Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gidiyimmi gitmeyimmi ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• gidiyimmi gitmeyimmi ?

bugün bir iş ilanına gittim iş şu = kaplıcaları bilirsiniz dogal tedavi yöntemidir biz bu kaplıcalara adam yönlerdincez ordaki konutu edinmesi için ikna etmeye calıscaz telefonla gerekse yüz yüze görüşcez adamın dilinden anlamak gerekiyomus mesleginden gelirinden yani ki ona uygun fiyatı söyleyelim her bütceye uygun saglık sorunlarını bilelimki ikna etmeye calısalım tabi bu iyi sohbet dilden anlama isteyen bi iş ve yüz yüzede konusmada var işin içine hatta şehir dısına cıkmada var.1 satış 750 devamı katlanarak gelio satamassan para yok yani bide ben sfyim bilenler bilir beni

maaş güzel ama o iş için ağzının çok iyi laf yapması ve yüzsüz olman gerekiyor.çünkü onları kibarca reddiyorsun.ağzından girip burnundan çıkıyorlar.ikna kabileyetinin yüksek olması gerekir.

Yorum

görüşmeye giderek ilk adımı atmışsın bence devamını getir dene birşey kaybetmezsin, aksine fobini yenmende faydası bile olabilir böylece insanlarla diyalog içerisinde korkularının üstesinden gelebilir, özgüven kazanailirsin. korkuların üstüne giderek zayıf yönlerimizi güçlendirebiliriz. biraz cesaret..

Yorum

sanki pek de içinize sinen bi iş değil..o zaman iş gibi değil,alıştırma gibi düşünmeye çalışın..oldu oldu;olmadı başka bişeyler bakarsınız,hatta bi yandan da başka işler bakarsınız..ben mesela,böyle bi işi yapamam..ne çekingenim,ne asosyalim,hatta ağzım iyi laf yapar ama işte,böyle bi işi yapamam zira insanlara bişey pazarlamaya çalışmanın düşüncesi bile içime fenalıklar getiriyor..=)..karşıma hoşlanmadığım birileri çıkarsa ters gidesim gelir,halbukisi olay o ki,size hoş gelmeyenlere bile bi şekilde hoş görünmek,hoş davranmak lazım,falan filan..beni bozar valla..=)..beceremem de..ama böyle bişeyi yapamayacak olmaktan gocunmam,çünkü başka bişeyleri de yapabilirim,hatta sevdiğim bişeyleri gayet de güzel yapabilirim..siz de yapabilirsiniz..ama bunu,ama başka bişeyi..

bunu denemekten zarar geleceğini sanmıyorum..
        ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..

Yorum

ikna edemeyince sf si artabilir.bence sf yi yenmek için daha basit alıştırmalarla başlaması gerekir.

Yorum

valla mı..?yani,ikna edemeyince sf'si artabilir kısmı;valla mı..?=)..bilerek konuşuyor gibisiniz,o zaman arkadaşın bunu dikkate alması lazım..ben bilmeden konuşuyorum açıkçası,benimkiler mesela,sıradan fikir..niyet iyi gerçi ama,cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir;derler..=p..başarısızlığın bir rahatsızlığı arttırma ihtimali varsa böyle bi işi tercih etmemek gerek tabii,o zaman..
            ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..

Yorum

Arkadaşım, bence öyle SF'liyim, bilmem neliyim diye hiç kendini kandırma...

Kusura bakmayın ve yanlış anlamayın ama bu şekilde insanlar kendilerini ve çevrelerini kandırıp, bunları da bahane yapıyorlar gibi geliyor bana. Ama hiç bir başarı, bahanenin yerini tutmaz.

Rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum ama o rahatsızlık evde oturup tavanda uçuşan sinekleri saymakla geçmez emin ol. Kalk ve biraz aktif ol...

Yorum

hepten öyle bakmak da biraz acımasızca değil mi yahu =),bişeyleri bahane eden insanlar vardır,hatta bişeyleri biraz da bilinçli olarak bahane eden insanlar da vardır;ama zorları içten olan,zorlarıyla baş etmekte hakkaten güçlük çeken,artistlik olsun diye zordaymış gibi yapmayan insanlar da vardır,ayırmak her zaman kolay değilki..=)

Yorum

ya aklıma gelmeyen şey yok yapabilirmiyim yapamazmıyım şöyle bir soru gelirse telefonla konusma sırasında ne demeliyim ikna edebilirmiyim bilemezmiyim iş aramaycam demiomki ama nebim geşke satışı daha kolay bi şey olsaydı bu ev diyilde ya bak ben bi telefon firmasında çalıstım birinci gün heycanlandım yalnıs yaptım bi de saha yani dısarıdaydım sartlarıda pek iyi diyildi hemen bıraktım işi bu iştede öyle olmak istemiom ya hiç baslamayım ya baslayım en az 2 - 3 AY calısıyım hatta basarılı olursam ki sanmıom devam ettiriyim telefonla konusurken heycanlanırmıyım adam küfrederse sinirlenirmiyim onu bile bilmiom herşey olabilir yani herşey aklıma gelio her soru bişi aklıma gelmio basarılı olabilecegim ben sfyim heycanlanıom tanımadım insanlarla konusunca vede adam ters bişi söylerse telefonu yüzüne kapayabiliom orda yaparmıyım bilmiom zor durumda kalırmıyım bilmiom yani anla işte kendime göre daha sakin ve daha kolay bi iş bulamazmıyım

Yorum

Paniğinde dediği gibi yüzsüz olmak lazım, söze takılmadan sürekli satışa odaklanman lazım ki, bence çok zor, pazarlama dışındaa bir iş tercih etsen daha iyi olur, ancak şuda var, ben olsam her şeye rağmen denerdim, sonra keşke dememek için...
                    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

benim sinirim tutarsa dümdüz giderim vala yani aklıma gelmeyen basıma gelir adam malın biri cıkar küfreder agır agır yani nebilim işte bi soru sorar cevaplayamam gibi sadece bir diyilki yani bir sürü beni korkutan düsünce var zihnimde

Yorum

Bir kere dene kardeşim... Denemeden bilemezsin...
                        Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

BU tarz bir işte cevaplayamayacak birşey yok..Satışını yapcağınız tesisin özelliklerini fiyatını bilip,insanlara orayı gezdireceksiniz.
                          İki bayan ark.ım çalıştı bu şekilde emlak satışında..yorucu olduğundan sürekli şehir dışına çıkıldığından bıraktılar..

Bence mutlaka gidin..ama kendinizden beklentilerinizi azaltın.yani başarılı olmak için değilde..Eksik olan yanlarınızı tamamlamak için kullanın bu işi.
                          Bir kere çok fazla insanla konuşmanız görüşmeniz gerekicek bu da sizin için bulunmaz nimet..İnsan konuştukça açılır..İlk başta acemilğiniz olur,çekingen birisiniz kaygılarınız var..ama bunları da üstünüzden atmak ,evde oturup kendinize acıyarak olmaz..Sahaya çıkmaya mecbursunuz..Korksanız bile !!
                          Şansımı deniycem deyip başlayın..ne kaybedersin..olmadı çıkarsın işten..bu kadar basit..

Yorum

Ne karar verdiniz ?

Yorum

murat058,

sen bana küstün mü ? sorularıma cvp vermiyosun..eskiden böyle değildi..
                              yanına oturmam dedim diye mi ? ya gerçekten şaka yaptım..ciddi değildim..

Yorum

İşleniyor...
                              X