aniden üzülme geliyor aniden mutsuzluk geliyor gözlerim bulanık görmeye başladı insanların bana tuhaf gelen bakışları varbir işe kalkıştığımda o işi düşünmeyip başka şeylerin aklıma gelmesi ve kalkıştığım işi yarım bırakmam evden çıkmama şnsanlarla çok az konuşma toplum içine girmeme çok fazla hayal kurma istediğim bi işe kalkışırken miğdede yanma hissediyorum ve geri çekiliyorum çocuk gördüğümde korkuyorum abla bi anı bi anını tutmuyor diyor çok sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum bi anda eski şeyler aklıma geliyor sanki o an olmuş gibi sinirlenip vurup kırmaya kalkıyorum insanlar güldüğü zaman kendime anlıyorum aklımda sürekli bişeyler var onları düşüyorum ve evde çok dolasıyorum geceleri gökyüzüne baktığımda ışıklar görüyorum aynı şekilde gözlerimi kapattığımdada görüyorum uyndağım zaman odamda yaratık beni gözetliyor korkusuyla uyanıyorum uyanır uyanmaz hayallere dalıyorum kendimi büyük bi mevkide görüyorumşarkı dinlediğimde pc oyunları oynadığımda kendimi onların yerine koyuyorum evde sürekli dolaşma dolaşırken kendi kendine düşünüp insanlarla konuşma soğuk havalarda adını koyamadığım bazı beni üzen kokular duyuyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sıkıntılarım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: hartemes View PostAbi en iyisi sen as kendini kurtul. Bu şekilde yaşanmaz. Zaten hayattan bir tat almıyorsun birde çevrendekilere de üzüntü veriyorsun. Senin için tek çözüm yaşamına son vermen.
aniden üzülme geliyor aniden mutsuzluk geliyor gözlerim bulanık görmeye başladı insanların bana tuhaf gelen bakışları varbir işe kalkıştığımda o işi düşünmeyip başka şeylerin aklıma gelmesi ve kalkıştığım işi yarım bırakmam evden çıkmama şnsanlarla çok az konuşma toplum içine girmeme çok fazla hayal kurma istediğim bi işe kalkışırken miğdede yanma hissediyorum ve geri çekiliyorum çocuk gördüğümde korkuyorum abla bi anı bi anını tutmuyor diyor çok sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum bi anda eski şeyler aklıma geliyor sanki o an olmuş gibi sinirlenip vurup kırmaya kalkıyorum insanlar güldüğü zaman kendime anlıyorum aklımda sürekli bişeyler var onları düşüyorum ve evde çok dolasıyorum geceleri gökyüzüne baktığımda ışıklar görüyorum aynı şekilde gözlerimi kapattığımdada görüyorum uyndağım zaman odamda yaratık beni gözetliyor korkusuyla uyanıyorum uyanır uyanmaz hayallere dalıyorum kendimi büyük bi mevkide görüyorumşarkı dinlediğimde pc oyunları oynadığımda kendimi onların yerine koyuyorum evde sürekli dolaşma dolaşırken kendi kendine düşünüp insanlarla konuşma soğuk havalarda adını koyamadığım bazı beni üzen kokular duyuyorum.
Yorum
-
Yasınız kac öncelikle ergenlik cagında mısınız ? Ergenlik bu sorunların tamamına neden olmaz belki ama birazda olsun masumlastırabilir.
Birden fazla psikolojik rahatsızlık var bence.Önce bu rahatsızlıkları tespit etmeliyiz.Sonrada cözüm yollarını düsünmeliyiz.
Sizde sosyalfobi,takıntı,ani duygu degisimleri var.
Cocuk görünce korkma filan demissiniz.Oraları anlayamadım:mellow:Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
yaşım 17 ergenlikteyim cocuk gorunce saldırcak korkusu var uzun süredir kavga etmiyorum kavga nedir unuttum saldırcak abisi gelcek etraftakiler gelcek işe karıscak gibisinden korkularım var benim aklım sanırsam alınmıs gibi konusurken aklıma cvp geliyor hemen unutuyorum soyleyemiyorum konusamıyorum insanlar beni eziyor odayı kilitliyorum odada sürekli hayal kuruyorum müzik dinleyerek oyun oynayarak hayal kuruyorum günde 3 paket sigara 2.5 litre kola içiyorum günüm boyle geçiyor dısarı çok az cıkıyorum insanların küfürlü konusması bana bakısları hal ve hareketleri beni korkutuyor korkuyorum hemde miğdede psikolojikmen yanma hissediyorum kenidimi büyük bi mevkide goruyorum ilerde büyük biri olacak hayallerim var kendimi mehdi peygamber felan zannediyorum ozel güçleri olan biri olarak hayal ediyorum son olarak sitede psikolog psikiyatrist yada doktor varmıdır
Yorum
Yorum