Yorumlar için sağolun.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Büyük Bir Çıkmazdayım
Collapse
X
-
Senin şimdi tek derdin bu mu? Dur ben sana olayı biraz netleştireyim;
O kızın seninle ilgilenmesi için tedavinin bitmiş olması lazım.
O kızın seninle ilgilenmesi için basit bir lise mezunundan fazlası olman lazım.
O kızın seninle ilgilenmesi için hayata daha sıkı tutunman, başarıya odaklanman lazım.
Yok, bunların hiç birini yapamam diyorsan; en azından kız meselesi gibi saçma salak bir meseleden canına kıymayacak kadar akıllı ol yeter!
Yorum
-
Sakın bu hatayı yapma. Kız seni hiç düşünmeden reddeder. Zaten bu zamana kadar kızın sevgisini veya ilgisini kazanacak bir şey yaptığını zannetmiyorum. Duygusal davranma!Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Postbence kıza söyle tüm samimiyetinle kıza açıl kolay değil belki ama imkansız da değil deneyecek kadar cesaretlisindir buna inanıyorum sende inan ve kıza açıl arkadaşım
Yorum
-
Zamansız aşk insanın başına sadece bela olur tyler... Siz daha hayatınızı kurmadan bu tür bir sevgi içine girerek kendinizi büyük tehlikeye atmışsınız. Aşkın çözümü olsa ne güzel olurdu, maalesef bir çözümü yok bu durumun...Orjinal yazı sahibi: Tyler Durden View Post2 sene önce okulumdan bir kıza aşık oldum, 2 senedir bir yandan sosyal fobi bir yandan okb bir yandan da karşılıksız aşkın acısını çekiyorum. OKB ve sosyal fobi o kadar dert değil ancak bu aşk iliğimi kuruttu, hayatımı tüketti. Onunla kendi hatalarım yüzünden arkadaş bile olamadım. Sonucunda da psikotik belirtili ağır depresyona girdim. Bu sene lise sondayım, üniversite sınavına hazırlanamadım. Lise de bitecek ve bir daha onu göremeyeceğim. Bu yüzden endişeliyim, intihar etmekten korkuyorum. Size saçma gelebilir ancak karşılıksız aşk intiharı haberlerini okuyorum, benimki de öyle bir durum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çaresizlik, acı, umutsuzluk içindeyim. Unutmanın bir yolu var mı? Aslında unutmak da istemiyorum. Bu gönül yarasının bir çaresi var mıdır? Yoksa hayatım ellerimden kayıp gidecek.
Size tavsiyem çok zor gelse de kendi hayatınızı kurmaya odaklanın ve bu sevgi ne kadar canınızı yaksa da uzak durun. Çünkü düşünün ki o kişiye kavuşsanız ve beraber olsanız da şu durumunuzla bir beraberlik kurmanız çok zordur. Bu yüzden derslerinize çalışın ve geleceğinizi kurun.bişnev...
Yorum
-
Tyler Durden sakın bunları dinleme. Kesinlikle olaya duygusal acıdan bakıyorlar, gerçekçi olmaktan çok uzaktalar. İnan teklif edersen daha mutlu falan olmayacaksın. Görünen köy kılavuz istemez kız çok duyarlı biriyse bile seni kırmamak için bir ilişkisi olduğunu söyleyecektir. Yada boş ver onları dinle sonucu buraya yazarsın. Bende merak ettim şimdi acaba kız seni nasıl reddedecek :113:
Yorum
-
Mesaj atmamamın nedeni zaten reddedilmiş olmam hatta şansımı zorlamış olmam. Sınıfta bile kaldım umursamadı, 2. yükseltme sınavlarında zar zor geçtim sınıfı. Dediğiniz gibi, sosyal fobili aynı zamanda tipsiz ve cüce birini kim ne yapsın? Canımı da ortaya koydum ama bu halimle benden bir cacık olmaz. Kimse kalbe, sevgiye, kişiliğe değer vermiyor. Canımdan çok seviyorum ama olmuyor işte. Unutmak zorundayım yada karşılık bulmak, ikisini de yapamıyorum, çıkmaza girdim. Unutamazsam sonu benim için iyi olmayacak.Last edited by Tyler Durden; 16-01-2011, 09:42 PM.
Yorum
-
neden ölümü düşünüyorsun bence o kız seni hak etmiyor hak etmeyen biri için değer mi bunca şey gözünü aç biraz etrafına bak dünya dönüyo arkadaşım acıısı büyük biliyorum karşılıksız aşk ne demek bunu da biliyorum ama inan bana herşey geçiyor dedim ya hayat hep dönüyor yarın bir bakarsın herşey değişiverir hayatta bazı şeyler insan gibi zaman geçtikce değişiyor emin ol !!! bence önünde güzel günlerin var seni hak etmeyen bir insan için bunca şey saçmalık
Yorum
-
kendini paralayıp duruyorsun ağla deli gibi agla unutmak istediğini haykır dur içini bir güzel dök bnde işe yaramıştı !! Dert yağmurundan sonra doğar gökkuşagı senn sıkıntılı günlerin bitecek Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez sabret ne demişler sabreden derviş... biraz sabret hayattaki damla damla mutluluklarını aşkla kör etme ve umudunu yitirme gözlerini açtığın bi gün hayatında harikalıklar yaratabilir yarınını mahvetme !!
Yorum
-
karşılıksız sevdigim çocugu 2 yılda unuttum ama hep sabrettim o mutlu olsun diye karşımda başkasının elini tutmasına bile dayandım bu sene bana geldi çıkma teklifi yolladı ama herşey geçmişte kalmıştı ben onu unutmuştum çoktan hatta en ii arkadaşımdı eski günler hep güzel bir acı kaldı deneyimim oldu insanları anlamamı olgun bir insan olmamı sagladı bence sende böyle düşün acıların geçecek geçmişin güzel bir hatıra kalacak inan bana
Yorum

Yorum