evde oturmaktan bıktım, sanal bağımlıktan.. zamanında yaptığım takıntı ve sıkıntılar beynimi yedi ilaçlar artı çaba..
en çok üzüldüğüm taraf arkadaş bulamamak sanaldan hiç arkadaş mı bulunur
gerek erkek olsun gerek kız
ama ben en çok kız arıyorum çünkü erkek arkadaşım arkadaşlarım var
eskiden birine bakıp gönlümü ona dayardım benim olsun derdim karşılıkda bulamazdım pek
salak salak beklerdim onla çıkım veya benle konuşsun bi yerlere gidelim hayatım hep böyle geçti avucumu yaladım çoğunda..
şimdi ise sadece birine değil hepsine bakar oldum ha bakıyorum da onlarda bakmakla kalıyor onlar bana bakıyor mu
yakışıklı biriyim bazılarının dikkatini çekiyor ama işde reeli bitirdik sanala döndük sanaldan aşk mı olur kız arkadaş mı bulunur
ve artık çok yakışıklı olmak özellikli olmak da FAYDA ETMİYOR
paran ve şöhretin olcak diyorum bazen kendi kendime..
annemle geçen yolda yürürken yoldan geçen her kıza bayana bakıyorum
dikkatini çekiyor kadının
sen onların değil onlar senin peşinden koşsun herkeze de bakma gibi bi laf duydum benim tatlı annemden
zamanında
sadece birine bakardım yüzüme bakmazdı aşksız geçti ömrüm hemde tipim olduğu halde (ha tip önemli demeyin bazen işe yarıyor bunun avantajını gördüm hemde öyle dolu dolu sevgilim mevgilim olmadığı halde)
ama şimdi hepsine bakacam
ister baksın ister bakmasın
ayrıca koşssunlar o zaman dedim niye dönüp bakmıyorlar bi kere dedim..
sen dışarı fazla çıkmıyorsun ki dedi
çıktığım zamanlarda oldu ne olduki dedim..
ama aklıma doktorun bana söyledği söz geliyor böyle durumlarda
çekingen,lik
bugün tutdum bunu netten baktım
kadınca.nette ne yazılar okudum çekingenlikle ilgili
vay be bi ben değilmişim dedim
tonlarca yorum ve çekingenlikten yakınan güven eksiklğinden ağlayan intaar bile düşünen vardı arkadaşım yok diyen, kızlar bile
nerdeyse çoğunu okudum
hele biri beni anlatıyordı
aynen şöyle:
GÜZEL OLMAK DA KURTARMIYOR..
yazar gülşahhhhhh , January 18, 2010
22 yaşındayım. ufak yaşlarda başladı çekingenliğim. evde neşeli, haraketli yaramaz bir kızdım ama Misafirliğe gittiğimizde oturduğum yerden hiç kalkmazdım; kimseyle konuşamazdım..ilkokul, ortaokul ve lise boyunca derslere katılıp fikrimi tüm sınıfla paylaştığım çok az zaman olmuştur hatta belki olmamıştır hatırlayamadım öle bir günüsmilies/sad.gif bir çok yeteneğim var: sesim güzel, ensturman çalıyorum
onuda evde kendi başıma öğrendim). bu yeteneklerimi herkesle paylaşmak için deli oluyorum ama çekingenliğim herşeyi engelliyor. girdiğim sosyal arkadaş ortamlarında birbirlerini tanımayan kişiler bile çok kolay samimiyet kuruyor fakat ben kimseyle konuşamıyorum. çok şık ve güzel bir bayan olduğum için girdiğim ortamlarda ilk başta benimle samimiyet kurmaya çalışıyorlar ama konuşma yeteneğim olmayışımdan dolayı daha doğrusu çekingen olduğmdan bir müddet sonra uzaklaşıyorlar ve ben yine yanlız kalıyorum.
yanlızlıktan bıktım, artık değişmek istiyorum, onu da yapamıyorum ki..
(alıntı)
ama o daha 22 yaşında ben ise haziranda nerdeyse 20 yaşlara veda edecem
keşke senin gibi olsam gülşah daha önünde seneler var 20 li yaşlar herşeyin başlangıcı yenersin
kader arkadaşım
dedim
sayfayı kapattım
işde yine burdayım... :tinysmile_cry_t3::tinysmile_cry_t3:
en çok üzüldüğüm taraf arkadaş bulamamak sanaldan hiç arkadaş mı bulunur
gerek erkek olsun gerek kız
ama ben en çok kız arıyorum çünkü erkek arkadaşım arkadaşlarım var
eskiden birine bakıp gönlümü ona dayardım benim olsun derdim karşılıkda bulamazdım pek
salak salak beklerdim onla çıkım veya benle konuşsun bi yerlere gidelim hayatım hep böyle geçti avucumu yaladım çoğunda..
şimdi ise sadece birine değil hepsine bakar oldum ha bakıyorum da onlarda bakmakla kalıyor onlar bana bakıyor mu
yakışıklı biriyim bazılarının dikkatini çekiyor ama işde reeli bitirdik sanala döndük sanaldan aşk mı olur kız arkadaş mı bulunur
ve artık çok yakışıklı olmak özellikli olmak da FAYDA ETMİYOR
paran ve şöhretin olcak diyorum bazen kendi kendime..
annemle geçen yolda yürürken yoldan geçen her kıza bayana bakıyorum
dikkatini çekiyor kadının
sen onların değil onlar senin peşinden koşsun herkeze de bakma gibi bi laf duydum benim tatlı annemden
zamanında
sadece birine bakardım yüzüme bakmazdı aşksız geçti ömrüm hemde tipim olduğu halde (ha tip önemli demeyin bazen işe yarıyor bunun avantajını gördüm hemde öyle dolu dolu sevgilim mevgilim olmadığı halde)
ama şimdi hepsine bakacam
ister baksın ister bakmasın
ayrıca koşssunlar o zaman dedim niye dönüp bakmıyorlar bi kere dedim..
sen dışarı fazla çıkmıyorsun ki dedi
çıktığım zamanlarda oldu ne olduki dedim..
ama aklıma doktorun bana söyledği söz geliyor böyle durumlarda
çekingen,lik
bugün tutdum bunu netten baktım
kadınca.nette ne yazılar okudum çekingenlikle ilgili
vay be bi ben değilmişim dedim
tonlarca yorum ve çekingenlikten yakınan güven eksiklğinden ağlayan intaar bile düşünen vardı arkadaşım yok diyen, kızlar bile
nerdeyse çoğunu okudum
hele biri beni anlatıyordı
aynen şöyle:
GÜZEL OLMAK DA KURTARMIYOR..
yazar gülşahhhhhh , January 18, 2010
22 yaşındayım. ufak yaşlarda başladı çekingenliğim. evde neşeli, haraketli yaramaz bir kızdım ama Misafirliğe gittiğimizde oturduğum yerden hiç kalkmazdım; kimseyle konuşamazdım..ilkokul, ortaokul ve lise boyunca derslere katılıp fikrimi tüm sınıfla paylaştığım çok az zaman olmuştur hatta belki olmamıştır hatırlayamadım öle bir günüsmilies/sad.gif bir çok yeteneğim var: sesim güzel, ensturman çalıyorum
onuda evde kendi başıma öğrendim). bu yeteneklerimi herkesle paylaşmak için deli oluyorum ama çekingenliğim herşeyi engelliyor. girdiğim sosyal arkadaş ortamlarında birbirlerini tanımayan kişiler bile çok kolay samimiyet kuruyor fakat ben kimseyle konuşamıyorum. çok şık ve güzel bir bayan olduğum için girdiğim ortamlarda ilk başta benimle samimiyet kurmaya çalışıyorlar ama konuşma yeteneğim olmayışımdan dolayı daha doğrusu çekingen olduğmdan bir müddet sonra uzaklaşıyorlar ve ben yine yanlız kalıyorum.yanlızlıktan bıktım, artık değişmek istiyorum, onu da yapamıyorum ki..
(alıntı)
ama o daha 22 yaşında ben ise haziranda nerdeyse 20 yaşlara veda edecem
keşke senin gibi olsam gülşah daha önünde seneler var 20 li yaşlar herşeyin başlangıcı yenersin
kader arkadaşım
dedim
sayfayı kapattım
işde yine burdayım... :tinysmile_cry_t3::tinysmile_cry_t3:

Ama mavikaplanın da dediği gibi iş kızlarda, kadınlarda bitiyor. Onlar seni seçecek! Belki kokundan, belki bir bakışından artık ilk etkileşimi ne belirliyorsa (fiziksel özellikler olması muhtemel, koku, görünüş, bakışlar vs). Bulursun merak etme. Şart değil öyle 3 tane 5 tane sevgili yapmak. Bir tan olsun tam olsun. Olmazsa da canın sağolsun. Korkma o kadar. Çok vahim bir durum değil. ;-)
Yorum