Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutsuzluk.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mutsuzluk.

Merhaba,

Önceden düşünüyodum nasıl yapsam kime anlatsam diye yakınımdaki insanlara anlatsam bile olmuyordu sanırım bu forum iyi olacak.
    Öncelikle anlatmaya başlıyorum. Çok sevdiğim biri vardı 5 hafta falan önce ayrıldık tamam buna alışabildim zorda olsa ama geçen gün bir internet sitesinde arkadaşlarımdan çoğunu sildim tanıdığım tanımadığım kim varsa.. Bir çok kişi bu yüzden bana trip attı. 2 kişiyle (ki bunların biri eski sevgilim diğeride yakın bir arkadaşımdı) tartıştım . Bunlar biraz zoruma gitti yani insanlarla tartışmak hiç hoş değil bunlar böyle aklımı karıştırırken sınıfımda bir arkadaşımda benimle konuşmuyor. Hiç hoşnut olmadım bu durumdan açıkçası birde hepsi aynı anda olunca kötü oldum aklım dopdolu sanki böyle bir kötüyüm napacağımı şaşırdım. Bazen kendimi yalnız hissediyorum bazen uzun bir rüyaya dalmak istiyorum.
    ya da en iyisi mutlu bir hayat lazım bana ama ne yapacağımı bilemiyorum.
    Yardım edebilirseniz sevinirim,şimdiden Teşekkürler.

Aslında buraya üye olmam iyi oldu yani benim dert ettiğim şeyler aslında küçücük şeylermiş ama yapamıyorum, yeni insanlarla tanışmak evet güzel ancak burda öyle insanlar varki sadece popüler olmak için uğraşıyolar ondan herkesle öyle arkadaşlık kurmak istemiyorum yinede iyi bir tavsiye ynei insanlarla tanışacağım. Birde bazı şeyleri dert etmeden duramıyorum hep aklıma geliyor üzülüyorum.

Yorum

İnsanın canı sıkkın olunca kimselerle konuşmak istemeyebiliyor, sende çevrendeki kişileri azaltmışsın. Biraz zaman geçsin düzelir herşey..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
      X