Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Derealizasyon Nolurrr yardımm!!! :((((

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Derealizasyon Nolurrr yardımm!!! :((((

Arkadaşlar 3-4 yıldır derealizasyon yaşıyorum.. 3 kere devlet hastahanesine gittim.. 2'si hastalığın ne olduğunu bile anlamadı.. 1 taneside sanki hastalığı anlamış gibiydi.. Ama konuştuklarına göre anlamadığını anladım.. Çözümü yokmudur bunun? Yeter artık kurtulayım şu lanet hastalıktan!!!!

kendi kendine koyduğun teşhisin doğru olduğundan nasıl emin olabiliyorsun?
    zaten kendi kendine koyduğun teşhisi doğru olsa bile doktor asla kabul etmez.

Yorum

doktorun anlamadını anladına göre 3-4 yıldır da yasayabildigine göre cok bir problem olmasa gerek.. Allah şifa versin.
      ßir çocuk olmak vardı gozlerınde..
      Gece olmak belkıde,gozlerın ışıl ışıl guldugunde..

Yorum

Derealizasyon olduğum kesin değil... Araştırdıklarıma göre bu bana uyuyor.. Doktor derealizasyon teşhisini koysaydı derealizasyon olduğum kesinmi olcaktı? Doktorlar hep haklımı? Haklılarsa neden 3 tane doktorun bana hiçbir yararı dokunmadı?

Yorum

Rüyada gibi hissediyorum kendimi.. Ben varmıyım yokmuyum diye sorular soruyorum..Aileme çevreme bakınca garipsiyorum.. Herşey garip saçma geliyor... Bunu doktorlar bile bilemez.. Tabi onlarda yaşamadıkça... SAdece derealizasyonu yaşayanlar bilir!!

Yorum

Yardımlarınızı bekliyorum ((

Yorum

???????????

Yorum

bu ne ya? ilk defa duydum...şizofren falan olmayasın?

Yorum

inanamıyorummm!!! Yapma böyle arkadaşım hayır hayır hayır! hayatını zehir edersin araştırma sakın kafan karışır sonra doktora gidersin doktor derki ''kafan karışmış bişeyin yok '' sonra dumur olursun lan ben o kadar şey yaşıyorum dersin aman aman gözlerden ırak olsun araştırma def et kov o hissi.

Yorum

bende de var ama ben bipolarım ama bildiğim kadarıyla anksiyetenin ileri derecesinde de bu görülebiliomuş
                    Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
                    Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

atipik antipsikotik negatif belirtiler için değil mi ancak 300 tl civarı çoğu ve 28 tablet
                      http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542

mertt@london.com

Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı

İyileştim İyiyim

Yorum

bu tür konularda uzman bi hekim araştırmanızı öneririm
                        geleceğini değiştirki geçmişin de düzelsin çünkü korkunun kaynağı gelecektedir

Yorum

arkadasım merhaba adım serpil yenı uye oldum sanırım 6-7 yıldır bunu yasıyorum sanırım diyorum çünkü tam olarak nerde koptuğumu hatrlamıyorum ve bnm gibi hisseden biriyle bunu paylaşmaya cok ıhtıyacım var konusabilirmiyiz??yazılarını okudum ve neler hissettiğini anlayabiliyorum karsılaştırabilirmiyiz birbirimizi benm ailem sölediğimde aldırıs etmedi yanı aslında ne kadar caresiz olduğumu anlamadılar aslında iyi insanlar annem hepsi o yuzden anlaşılamamak daha çok canımı yakıyor..doktor da ilaç verdi terapide göremıyorum maddi sorunlar yuzunden ..hepsi böle işte bnmle iletişime geçersen çok sevinirim.serpil saymaz bu facebook ekranda dreams yazan kocaman bi bardak var içinde kurdeleler ya da dreamprayers@hotmail.com ya da burdan konusalım

Yorum

[merhaba bende bu illeti 6 yıldır çekiyorum p.a ile başladı o gün bugündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.kendi öz benliğimi kaybettim yıllardan beri soruyorum kendime ben kimim neyim hayat dedikleri ne,herşey tuhaf herşey garip hatta insan olmam bile,bazan biraz hafifler gibi oluyor ama az bi zaman sonra yine herşey karmakarışık herşey bulanık,bilgi olarak kendimi kim olduğumu ve çevremi biliyorum ama asla hissedemiyorum kavrayamıyorum.ben böyle değildim böyle hissetmiyordum kendimi,okadar yabancıyımki kendime ve olaylara anlatamam bıktımusandım demektende usandım,yeter artık demekten bıktım çok ama çok acı bişey Allah bu rezil hastalığı düşmanıma bile vermesin,bunu ancak çeken bilir,ne hap tesir ediyor ne ilaç ne hacı ne hoca ne dua ne ibadet,ama asla ümitsiz değilim Allah var gam yok,kimsede ümitsiz olmasın.bizim bir sahibimiz bir rabbimiz var,çekilen hiçbir dert de sebebsiz değildir vardır bir sebebi diyorum.saygılar sunuyorum.aynı dertten muzdarip olan varsa özeldende dertleşebiliriz.mail;ertasde@mynet.com

Yorum

Sevgili arkadaşlarim öncelikle ben nurullah ben de 23 ocak günü bu lanet şeye yakalandım 2013 yılı ha yeni yani öncelikle ben kafamda devamlı bir düşman yarattım yani bunları bana yaşatan bir varlık bir nesne ben o gün esrar çektim 6 nefes sonra yarım saat sonra ortama yabancılaşma korkma arkadaşlarıma saçma sorular sonra o anlık kriz geçti ben alkolde kullandım ona benzettim geçer dedim geceler boyu bunu düşünmeye başladım rüya mi gerçek mi çatışmaları vs aklımda şizofren oldum korkusu o da geçti devamlı diyorum ki ıste nefs yapıyor ıste şeytan vesvese alakası bile yok ben dün anladım ki ben yapıyorum ben düşünuyorum ben ben ben anladın kibirim den dolayı hep düşman yarattım diyeceğim şu ki her şey sizde bitiyor yani kendimızde rahat olum relax ol yok delircem yok söyle olucak ama salla dünya hayatına ver kendini allah şükür ben kurtuldum ilaç almadan devamlı olumlu düşün devamlı ve aklına getirmemeye çalıs bunu aklına sokma olmuyor çünkü düşünmeyecegim desen daha çok düşünüyorsun akisina bırak 3 günlük dünya namazimi kıl oruç tut zekat ver olay bu sizl seviyorum çünkü sizi anlıyorum bb nurullah.

Yorum

İşleniyor...
                              X