ben 21 yaşında daha önce hiç sevgilisi olmayan güzel bir kızım.(kendini beğenmiş demeyin de sakın
)
üniverite öğrencisiyim ve üniversitede dersimize giren benden 5 yaş büyük hocama aşık oldum. daha önce hocasına aşık olan arkadaşlarım çoktu ve büyük konuşmamak gerktiğini öğrendim maalesaf :RpS_bored:
ilk başlarda dersi anlatırken gözlerinin hep bende olması bana ilgi duyduğunu düşünmeme sebep oldu. sonra çokk başarılı ve kıvrak bir zekaya sahip olması beni ona daha da bağladı.
bazen oturup salak gibi ağlıyorum onun için. anneme ve abime de anlattım bı durumu ve onlar önce okulu bitirmemi istiyorlar. şu anda 3. sınıfım.
okulu bitirmem neyi değiştirecek, sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorum.
üniversite hocası ile evlenen çok örnek var aslında ama bazen kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diyorum
LÜTFEN BANA UNUT ONU DİYE AKIL VERMEYİN. UNUTABİLSEM BURAYA GELİP DE DERDİMİ ANLATMAM
(
YARDIM EDİN
(
)üniverite öğrencisiyim ve üniversitede dersimize giren benden 5 yaş büyük hocama aşık oldum. daha önce hocasına aşık olan arkadaşlarım çoktu ve büyük konuşmamak gerktiğini öğrendim maalesaf :RpS_bored:
ilk başlarda dersi anlatırken gözlerinin hep bende olması bana ilgi duyduğunu düşünmeme sebep oldu. sonra çokk başarılı ve kıvrak bir zekaya sahip olması beni ona daha da bağladı.
bazen oturup salak gibi ağlıyorum onun için. anneme ve abime de anlattım bı durumu ve onlar önce okulu bitirmemi istiyorlar. şu anda 3. sınıfım.
okulu bitirmem neyi değiştirecek, sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorum.
üniversite hocası ile evlenen çok örnek var aslında ama bazen kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diyorum
LÜTFEN BANA UNUT ONU DİYE AKIL VERMEYİN. UNUTABİLSEM BURAYA GELİP DE DERDİMİ ANLATMAM
(YARDIM EDİN
(

dozunu bi gram bile kacırırsan ters tepebılır dıkkat et
Yorum