Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gidememek...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• gidememek...

hiç düşündümüz mü çekip gitmeyi.sevdiğiniz ama aynı zamanda nefret ettiğiniz bu şehri insanları, bildiğiniz bütün sokakları bir gecede terk etmeyi. bütün korkularınızı , dertlerinizi, acılarınızı,ruhunuzu,bedeninizi size ait olan her şeyi şehirle birlikte geride bırakmayı. ben yapamadım..
    hele ki kaldığında savaşacak gücün gitmeye de yetecek cesaretin olmadığında... sizce gitmek mi daha zor kalmak mı?

gitsen de aklının bi köşesi geride kalacaktır emin ol..gidince gitmese miydim diyeceksin..kalınca da gitse miydim...insan sürekli bu ikilemi yaşar her seçim anında..bazen kararsız kalır bazende mantıklı olanı seçer ama her defasında öteki seçenekte kalır aklı..çekip giden biri olarak : gitmek zor diyorum..kalıp savaşmalı problemlerle yüzleşmeliydim bn çareyi kaçmakta buldum ve dönemiyorum..içim çk acıyo..

Yorum

giden hep güzel bir dönüş umuduyla yaşıyor zor da olsa...ama kalan şehirle birlikte gömülüyor toprağa parça parça...

Yorum

giden her gün acıyla uyuyor uzakta..acıyla da uyanıyor..

Yorum

kaldığında bütün güzelliklerin yok olduğunu görüyorsun...gitsen aklında hep güzel anılar kalıyor...gün geçtikçe artıyor özlemin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anathema13
            arabeskvari bir yaklaşım beslemek ne derece doğrudur bilemiyorum. gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhteşem olacak tarzında şeyler malesef eski Türk filmlerinde oluyor. yurt dışına giden parayı bulur geri gelir. istediği herşeye sahip olabilecektir. ancak elemanı olmadığın bir populasyonda yaşamını sürdürmen ne kadar zordur bilir misin ? gittiğin yerde ne tür zorluklar yaşayacağından haberin var mı ?

bu ümit insanın içinde vardır ancak gittiğinde dönebilecek yüzün olacak mı ? döndüğünde seni kabullenecekler mi ? hiçbirşey olmamış gibi, onları terk edip gitmemişsin gibi davranabilecekler mi ? sanmıyorum... insan olumlu olayları çabuk unutabilir. olumsuz en ufak olayı ise bir ömür hafızasından çıkaramayabilir. gitmek kararında, geride bıraktığın insanların da ne hissedeceğini düşünmelisin. ancak doğru, onların ne hissettiği umrunda olmadığından onları ölüme terk edip gidiyorsun zaten.

sözlerimi kendi şahsına söylemiş gibi anlama lütfen. sadece yüksek sesli düşündüm diyelim biz buna =)

güzel bir dönüş derken onu kastetmedim ben...özlediğin insanlara kavuşmanın güzel olacağını anlatmak istedim...bide gitmen kimsenin umrunda olmayacaksa...

Yorum

gidiş her iki taraf içinde zor olur kimse belli etmesede birşeyler kırılır dökülür...herkesin umrunda olur tabiki..sadece kimse belli etmez gurur yapar..

Yorum

savunman sıfırlayıp,direnme gücün kalmadığında çekip gitmek ....

tanımadığın bir şehir ve yabancı simalar ,yepyeni bir başlangıç o an için cazip gelir . insanlar sıkıntılarınıda zihinlerinde taşıdıkları için aslında yanıbaşındadır herşey...

Yorum

Gittiğinde kaldığın yerin sorunlarını yaşamayacağından eminsen ve daha mutlu olacaksan 1 dakika bile durma bence..

Ama iyi düşün eğer aynı sorunların çıkma ihtimali varsa uzun uzun düşün..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonsuzzz View Post
                    hiç düşündümüz mü çekip gitmeyi.sevdiğiniz ama aynı zamanda nefret ettiğiniz bu şehri insanları, bildiğiniz bütün sokakları bir gecede terk etmeyi. bütün korkularınızı , dertlerinizi, acılarınızı,ruhunuzu,bedeninizi size ait olan her şeyi şehirle birlikte geride bırakmayı. ben yapamadım..
                    hele ki kaldığında savaşacak gücün gitmeye de yetecek cesaretin olmadığında... sizce gitmek mi daha zor kalmak mı?
                    çok düşündüm..ama hep düşündüğümle kaldım, gitmek için 1adım bile atamadım. gidemezdim ki, yapamazdım, kopamazdım geçmişimden, sevdiklerimden, sevdiğim bu şehirden. ben burada mutluydum aslında. mutsuz olduğumu sanıp gözümü uzaklara diktim sadece. gitseydim, geride bıraktıklarım için üzülecektim bir de. iyi ki gitmemişim..iyi ki kalmışım olduğum yerde. böyle çok daha mutluyum.
                    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Gitmek; hayatta hep karşımıza çıkacak ve sonuçta o sevdiğin insanlardan, şehirden aniden gideceksin kurtuluşu yok. Sevdiklerinde gidecek ve sonuçta yine yalnız kalacağız. Çıplak ve yalnız geldik bu dünyaya çıplak ve yalnız gideceğiz. Bunu düşünürsen ayrılmak isteyipte ayrılamadığın şehirden çıkabilirsin çünkü hayat birgün koparacak seni zaten.
                      Gitmek mi zor kalmak mı dersen yerine göre değişir sevgilinden ayrılmayı kastediyorsan erkeğe göre gitmek kadına göre kalmak zordur.

Yorum

emin olun kalan bi pişman ama giden iki...tam sona az bi zmn kala içimde birikenler taştı ve bn onu bırakıp gittim..o pişman ben pişman aileler ve aşılmayan sorunlar ....bi yılgeçti hala pişman......

Yorum

gittiğinde sorunlarından kurtulacağına inanıyor musun?gitmek çözüm mü?
                          sorunlarını içinde çözmeden nereye gidersen git seninle gelecektir,gittiğin yerdede peşini bırakmayacaktır.
                          bence seni bunaltan sorunlarının cevabını bul sonra kendine bir sor gitsemmi kalsam mı diye.
                          <div>OYLE ZAMANLAR VARDIR Kİ,GİTTİGİNİZ YER ONEMSİZDİR:ONEMLİ OLAN NASIL GİTTİGİNİZDİR!</div><br />

Yorum

bitmez bu çile taki bu bedeni terketmedikçe...

Yorum

bende yaşadığım şehirden kurtulmak istiyorum, buralardan çekicem, burdaki kötü anılardan kötü kişilerden kötü olaylardan kurtulucam, yeni bir şehirde yeni bir hayat kurcam kimse beni tanımıycak kısacası asosyal bir hayat...
                              işimi bile sosyallikden uzak arıyorum büyük bir şehirde kaybolmak istiyorum bir kere gördüğümü birisini bir daha görmek istemiyorum
                              :33:

Süper Natural

Yorum

İşleniyor...
                              X