Duyuru

Collapse
No announcement yet.

biri akıl versinn lütfen..lütfen...lütfennn

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• biri akıl versinn lütfen..lütfen...lütfennn

yaklaşık bir hafta önce bir paylaşımda bulundum ve çok değerli arkadaşlar fikirlerini beyan ettiler,ilk başta geçen hafta paylaştığım konuyu görmenizi istiyorum...

1 Aylık kısa süreli bir ilişki yaşasamda Psikolojik durumum çok kötü...
    Ve kandırılma duygusuyla neler olacağını çok merak ediyorum...
    Durumun özeti şöyle değerli arkadaşlar;
    1 kız arkadaşım oldu,hemen bağlandım.Oda inanılmaz bağlıymış gibi hissettirdi kendisini...Takii eski sevglisi gelene kadar...Ondan sonrasını tahmin edebilirsiniz...Beni inanılmaz yalanlarla bıraktı,Erkek arkadaşı da gayet pişkin....son konuşmamızda kız arkadaşım yüzüme dahi bakmadı - bakamadı-...
    Mideme ağır bir yumruk yemiş gibi hissediyorum ve şu soruların cevabını merak ediyorum;
    1)zamanla unutabilir miyim??
    2)Bu sürede ne yapmalıyım??
    3)diğer ilişki sürer mi??
    4)Bu utançla bu kız bana döner mi??
    5)en çok acı çeken ben mi olurum??

Şimdiden teşekkürler..................

Konu bundan ibaretti..çekildim köşeme başladım acı çekmeye ama gel görki bu kız hemen yan tarafımda çalışıyor ve ilişkimizin boyutunu iş arkadaşlarımda biliyor...bazen rastgelen karşılaşmalarda bulunuyoruz....Konunun özeti şu;bu kız beni ve arkadaşlarımı gördüğü zaman inanılmaz bir surat ifadesine bürünüyor..inanılmaz ağlamaklı ve suratı kıpkırmızı oluyor...yani acı çektiği herhalinden belli...arkadaşlar..biri akıl versin lütfen....nedir bu şimdi...çıldıracağım...başa sarmasını istemiyorum ....

zararı kendi istemiş ve kendi ayağıyla girmiş, bırak acı çeksin. bunu hakediyor. sakın acıyıp eski günlere dönmeye falan çalışma. herkes yaptıklarının sonuçlarıyla karşılaşmayı öğrenmeli.
    bişnev...

Yorum

Yıllar önce böyle bir problemden dolayı bu forumla tanışmıştım dostum ve forum bana çok iyi gelmişti. Şimdi izninle sorularını yanıtlayayım.

1. Beynini yıkatmadığın sürece unutmazsın.
      2. Beynini meşgul edecek bişeyler bul. Hobi edin. Yavru bir kedi/köpek al.
      3. Diğer ilişki sürebilir sürmeyebilir önemsiz bence.
      4. Burada ben sana sorayım Bu kadın sana dönerse onu kabul edecekmisin ? Neden ?
      5. En çok acı çeken ben olmuştum sen böyle olma lütfen. Unutma!!! kendini üzmek, harap etmek, sabahtan akşama kadar içip içip ağlamak, kendini doğramak, intihara kalkışmak vs. eğer istersen çok kolay yapabileceğin şeyler. Ama sen aklın yolunu seç ve bu kadının sana yaptığı kötülüğü gör. Tıpkı herhangi biri sana kazık attığında yapacağın şeyi yap. Sakın ha "o da aslında seviyor beni belki aklını çelmiştir o herif" tarzı düşünme. hatta bu konuda hiç düşünme. Senaryolar kurma.

Şimdi ikinci konumuza gelelim. Kadının bu davranışları asla umurunda olmasın. Kesinlikle taviz verme. Surat da asma trip de atma. Serinkanlı ve umursamaz ol. Daha ne desem...Dışarıda bir sürü kadın var gez toz sosyal ol.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen View Post
        Yıllar önce böyle bir problemden dolayı bu forumla tanışmıştım dostum ve forum bana çok iyi gelmişti. Şimdi izninle sorularını yanıtlayayım.

1. Beynini yıkatmadığın sürece unutmazsın.
        2. Beynini meşgul edecek bişeyler bul. Hobi edin. Yavru bir kedi/köpek al.
        3. Diğer ilişki sürebilir sürmeyebilir önemsiz bence.
        4. Burada ben sana sorayım Bu kadın sana dönerse onu kabul edecekmisin ? Neden ?
        5. En çok acı çeken ben olmuştum sen böyle olma lütfen. Unutma!!! kendini üzmek, harap etmek, sabahtan akşama kadar içip içip ağlamak, kendini doğramak, intihara kalkışmak vs. eğer istersen çok kolay yapabileceğin şeyler. Ama sen aklın yolunu seç ve bu kadının sana yaptığı kötülüğü gör. Tıpkı herhangi biri sana kazık attığında yapacağın şeyi yap. Sakın ha "o da aslında seviyor beni belki aklını çelmiştir o herif" tarzı düşünme. hatta bu konuda hiç düşünme. Senaryolar kurma.

Şimdi ikinci konumuza gelelim. Kadının bu davranışları asla umurunda olmasın. Kesinlikle taviz verme. Surat da asma trip de atma. Serinkanlı ve umursamaz ol. Daha ne desem...Dışarıda bir sürü kadın var gez toz sosyal ol.
        Kardeşim değerli bilgilerin içi sağol...ama abuk sabuk şeyler geliyor aklıma....Şantaj mı görüyor?yoksa herşey gerçek mi??..kafam allah pullak..çünkü yüzüme karşı hiçbirşey diyemedi....Çıldıracağımm..Lütfen saçma olduğunu düşünme...sanki son bir hareket yapmam gerektiğini düşünüyorumm...bilmem yanılıyormuyumm...?*

Yorum

Seni neden aldattığının mantıklı bir açıklamasını iste. Muhtemelen "aşıktım, unutamamıştım yada kendiliğinden gelişti ama seni de çok seviyorum" tarzı bir cevap gelecektir. Şantaj falan yoktur yani merak etme. Ama tekrarlıyorum. uzak dur ve aklından senaryo kurma sonra o senaryolara inanırsın. Basit düşün: bir kadın var ve seni aldatmış. Seni hiçe saymış. Ona ifade ettiğin her şeyi bir kenara atmış ve başka bir erkeğe gitmiş. Sana bundan daha büyük bir kötülük yapabilir mi? Yani sana bu yapılır mı ? Hakettin mi böyle bir şeyi ? Bu olay bir arkadaşının başına gelse onu aldatan kadın hakkında ne düşünürdün ? Neler söylerdin ? O kadın nasıl biri olurdu senin için ? Arkadaşını nasıl teselli ederdin ? Bu sorulara dürüst cevap vermeni bekliyorum senden. Ve en önemli soru" kendini ne kadar seviyorsun ?"

Yorum

Bence kendine saygın varsa onu düşünme dahi. Aldatmanın mantıklı bir açıklaması olamaz ki. Eğer sana ihanet eden birini affedersen, yaptığına rağmen sen onun peşinden koşarsan o bile sana olan saygısını yitirir, özellikle de bir erkeksen sanma ki değerin artar, öyle ya da böyle gözünden düşersin buna emin ol.

Acaba erkekler aldatıldıklarında daha mı büyük acı çekiyorlar? Ben hiç düşünmem, anında silerim hayatımdan, 1 damla gözyaşı bile dökmem. Gözyaşıma yazık valla...Dimdik dur da o ağlasın, sen kaybetmedin kaybedildin, öyle düşün :RpS_sleep:
            İki yıldız arası göğe asılı hamak...Uyku, uyku...Zamansız ve mekansız, uyumak.

Yorum

yüzündeki ifade gerçekten pişmanlık mı sence? belki de vicdan yapıyordur.. ki pişman olmuş olsa bile bu neyi değiştirir? her şeyi baştan alabilir misin yaşanmamış gibi? bu soruların cevabını dürüstçe ver kendine..sonra bir daha düşün.

fikrimi sorarsan, mümkün olduğunca rahat davran.vicdanı rahat olması gereken sensin, bunun tadını çıkar ve onun kendini düşürdüğü o hali keyifle izle.. kendinle gurur duyacaksın
              Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
              Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
              Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

1) Eğer onu sürekli aklında tutmazsan başka şeylerle ilgilenir başka insanlarla tanışır hayatını güzel bir hale getirirsen unutabilirsin
                2) Güveneceğin insanlarla konuş seni ne mutlu ediyorsa onu yap ve hatayı karşndakinin yaptığını unutma.
                3) Aranızdaki iletişime bağlı.4) Bak açıkça söyliyim sana büyük bir hata yapmış bu hatayı tekrar yapmayacağını nerden biliyorsu bence pişman olacağın şeyler yapmamalısın.
                5) Mutlu olabildiğin sürece hayır.

Yorum

zamanla unutabilir miyim??
                  hiç merak etme zamanla herşey unutulur hatta insanlar çoğunlukla kötü şeyleri unuturlar bu insan doğasındaki en normal şeydir, bu olayın etkisinden kurtulunca unutmaya başlıyacaksın taki hiç yaşanmamışcasına hatta iddaya girerimki ilerde bu günlerine dalga geçersin, ama ne zaman olduğunu hiç birimiz bilemeyiz sadece sabır...

Kız arkadaşının tehtite uğradığını düşünüyormuşsun.
                  ben insanlardan öyle bir kazık yedimki kimseye güvenmem heleki karşı cinse asla, sende böyle bir kazık yemeden olayları gör belkide senle oynadı, belkide yaşadıklarınız yalandı ?

bak diyer sorularını senden iyi çözebilen olmaz çünki sen bu olayı başka bir ağızdan duymadın veya görmedin, bu olayı tamamen sen yaşadın ve sonucundada sen etkilendin, o yüzden kimse senin gibi düşünemez ve çok saçma cevap sunabilirler.

ama hiç üzülme bu olaydan en kötü sonuçla bir doktora gidersin bir hapla eskisinden iyi olursun merak etme ama hemen kaçma yani zoru öğrenki yine böyle bir sorunda karşı koyabilesin

şuanki durumuna en iyi ilaç sabır olucak. Seni öldürmeyen güçlendirir buda her zaman aklında bulunsun.

sana bir tavsiyem olucak yarın git bir duygusal film al benim en iyi tavsiyem Babam ve Oğlum olucak çok izlemişte olsan bide yarın izle olaylara bakış açında farklılık olucak

Geçmiş Olsun.

Süper Natural

Yorum

Orjinal yazı sahibi: S.Natural View Post
                    hiç merak etme zamanla herşey unutulur hatta insanlar çoğunlukla kötü şeyleri unuturlar bu insan doğasındaki en normal şeydir, bu olayın etkisinden kurtulunca unutmaya başlıyacaksın taki hiç yaşanmamışcasına hatta iddaya girerimki ilerde bu günlerine dalga geçersin, ama ne zaman olduğunu hiç birimiz bilemeyiz sadece sabır...

Kız arkadaşının tehtite uğradığını düşünüyormuşsun.
                    ben insanlardan öyle bir kazık yedimki kimseye güvenmem heleki karşı cinse asla, sende böyle bir kazık yemeden olayları gör belkide senle oynadı, belkide yaşadıklarınız yalandı ?

bak diyer sorularını senden iyi çözebilen olmaz çünki sen bu olayı başka bir ağızdan duymadın veya görmedin, bu olayı tamamen sen yaşadın ve sonucundada sen etkilendin, o yüzden kimse senin gibi düşünemez ve çok saçma cevap sunabilirler.

ama hiç üzülme bu olaydan en kötü sonuçla bir doktora gidersin bir hapla eskisinden iyi olursun merak etme ama hemen kaçma yani zoru öğrenki yine böyle bir sorunda karşı koyabilesin

şuanki durumuna en iyi ilaç sabır olucak. Seni öldürmeyen güçlendirir buda her zaman aklında bulunsun.

sana bir tavsiyem olucak yarın git bir duygusal film al benim en iyi tavsiyem Babam ve Oğlum olucak çok izlemişte olsan bide yarın izle olaylara bakış açında farklılık olucak

Geçmiş Olsun.
                    burada ne yürekli insanlar varyaa..ağzına yüreğine sağlık dostumm

Yorum

çok canınızı yakmış ancak uzak durun böylesi bir insan için kafa yormaya değmez. fazlaca anlam yüklemeyin yitip gitsin şahsen birini unutmak istersem sevmediğim tüm yönlerini düşünürüm şu olur bu olurdu devam etse şunlar olacaktı. bu rahatlatıyor beni. zararın neresinden dönerseniz kardır. siz rahat davranın. o da normalleşir zamanla. kimbilir pişmandır belki ama neyi değiştirir. böyle bir zararı unutturamaz kii size

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cesurg_82 View Post
                        burada ne yürekli insanlar varyaa..ağzına yüreğine sağlık dostumm
                        Bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Merak etme sen depresyonda değilsin eğerki depresyonda olsaydın kamyondan çarpmışdan beter olurdun, sen şaun depresif hareketler sergiliyorsun. Dediğim gibi dertlerin geçicek ama bu süreçte ruh halin sürekli değişecek mesala sabah çok kötüyken akşam belki huzurlu olabileceksin, kötü anlarında yaptığın işi bırak mesela ders çalıyorsan dersi bırak kendini dışarı at, müzik dinle internete gir veya ailenle geçir bu dönemde kötü duygu hallerine girebilirsin ama hazırlıklı olursan bununda üstesiden gelirsin.

karı, kız için kendini üzmeye değermi, alayının gözümde 1 gramlık değeri yok.

birde burdakilerin veya dışardakilerin yorumlarına kafa yorma çoğu senin halinden anlamıycak saçma sapan konuşacak bunlara takma önüne bak hayatın amacı mutlu olmakdır, bende her gün sorunlarla karşılaşıyorum öyle ilginçki hiç içinden çıkılacak gibi değil ama sen çok şanslısın bu olay seni öldüremeyecek aksine güçlendirecek, tecrübe katacak.
                        zaten teçrübe dediğimiz şeylerde yediğimiz kazıklardır.
                        önerdiğim filmi izle bir de aksiyon seversen inception (başlangıc) da çok güzel hatta izlediğim en iyi filmlerdendi.

sağlıcakla kal.

Süper Natural

Yorum

İşleniyor...
                        X