Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Okb tedavi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Okb tedavi

Hiç mi iyileşen yok... Ben okb liydim ama şimdi yenmeyi başardım diyen bir kişi bile yok mu... O kadar insan bu konuda dertli ki ... Herks terapi de göremiyor... Insanlara yardım etmek en büyük iyilik değil midir...

ah cnm yaa ah diyorum ne diyim (((((

Yorum

Üniversite hastanesine gidebilirseniz orada hem psikityar, hem psikolog kontrolünde tedavi görebilirsiniz. Ben Çapada öyle bir tedavi gördüm, memnun kalmıştım. Tavsiye ederim...

Yorum

İyileşen tabi ki vardır.herkes terapi göremiyor demişsin.Terapi mucize yaratmaz.Ama çok faydalıdır. Açıklarsan sorununu sana yardımcı olmak isteyenlar olacaktır.

Yorum

Ben iyileştim sayılır. 15 sene kadar çektim. yenibirgün arkadaşın da dediği gibi terapi de herşeyi çözmez ancak insana çok işe yarayacak bir dizi beceri kazandırır. Ben düzenli terapi gördüm mü hayır. Okuduğum bazı kitaplar ve inancımla bunu aştım. İşin en önemli kısmı zihinde gezen düşüncelerle uğraşmamaktır. İlk başta zor gelir , fakat zamanla alışırsınız. Siz önemsemedikçe takıntılar kaybolur ; hatta unutur gider hiç hatırlamazsınız bile.

Yorum

İşleniyor...
          X