Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kendisi namus abidesi:( ben....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
    söylemek istediklerimiz farklı insan kötüyü öğrenmek için illa kötümü olmalı ve yaşamalımı yada pisliği öğrenmek için kirlenmelimi biliyorsun ki pis elini sürmessin.
    ben pislikten bahsetmiyom kii...erkek arkadaş edinmek o kadar kötü birşey mi...

Yorum

erkek arkadaş elbette kötü bişey değil ..sanırım arkadaşlarla kastettiğimiz farklı.benimde erkek arkadaşlarım oldu demek istediğim önüne gelenle düşüp kalkmak ..aman boşver sen keyfine bak güzelim ....hayat senin .sadece sevdiklerinin sana karşı uyarılarını dikkate al.gün gelir lazım olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mcmurphy
        Erkekler hakkındaki genel eğilimide okumuşsundur forumda o zaman

bazen erkek ve kız arasında aşka farklı pencerelerden bakılabiliyor o yüzden dikkatli olmak lazım dyor arkadaşlar ....
        teşekkür ederim derdimi anlatamadım yaaa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mcmurphy
          Erkekler hakkındaki genel eğilimide okumuşsundur forumda o zaman

bazen erkek ve kız arasında aşka farklı pencerelerden bakılabiliyor o yüzden dikkatli olmak lazım dyor arkadaşlar ....
          anlamadımmm:7:

Yorum

sonundaaa....:36:

Yorum

erkekler istediğini yapsın anlamı yazdıklarımdan çıkmaz.Ayrıca engel olmalıyızda kesinlikle çıkmaz.Ama çok açık olan bişey varki, bayanlar artık cinsellik konusunda çok cömertler, tabi buda erkekleri çeken birşeydir.her erkek evlendiği eşinin temiz kalmasını ister,sorun istersenin veya forumdaki erkek arkadaslarda yazabilirler.Hiç bir erkek evlenirken benim eşimde baya tecrübeli ne güzelmiş demez.

Yorum

hala aynı şeyi söylemektesin. sence kadınlar insan değil ve onların cinsel ihtiyaçları/fantazileri yok mu? belki de sanılanın aksine, kadınlar cinsellik konusunda erkeklerin cömertliğinden faydalanıyodur? tabii bu durumda kadınlar kaşar olur diimi? oysaki erkekler, kadınların cömertliklerinden yararlanan zeki mahluklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Twelfth View Post
                  hala aynı şeyi söylemektesin. sence kadınlar insan değil ve onların cinsel ihtiyaçları/fantazileri yok mu? belki de sanılanın aksine, kadınlar cinsellik konusunda erkeklerin cömertliğinden faydalanıyodur? tabii bu durumda kadınlar kaşar olur diimi? oysaki erkekler, kadınların cömertliklerinden yararlanan zeki mahluklar
                  Evet evet biz masumuz :63: Hatta geri zekalı varlıklarız

Şaka bir yana Twelfth e katılıyorum..
                  Aslında geri zekalı varlıklar olduğumuza da katılıyorum ama çaktırmıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
                    Evet evet biz masumuz :63: Hatta geri zekalı varlıklarız

Şaka bir yana Twelfth e katılıyorum..
                    Aslında geri zekalı varlıklar olduğumuza da katılıyorum ama çaktırmıyorum..
                    Ben geri zekalı varlıklar olduğumuzu düşünmüyorum, mesajımdan öyle bi anlam çıkmasını istememiştim. ayrıca erkeklerin zeki varlıklar olduğunu da düşünmüyorum, ben pek çok aptalına rastladım =) bu yüzden zeka seviyesinin, cinsiyete göre değerlendirilmesi bence doğru değil.

Yorum

insanları zekalarıyla puanlamak zekasızca..

Yorum

İşleniyor...
                      X