebılır dıkkat et
                              rlax ol rahat ol onu degil kendıni düşün...

Yorum

İşleniyor...
                              X