Duyuru

Collapse
No announcement yet.

oof oooooooooof

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• oof oooooooooof

yaw kardesler nedir benim bu cektim
    hayatımın en basından bugününe kadar baskılar altında gelmişim düşüncelerime fikirlerime hiç saygı duyulmamış haklı cıksamda susması gereken olmuşum bi tarafta anne baskısı öbür tarafta baba dier tarafta abla annem der önce iş bul kızı napacan babam hiç karısmaz karıssada boşver der yani onun fikrini bilmiom ablam kız bul der ama oda biraz usturuksuz atar. 6 sındamı ne dügnümüz var napacakmışım gitcekmişim samimi olmadın tanısmadım bi kızı dügne davet etcekmişim hatta ben bu kafayla gidersem bişi bulamazmışım kız anlamında bnde kızdım dedim işim yok gücüm yok kızla samimi bile deyliz tanısmadık bile olanların nasıl oluyomuş olanların oluyosa iki tarafta işsiz oldu içindir yani bende bulcaksam kız işsizken onunda işsiz olması gerek gittin dügünde kız ayarla dese anlarım hhele sfmden vs haberi zaten yok bilmem anlatabildimmi yani bitarafta anne baskısı varken dier tarafta kendini düsünen bi baba varken bi taraftan işsiz vs sf iken benden yapmamı istedi şeye bak hiç anlamıyolar beni hiç ne annem ne ablam ne babam sikayetciyim yaw onları deiştiremem biliom ama ben nasıl deişicem yine arkamdan itilerekmi kendi duygularımı deiştirerekmi sfyi yenerekmi şeytan dio git cıkma teklifini et kıza ozaman arkamda kim durur cok mrk ediom bi kız bulmam lazım artık evet işsizde olsam gittim dügünde birini kestirip gözüme durdurup arkadaslıkmı teklif ediyim marketteki kıza mı yazıyım işim olmasınımı bekliyim ben işsizken çalışan bi kızamı yazıyım aslında selmaya aşıkken takmıodum onun calısıo oldunu ama aklıma girildi bi kere kız calısıo sen işsizsin önce iş bul rahatsız etme kızı vs vs cok dendi bende söylemeye calıstım kıza ama sonunda pes ettim.şimdi bu deryayladmı aynı şeyi yaşıycam adını yaşını fln sorarum tanısmıs olurum o benim adımı sormuştu zaten sonra nasılsın fln derim yaw annem bişi alcak ben gidim diyom yok dio illa ben gidiom dio ve gidio iyce zorlasam sancak kız için aslında dogru sancak ama yani bilmiom işte sıradan biri gibi gitmek istiom markete kızın peşinden koşar gibi diyil işsizlik en büyük sorunum kızın çalışıo olması siz benim yerimde olsanız naparsınız naparsınız naparsınız

Orjinal yazı sahibi: anathema13
    noktalama işaretleri kullansaydınız keşke. çok karışık bir olay örgüsü içerisinde anlatmışsınız ancak size şu anda söyleyebileceğim tek şey, kendinizi para kazanırken nasıl mutlu hissedebileceğinizi hiç düşündünüz mü ? bu kendi işinizin patronu olmak da olabilir. bir zanaatkarlık da olabilir. önce iş bulursanız gerisi kolay olur.
    bırak noktalama işaretlerini de yazıyı okuyamadıysan anlarım ama okunuo bnce karısıklıga gelince evt hayatım cok karısık bi hayat hersey ayrı telden ben ayrı telden çalıom anlamıoom ne yapmalıyım kız arkadas konusunda sevgili konusnda yani

Yorum

bnde anathema13 e katılıyorm..iş bul gerisi gelir..ve bence sırf birileri istiyo diye bişey yapmak insanı mutlu etmez..oyüzden karmaşık dediğin hayatını düzene sok.. sonra sevgilin olur..

Yorum

ne biçim Türkçe bu. sen bu Türkçe ile iş de bulamazsın kız da. tahminen ingilizcen de yoktur. daha Türkçeyi öğrenememişsin nerede kaldı ingilizce.
        benim ise hem Türkçem hem de ingilizcem çok iyi. işsiz olmama rağmen çalışan bir kadını tavladım ve evlendim.
        önce Türkçeni düzelt. sonra ingilizce öğren. gerisi tamamdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omerer View Post
          ne biçim Türkçe bu. sen bu Türkçe ile iş de bulamazsın kız da. tahminen ingilizcen de yoktur. daha Türkçeyi öğrenememişsin nerede kaldı ingilizce.
          benim ise hem Türkçem hem de ingilizcem çok iyi. işsiz olmama rağmen çalışan bir kadını tavladım ve evlendim.
          türkcem iydir yani ben türkcemde bi problem görmüorum burda hızlı yazdımdan yazım hataları olabilir ikincisi ingilizce niye ögreniyom yahu kız benim türkcede imla kuralarıma göremi seçecek ingilizcememi bakcak iş bul konusuna katılıyorum ve arıorumda ÇALIŞAN Bİ Kadını tavladın işsiz olmana ragmen ve evlendin inanayımmı ve bu senin şansın neyse demek istedim bende iş bulmadan istedimi tavlayabilirimmi diyosun benim için yani ben bu konuya söyle bakıom bi erkek bende dahil kendisinden üst kademe birini istemez yani durumun eşit olması lazım calısan bi kızı nasıl tavlarım bilmiyorum ingilizceye gerek duymuyorum iş te saten arıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hunter
            Şu an okuyorum ve aynı sizin gibi problemim var. Bende sevgili isterdim ama sınavlara girip çıkıyorum iyi not alıyorum veya almıyorum. Sevgilim olsa notumu iyi veya kötü yapmayacak. Geleceğimi sağlamayacak değil mi diyorum kendi kendime ve cidden rahatlıyor insan.

Sen sen ol iş bul. Ben şunu savunurum.

‎"İstemek" 'TEN önce, "İSTENİLEN" olmak gerek.

Karar senin.
            hunter vala nasıl istenilen konuma gelcem bilmiyorum neye göre istenilen paraya da gelen var aşkada gelen ne yapmam grek bilmiyorum iş konusu haricinde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omerer View Post
              türkçe mi tavladın ,ingilizce mi ?

isterse 5 dili anadili gibi konuşsun..çalışmayan adamla evlenmem şahsen...genelde kadınlar çalışmayan erkekleri beğenmez.sizinki biraz piyango olmuş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hunter
                Maddi gücünü eline alacaksın. Geleceğin olacak tabiki. Bunlar oldu mu sana kız da var evlilikte var.

Onun dışında aşk konusunda ise işler sana kalmış tabiki.
                şuna net bi cvp verebilirmisin şuan işsizken çalışan bi kızı tavlamak mümkünmü ne kadar mümkün mümkünse ne yapmalıyım ?

Yorum

Merhaba murat058,
                  Yazın her ne kadar acele ile yazılmış olsa da yine de arada bir paragraf, bir nokta, virgül olmalıydı, hiçbir şey yok, okumadım. Okumak ta istemedim. Çünkü hem bozuk yazılardan rahatsız oluyorum hem de anlamayacağıma eminim.

Sorunun her ne ise umarım çözümünü bulursun, sevgiler.
                  Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

koc burcu vala iyi anlasıyosak her konuda evlilik neden olmasın ama illa evllilik olcak diyede bişi yok arkda kalabilirik yaw anlamayan okumasın kardesim alla alla türk dil kurumumu brası imla kuralları inceleme ve denetleme kurumumu burası elimden geldince düzgün yazmaya calısıom ama vir gün fln da kulanmak istemiom virgül nedir duraksama nefes alma anlamına gelir sen istedin yerde dur nefes al karısmıom ben noktada cümle bitti demek nereye istersen oraya ko ! Alla alla ya ben szin yazım kurallarınıza dikat ediyomuyum anlamıycak insan hiçbi şekilde anlamaz ben sonucta bosluk kulanıyorum okadar kötü diylim yani gözleriniz yorulmasın diye ama noktaya virgülede takmayın lütfen

Yorum

okadar kötü diylim.

güzel kardeşim.; sandığından daha kötüsün bu yazı stilinle..
                      sen istediğin gibi yazmaya devam et, ama sana dönüşler az olacak..bunu da bile bile devam et..bende artık okumuyorum şahsen yazdıklarını kendimi yoramam..herşey gönlünce olsun hayatta ne diyelim.

Yorum

hemende gider yapma tmm daha düzgün yazmaya calısırım

Yorum

iş bulmalısın ,yada okumadıysan dışarıdan falan oku.para olmadan kız arkadaşını nasıl idare edeceksin.ailenin verdiği harçlıklamı kızı dışarı çıkartacaksın.bir sinema 12 lira..anlatabildim mi?

Yorum

İşleniyor...
                          X