yaklaşık bir hafta önce bir paylaşımda bulundum ve çok değerli arkadaşlar fikirlerini beyan ettiler,ilk başta geçen hafta paylaştığım konuyu görmenizi istiyorum...
1 Aylık kısa süreli bir ilişki yaşasamda Psikolojik durumum çok kötü...
Ve kandırılma duygusuyla neler olacağını çok merak ediyorum...
Durumun özeti şöyle değerli arkadaşlar;
1 kız arkadaşım oldu,hemen bağlandım.Oda inanılmaz bağlıymış gibi hissettirdi kendisini...Takii eski sevglisi gelene kadar...Ondan sonrasını tahmin edebilirsiniz...Beni inanılmaz yalanlarla bıraktı,Erkek arkadaşı da gayet pişkin....son konuşmamızda kız arkadaşım yüzüme dahi bakmadı - bakamadı-...
Mideme ağır bir yumruk yemiş gibi hissediyorum ve şu soruların cevabını merak ediyorum;
1)zamanla unutabilir miyim??
2)Bu sürede ne yapmalıyım??
3)diğer ilişki sürer mi??
4)Bu utançla bu kız bana döner mi??
5)en çok acı çeken ben mi olurum??
Şimdiden teşekkürler..................
Konu bundan ibaretti..çekildim köşeme başladım acı çekmeye ama gel görki bu kız hemen yan tarafımda çalışıyor ve ilişkimizin boyutunu iş arkadaşlarımda biliyor...bazen rastgelen karşılaşmalarda bulunuyoruz....Konunun özeti şu;bu kız beni ve arkadaşlarımı gördüğü zaman inanılmaz bir surat ifadesine bürünüyor..inanılmaz ağlamaklı ve suratı kıpkırmızı oluyor...yani acı çektiği herhalinden belli...arkadaşlar..biri akıl versin lütfen....nedir bu şimdi...çıldıracağım...başa sarmasını istemiyorum ....
1 Aylık kısa süreli bir ilişki yaşasamda Psikolojik durumum çok kötü...
Ve kandırılma duygusuyla neler olacağını çok merak ediyorum...
Durumun özeti şöyle değerli arkadaşlar;
1 kız arkadaşım oldu,hemen bağlandım.Oda inanılmaz bağlıymış gibi hissettirdi kendisini...Takii eski sevglisi gelene kadar...Ondan sonrasını tahmin edebilirsiniz...Beni inanılmaz yalanlarla bıraktı,Erkek arkadaşı da gayet pişkin....son konuşmamızda kız arkadaşım yüzüme dahi bakmadı - bakamadı-...
Mideme ağır bir yumruk yemiş gibi hissediyorum ve şu soruların cevabını merak ediyorum;
1)zamanla unutabilir miyim??
2)Bu sürede ne yapmalıyım??
3)diğer ilişki sürer mi??
4)Bu utançla bu kız bana döner mi??
5)en çok acı çeken ben mi olurum??
Şimdiden teşekkürler..................
Konu bundan ibaretti..çekildim köşeme başladım acı çekmeye ama gel görki bu kız hemen yan tarafımda çalışıyor ve ilişkimizin boyutunu iş arkadaşlarımda biliyor...bazen rastgelen karşılaşmalarda bulunuyoruz....Konunun özeti şu;bu kız beni ve arkadaşlarımı gördüğü zaman inanılmaz bir surat ifadesine bürünüyor..inanılmaz ağlamaklı ve suratı kıpkırmızı oluyor...yani acı çektiği herhalinden belli...arkadaşlar..biri akıl versin lütfen....nedir bu şimdi...çıldıracağım...başa sarmasını istemiyorum ....

Bu kadın sana dönerse onu kabul edecekmisin ? Neden ?

Yorum