Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben nerede yanlış yaptım ??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Ben nerede yanlış yaptım ??

    kadınların 6.hissi kuvvetlir.Benimde öyle olduguna inanıyorum ...3 aydır görüştügüm bir ınsan var daha dogrusu tanımaya çalıştıgım...her şey güzel gidiyordu takı onu tanıdıkça onun bana birseyler anlatmadına ınanana kadar...her seferınde soruyordum bana anlatmak istedıgın bır sey var mı dıye zamanı var diyordu .En sonunda anlattı o kadar çok sordum kı bunaldı sanırım
    askerden geldıkten sonra bırıyle görusuyormus dul bı ınsanla benımle tanıstıktan sonra da görusmeye devam etmiş ilk oncelerı arkadas dedı dert ortagım dedı alışkanlık dedı ınandım bende daha dogrusu ınanmak ıstedım..gecenlerde de msn şifresini istedim vermedi şifreyi tartışma sonucunda vermek zorunda kaldı...meger arkadası degıl baya baya sevgılısıymiş...bıttı dedı görusmuyoruz dedı ... ailesiyle tanıştırdı beni agladı yalvardı dil doktu neredeyse..tamam dedım ınandım...içten içe güvenmedım ona hala da güvenemiyorum ...görüştugu ınsana faceden davet yolladım...nasıl haberı olduysa sen sınırını aştın dıye çıkıstı bana ...kafam çok karısık...ben nerede yanlış yaptım??
    düşüncelerınıze ihtiyacım var
    SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

  • #2
    Öncelikle görüştüğün insanı anlayabilmemiz için, onun ve ilişkisi olduğunu düşündüğün kişinin yaşları ve statüleri(eğitim seviyeleri ve meslek durumları) hakkında bilgi vermen gerekir.

    Bunun dışında anlattığın kadarı ile durumu anlamaya çalışırsak: Mevcut durumda 3 tane hatanı söyleyebilirim.
    1. Bazı sorular asla sorulmamalıdır. (Hayatında başka biri mi var?, Beni aldatıyor musun? vb.) Bunların cevabı için sormak hatalıdır. Sessizce izlemek (hatta gerekirse takip etmek) en iyisidir.
    2. Msn yada Facebook şifreleri yada cep telefonun kendisi gibi özel şeyler istenmez. Çünkü karşı tarafa direkt olarak "Sana güvenmiyorum" demiş olursunuz. Buda sağlıklı bir ilişki yaşanmasını engeller. Güvenmiyorsanız bile bunu bu şekilde belli etmek yerine ona fark ettirmeden bilgi toplamalısnız.
    3.Asla ama asla şüphelendiğiniz kişi ile direkt iletişime geçmeyin.

    Görüştüğün kişinin iyi veya kötü olduğu ile ilgili bir yorum yapabilmek için verdiğin bilgiler çok eksik. Mevcut yazıdan anladığım tek şey: Ona güvenmediğin ve bu güvensizliğini aşırı şekilde belli ettiğindir.

    Naçizane tavsiyem: Güvenmediğin biri ile asla ama asla bir ilişki düşünme. Eğer güvensizliğinde haklıysan zaten yanlış bir ilişki demektir. Haksız isen, bu seferde karşındaki insan bundan yorulacak ve senden yavaş yavaş soğuyacak belki nefret edecektir.

    Yorum


    • #3
      24 yaşınsa cnc operatörü ...ben hiç sormadım (Hayatında başka biri mi var?, Beni aldatıyor musun? vb.) sadce anlatmak istedıgı bır seyler oldugunu dusundum hanı bazı konular yarım yamalak kem kum seklınde anlatılır ya ondan yola çıkarak sordum sadece....şifre o benımkını istıyor verıyorum neden sakladıgım bır sey yok çünkü peki o neden verırken bu kadar düşünüyor yada vermıyor sakladıgı bır seyler oldugu için dıye düşünürüm durek ....ben hiç bir erkege güvenemıyorum ki en baştan beri ...
      SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

      Yorum


      • #4
        peki gerçekten seviyor musun onu...

        Yorum


        • #5
          3 aydır tanısıyorum sevıyorum delı dıvane aşıgım dıyemem ...ama ona çok deger verıyorum o üzülse canım yanıyor...
          SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

          Yorum


          • #6
            Bu kişinin o bayanla tek arkadaş ilişkisi olmadığı ortada canım, belliki baya yakınlar. Erkekler öyle kadınlarla beraber olurlar, ama evleneceği kızı aile kızı seçerler.Diğer taraftanda o kişiden vazgeçmek istemezler. Senin durumunda buna benzer bişey gibi sanki. Eğerki o bayanla halen görüşüyorsa, bunu hissediyorsan bu kişiyle görüşmeni pek önermiyorum canım sana..
            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

            Yorum


            • #7
              sonuçta onun olumsuz yanlarını da gördün değer mi sence bu kumarı oynamaya...bide düşün bunu ilişkinizin en heyecanlı dönemlerinde yani en başlarında yapan bir kişi ilerde senden sıkılınca neler yapmaz. ve en önemlisi sen devamlı bu şüphelerle yaşayabilir misin...kalbin bunları kaldırabilecek güçte atıyorsa devam et unut her şeyi...

              Yorum


              • #8
                Yazdığım yorumları siliyorum.. Artık derinlemesine yorum yazmaya gerek yok çünkü yorumlara tahammül edebilecek ve yazılanlardan faydalanmaya çalışacak sabırlı kimseler yok..! Derinlemesine yorumlar "out" yüzeysel yorumlar "in"
                Last edited by kusanadam; 11-01-2011, 10:32 PM.

                Yorum


                • #9
                  kızla görüşmüyor farklı şehırdeler nette tanışmışlar hatta hiç yuz yuze gelmemişler ...telde ve msn de görüşmüşler sedece ...
                  SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

                  Yorum


                  • #10
                    cidden görüşmüyormuş yani sana haddini aştın demesinden belli . üzgünüm ama hala görüşüyor bence. zaten ona bir şans vermişsin, oda bu şansı dahi hak etmediğini sana açık açık belli etmiş .bir ilişkide güven sorunu varsa zaten o ilişki bitmiş demektir yok ısrarla devam etmek istiyorum dersen üzülen sen olursun.

                    Yorum


                    • #11
                      24 yaşında olan herhalde düşündüğün kişi. Boşanmış bayan hakkındada bilgi verirsen daha açıklayıcı olabilrim.

                      Bununla beraber erkekler ile bayanlar farklı kafa yapılarına sahiptir. Erkek bir şey anlatacaksa zaten sorulduğunda yada kendisi için uygun vakit geldiğinde anlatır. Bayanlarda ise üstelemek gerekiyor genel olarak (genel olarak böyle sadece her bayan böyle değil tabiki). Şifre mevzusuna gelince: Vermek istememek herzaman birşeyler saklamak anlamına gelmez. Mesela benim saklayacak birşeyim olmadığı halde şifremi asla vermem. Çünkü benden şifremin istenmesi bana duyulan güvensizliği belirtir. Bana güvenmeyen insanlarla iletişimimi sınırlandırırım. Ki aynı güveni karşımdakine de gösteririm. Yani ne isterim nede veririm.

                      Güven mevzusuna gelince: Mutlak güven diye birşeyin olmadığına inanan biriyim. Güven sınırlıdır herzaman. Kimi insana paranı emanet edebilirken sırrını söylemezsin. Kimisine sırrını söyleyebilirsin ama paranı emanet edemezsin.(sadece basit örnek daha nice durumları var) Mutlak güven olmadığı için karşındaki insan ile ilişkini güvendiğin ve güvenmediğin alanlara göre çizersin. Mesela; Karşındaki insan boş boğaz ama sözünün eri biriyse ona sırrını vermezsin ama ona birşey rica ettiğinde gözün arkada kalmaz. Konu duygusal ilişkiler olduğunda ise aranan tek güven "Aldatmama" konusundadır. Eğer bu konuda güvenemiyorsan, zaten duygusal bir ilişkiye başlamaman gerekir. Eğer güvenmediğin halde duygusal bir ilişkiye başlarsan ya sen yada karşındaki çok büyük acı çekecek demektir.

                      Yorum


                      • #12
                        boşanmış bayan hakkında hiç bir sey bilmiyorum kı ....ama 32 yasında ve 2 cocuk sahıbı bı ınsan ...gözüm göre göre nasıl devam edeyım kı etmem...
                        SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

                        Yorum


                        • #13
                          sayın moderatör sonbaharr , yazılan mesajlar bir bütündür siz benim yazdığım mesajın istediğiniz kısmını kırpmışsınız..! dolayısıyla bende yukarıda yazdığım mesajın dikkate alınmamasını rica ediyorum...bu konuya ilişkin düşüncelerimde iptal olmuştur...

                          Yorum


                          • #14
                            Şifrenin kişiye özel olduğunu düşünüyorum..birşey saklamak yada saklamamak meselesi değil bu..bende vermem kimseye şifrelerimi ve kimseden şifre istemem..

                            Erkeklere güven duymamanız kötü aslında.size herzaman zarar verecek bir hal olucak bu.Tamam güvenilemeyenler var ama bu bütün erkekleri bağlamaz.herkesi aynı kefeye koyamayız.
                            Anlattığınız kişiden kendinizi koparsanız iyi olur gibi.Ailesine boşanmış ve çocuklu bir kadını götürse tepki alabilir.bu nedenle sizi aileye tanıştırıp ,diğer taraftan o kadınla hala görüşmesi de biraz tezgah gibi..
                            Unutun gitsin derim.

                            Yorum


                            • #15
                              Orjinal yazı sahibi: kusanadam View Post
                              [B]Güzin abla değilim ve onun mesajı yazanları incitmemeye yönelik takdire şayan hitabetini ve dirayetini neyazıkki sana gösteremeyeceğim..

                              Altıncı hissin kuvvetli değil sadece karşı tarafta fazlasıyla rahatsızlık uyandıracak kadar şüpheci bir kişiliğe sahipsin.. İkili ilişkilerde kendi ederine duyduğun güvensizlik ilişki yaşadığın kişinin sabrını zorlayacak derecede şüpheci olmana sebep gibi duruyor..Karşı tarafın yaşadığı diğer ilişkinin sebebi gün gibi aşikar..! Cinsellik..! Bunu seninle yaşamıyorsa ciddi ve ileriye dönük diye ifade edilen ilişki tercihinden kaynaklanıyor olabileceği gibi , türlü türlü ve tabiiki cinselliğinde içerisinde yer aldığı başka sebeplerde olabilir...

                              Diyorsunki ağladı yalvardı ailesiyle tanıştırdı ama senin şüphe hastalığın devam etmiş ve ardından diğer bayana face den davet yollamışsın sonrada ""nasıl öğrendiyse öğrendi ve bana sen sınırını aştın dedi"" diye yazmışsın...Yahu benim merak ettiğim asıl sen nasıl öğrendin diğer kadının face sini de davet yolladın..! Bide üstüne kafam çok karışık yazmışsın..!
                              onun facesınde eklı olan bırını bulmam çok zor olmadı ....
                              SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X