Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok yalnızım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok yalnızım

karışık anksiyete hastasıyım bu hastalığa yakaladığımdan beri dostlar bizi unuttu öyle ki insan insanı tanımaz oldu paran varmı herkes dostun paran yoksa yalnızsın. bunları yazıyorumki hepiniz kader arkadaşımsınız beni anlarsınız ben sizleri çok seviyorum iyiki var bu site ama doğru düzgün irtibat kuramadım sizle. tanışmak, arkadaş olmak isteyen arkadaşlar olursa msn adresimi ekleyebilirler. cibyra@hotmail.com
    <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Orjinal yazı sahibi: romantikserseri15 View Post
    karışık anksiyete hastasıyım bu hastalığa yakaladığımdan beri dostlar bizi unuttu öyle ki insan insanı tanımaz oldu paran varmı herkes dostun paran yoksa yalnızsın. bunları yazıyorumki hepiniz kader arkadaşımsınız beni anlarsınız ben sizleri çok seviyorum iyiki var bu site ama doğru düzgün irtibat kuramadım sizle. tanışmak, arkadaş olmak isteyen arkadaşlar olursa msn adresimi ekleyebilirler. cibyra@hotmail.com
    Seni tanımayanları sende tanıma, kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin... en iyi dost insanın kendisidir unutma.
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Romantık ,hayat o kadar zorlaştıki insanlar kendi bedenlerinin bile farkında degiller .Robot gibi yaşıyorlar ,sıra dışı bir şey oldugunda işte o zaman hayatı farkediyorlar .

Hayat şartları böylesine zorlaşınca dogal olarak ikili ilişkilerde beklenildigi gibi olmuyor ,karşısındakinin sorunlarını paylaşmak yerine kendi sorunlarına öncelik tanıyor veya karşısındakini gormezden geliyor malesef .

İlk yapmamız gereken şey kendimizi sevmeye ve kendi kendimize yetmeye çalışmak ,elimizen gelen çabayı gostermek yapamadıgımzdada gereksiz yere kendimizi uzmemek lazım ,bunları prensip edinir ve insanların bu vurdumduymazlıgına kafayı fazla takmazsak hayat çok daha guzel olucaktır .
      ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

seni bilmemde herkes çok yalnızım deyip sadece kabuklarına çekilmeyi bilio,sonrada yalnızım dio ,acaba gerçekten yalnız mısın yoksa kendin mi kaçıosun bi düşün???

yukardaki sözüm sana değil. hazır yalnızlık konusu açılmışken söylemek istedim sadece.

senin durumun içinde anldığım kadarıyla çevrendekiler çıkarcı kişilermiş, özelliklede paraya tapan cinslerden imkanın varken herşeyi sen karşılamışsın ama elindeki avcundaki bitincede kimse seni arayıp sormaz olmuş.arkadaşlık ayrı bir olay maddiyat ayrı bir olay herşeyi sen ödeyerek arkadaşlık yapıcaksan hiç yapma daha iyi çünkü onlar senin arkadaşlığını değil senin imkanlarını istiyorlar. bu tip kişileri baştan ele daha rahat edersin. kim dost kim değil önceden karar ver.

Yorum

İşleniyor...
        X