Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Durduk yere gülme

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Durduk yere gülme

merhabalar 17 yaşındayım benim sorunum ciddi ortamlarda gülmek mesela arkadasımla konusuyorum gülünç birşey olmasa bile durduk yere gülüyorum göz göze geldimi gülesim geliyor gülmek istemiyorum ama işte olmuyor gülümsüyorum artık sorun etmeye başladım ne yapmalıyım?

insanlara bazı şeyler komik gelebillir tipler bile mimikler bile yada o anda aklına bişi gelir konuyla alakasız onafa gülebilir

Yorum

Bu davranışın istem dışımı oluyor? yani sen güldüğünü sonradan mı farkediyorsun? gülerken farkında olmuyormusun? Birde şeyi merak ettim, anladığım kadarıyla alakasız durumlarda gülüyorsun, ağlaman gerekecek durumlardada oluyormu bu? kahkaha şeklindemi peki?
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

yok o kadarda değil mesela arkdasla konuşuyoruz muhabbet esnasında gülünmemesi gereken ciddi bir yerde gülüyom.mesela arkadaşlarımla birşey konusuyom komik olmasa bile gülüyom hani içimden gülme diyom kendime ama olmuyo işte gülüyom acaip bir durum gülerken farkındayım. ağlamam gereken yerlerde hafif gülümseme oluyor bir süre sonra kahkaha değil normal gülme

Yorum

flood oldu ama arkadaşlar yokmu birşey söyleyecek

Yorum

nasıl geçti kendi kendinemi bende gülmek istemiyom ama istem dışı bişi bende o kadar cok yok aslında ama gülünmemesi gereken yerlerde içimden gülme diyom gülüyom ama

Yorum

Çok önceden tanıdığım birindede böyle bir durum vardı. Hatta onunki ileri safhadaydı. Bir gün dayısı telefon etmiş,''yengenizi kaybettik demiş'' bu kahkahalarla gülmüş. Ağlamam gereken yerde gülüyorum demişti. Bildiğim kadarıyla bu bir tik gibi bişey. İStem dışı,elinde olmadan yapıyorsun çünkü.İlerlemeden bir doktora görün canım.
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

çok kötü bişi hakkaten ya..düşünsene adam üni sınawını kazanamıyor sonuçlara bakıyor ve kahkaha atıyor Allah yardımcın olsun...bunu bir uzmana anlatmalısın mutlaka...hayatını etkiliyor çünkü...

Yorum

abiler, ablalar sizlerin yazdıklarını okuyunca bende hiçbirşey yokmuş gibi geliyor sizinki daha kötüymüş benimki o kadar kötü değil ya ağlanacak yerde gülmek o kadar değilde yani göz göze geldimi oluyo bu daha cok göz göze geldimi gülme ama abartılcak bişi değil ama bana sorun gibi geliyor

Yorum

güzel cevaplarınız içi teşekür ederim ellerinize sağlık. ama mesela babamla tartışıyom gülesim geliyo

Yorum

hiç kendi kendine guldugun oluyo mu?

Yorum

durduk yere değilde aklıma birşey geldimi oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: qwer35 View Post
                          merhabalar 17 yaşındayım benim sorunum ciddi ortamlarda gülmek mesela arkadasımla konusuyorum gülünç birşey olmasa bile durduk yere gülüyorum göz göze geldimi gülesim geliyor gülmek istemiyorum ama işte olmuyor gülümsüyorum artık sorun etmeye başladım ne yapmalıyım?
                          bende yapıyorum bunu ya bu sorunmuki (: hiç sorun gözüyle bakmamıştım (:
                          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

valla bende sorun olarak bakmıyodum fakat sorun gibi gelmeye başladı

Yorum

Doğru diyorsunda insan ciddi birşeyde gülünce kötü duruma düşüyo

Yorum

İşleniyor...
                              X