Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DELİriyo muyum ? ? ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• DELİriyo muyum ? ? ?

merhaba yine ben daha önce kendimden 9yaş büyük doktoruma olan hislerim ve yaşadıklarımdan bahsetmiştim.

ben 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim derslerine bak denmesini istemiyorum çünki bu ruh halime rağmen düşünmekten konsantrasyon olamama rağmen derslerim yine çok iyi sanırım kendimle gurur duyduğum tek şey bu ben herşeye rağmen sorumluluklarımı aksatmıyorum ailem için

ewet doktorum sevdiğim insanla konuşmayalı pazar günü tam iki ay oldu tek kelime etmedik sadece faceimde ekli zaten ve o eskisi gibi sürekli girmio.onun bi fotoğrafının altında bi kızla olan konuşmaları vardı son görüştüğümüz gün yazılmış yorumlaşmalar cilveleşmeler asılmalar.o fotoğrafı sevmiyorum o konuşmaları görünce kalbime büyük bi sızı gelio çok çok acıyo.o kızdan nefret ediyorum saçma ama öyle hissediorum.

gelelim asıl söylemek istediğime iki haftadır okulum tatil ve ben mutsuz kız olduğum için benden sıkılan bana off diyen en yakın arkadaşımla bile bi kere görüştüm o istedi onuda.ben değil.o görüşmedede arkadaşım kibirliydi ve bütün gün sevgililer günü için hediye baktı yanımda ben sustum unutamadığım yaramı anlatmadım anlatmıcam da artık.eskiden olsa her gün arkadaşlarımla olmak isterdim ama şuan istemiyorum özellikle bu yakın dediğim arkadaşımla.bana kendimi aciz ezik çirkin sorunlu hissetirio arkadaşım.uzaklaştım elimde olmadan iyiliklerini unutamam ama söylediği kırıcı yıkıcı sözleri de.
    ayrıca akıllı olduğumu sanardım ama aklımı kaçırıyorum sanırım sevdiğim insanın dün gece 3 te bi videosunu izledim öyle özlemişim ki gülüşünü sesini bikez daha anladım ondan neden vazgeçemediğimi öyle severek seviyorum ki
    uyumuyorum tek başıma oturuyorum geceleri ağlıyorum sızlanıyorum onunla konuşur gibi kendi kendime konuşuyorum hayal kuruorum gözümde canlandırıorum bazen onunlaymışım gibi
    noluo bana ben mi abartıyorum ciddi ciddi kendimi mi yitiriyorum mutluyum demek nie bu kadar uzak ben değer görmek ve onunla olmak istiyorum

o beş para etmez adam için değer mi bunca üzüntü, sıkıntı. kendine başka sevgili bul. çivi çiviyi söker. bir sevgiliyi en çabuk başka bir sevgili unutturur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hunter
      Asla delirmiyorsunuz ama bu gerçekten çok zor bir ihtimal. Doktor bey yaşıtlarına yakın insanlarla konuşacaktır.

Mesleki kariyeri elinde, malı mülkü herşeyi elinde biri. Siz daha üniversite öğrencisisiniz. Sizin ondan sevgi beklemeniz bence çok gereksiz yani ihtiyacınız olmamalı çünkü onun size ihtiyacı yok.

Para dese para, mal dese mal.. Herşeyi varken dönüp size bakması ne kadar normal ki doktor bey 30'a merdiven dayamış nerdeyse.

Öyle imkansız demiyorum ama gerçekten çok zor bir ihtimal dönüp size bakması.

Platonik aşk ve sevgiden nefret eden bir insan olarak lütfen artık tek taraflı sevgiyi bırakın. Bu sizi yıpratır, sizi üzer. O hiç bir şekilde etkilenmez bundan ki etkilenmediğini yazınızda söylüyorsunuz.

Başka biriyle fotolara yorumlar yaparken sizle 2 ay boyunca konuşmadığını söylüyorsunuz.

Ki bir bayan olarak sizin açılmanız da çok mantıksız olacağına ve abes kaçacağına göre ? Sizede 2 ay boyunca yazmamışsa ?

Lütfen ağlamayın, üzülmeyin ve kendinizi toplayın. Kendinizi yitirmiyorsunuz ama şu olayı çok abartıyorsunuz.

Belki de sevdiğinizi sanıyorsunuz.
      28 yaşındaki doktorda pek fazla para ve mal olmaz. doktordan doktora da çok farkeder. günümüzde işsiz doktorlar bile var.
      uzman doktor olmadan fazla para kazanamazlar. tıp mezunlarının çok azı TUS da iyi para getirebilecek uzmanlık dallarını kazanabilirler. doktorun zengin olması en erken 40lı yaşlarda mümkündür. ve 40lı yaşlarda zengin olabilen doktorlar küçük bir azınlıktır.

Yorum

canım benim hiç üzülme.tüm enerjini onun için harcıyorsun anlaşılan.yeni hobiler arkadaşlar yerler yardımcı olabilir.elinden geldiğince az düşünmeye çalış.üstesinden bir şekilde gelebilirsin.kendine inan.onla ilgili şeylere son ver önce mesela izledim dediğin video,onun ekli olduğu facebook hesabı.ama asla onu tam olarak unutmadan başkasına açma kalbini.hem kendine saygını kaybedersin hem de karşındaki kişiyi üzersin.ve o kişi de seni üzerse toparlanman zaman alır.o yüzden zamana bırak mutlaka iyileşecektir her şey.hiç umudunu kaybetme,kendine güven
        Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
        Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
        Kötülükten gayri?
        Orhan Veli KANIK

Yorum

aşk konusunda fazla tecrübem olmadı ama sadece şunu söyleyebilirim.senin kafanda sevdiğin insan o değil.sen onun hastasısın ve sevgilisine tutumu ile alakasızsın.emin ol eğer onunla beraber olma şansına sahip olursan ondan en fazla 3 ay da bıkarsın.ben birini 2 yıl bekledim.sonra çıktık ama 2 ay olmadan bitti.ben bitirdim.inan hiç senin sevdiğinle alakası bile olmuyo.bence çevrende bunca insan var ken kendini üzme derim.
          Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

platonik aşk bence aşkların en kutsalı.. karşındaki sana hiçbir şey vaad etmeden bile onu sevebilmişsin, ne mutlu sana... seni tanımıyorum ama bu özelliğinle gerçekten takdirimi kazandın... helal olsun..

sosyal statünüz arasında nasıl bir fark var bilemiyorum , bunu sen daha iyi biliyorsundur... ve onun senden hoşlanabilme ihtimalini.. aranızdaki yaş farkı da çok önemli tabi... bence yapman gereken ; hem kendinin hemde karşındakinin özelliklerini mantıklı bir şekilde eşleştirmen ve ne kadar uygun olduğunu belirlemen... yani karşındaki kiişi sana uygunmu, seni taşıyabilecek biri mi... ve sen ona uygunmusun...

eğer ki birlikteliğinize engel olabilecek bir neden bulamıyorsan, ondan hoşlandığını belli et... kadının bunu yapması yakışık alırmı diyerek engelleme kendini.. eğer açılmazsan içindeki bu duygu seni yıllarca seni yiyip bitirir.. platonik aşıksın sen, unutma... açık açık reddedilmedikçe duygularının önüne geçemzsin..

Yorum

Genelde bu durumu psikologlar takıntı/saplantı olarak tanımlar rüzgargülü sanırım sendede bu durum oldu.

O yüzden anlatmaya çalışıyorum bu olay çok acı birşey acilen bitirmesi lazım.
              haklısın.insan gerçekten çok yıpranıyor.
              Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

yorumlar için çok teşekkür ediyorum
                kendisi zengin deil ama dediğiniz gibi kimseye ihtiyacı olmayacak parayı kazanıyor
                kendisi hislerimi çoktan biliyor konuştukta daha önce beklentilerimiz farklı gerekçesiyle istediğini söyledi çok kez ama iyi de davrandı sinemayada gittik ve hatta öptü bile beni
                ewet hissetmişim sanki dün gece videoyu özlemle izlerken az önce en sevdiğim şarkıyı paylaştı ve iki aydır ne facede herhangi bişi nede konuşma vardı aramızda şarkıyı paylaştım ve beğene tıkladım o kadar az önce beni silmiş artık hiç bi bağlantımız kalmadı kesin beğendiğimi görünce-ben bunu daha silmemiş miyim dedi ve sildi küçük düştüm yine ezildim üzgünüm dondum kaldım şuanda ona mail atsam dedim ne desem beni umursamadığını söylicek ne desem inciticek sözleri beni belkide cevap bile vermicek üzgünüm hemde çok
                PEKİ ŞİMDİ NOLCAK?

Yorum

Delir miyorsun merak etme..

buraya ne yazılsa boş..

karşılıksız sevgiyi sadece yaşayan bilir..
                  burada senden başka herkes Peki Şimdi Nolcak? ın cevabını biliyor..
                  ama sen bunu henüz anlayamazsın..

cevap belki klasik ama zaman herşeyin ilacı olacak..

seni çok seven bir başkasını öptüğünde onun yüzünü bile yarım yamalak hatırlayacaksın..

Yorum

ewet 3.sayfasına da dondum kaldım inanın silmiş beni son nokta kondu artık gururum acıyo bi beğene tıkladım diye suçlu muyum ben şimdi değer verdim daha bugün onun için ağladım ben
                    nası beni gözden çıkarıo istemio işte ona kız mı yok çok canım acıyo dua edin bana

Yorum

biliyor musun?? acı çekip kenidini yıpratıyorsun yaa takıntı yapıp çok üzülüyorsun onu çok sevdigini düşünüp her gece kendinle başbaşa kaldıında direk aklına o geliyo özledigini sanıyorsun.. en büyük hatayı da onu hayal ederek yapıyorsun hayal edip onunla mutlu oldugunu düşünürsen kendini kandırırsın onun hayalindeki ii insan olduğunu sanırsın fakat aslında ne kadar aşagılık oldugunu anlayamaz görmezsin!!! kendine şu soruyu sor değmeyen, seni düşünmeyen biri için değer mi? aileni düşün gelecegini önüne öyle bi insan çıkacak ki dünün de onun için kendini yıprattıgın için pişman olacaksın şimdi çok zor biliyorum aşk hep acıdır zaten düşünme kendine şart koş agla deli gibi agla bütün acılarını aglayarak dök ama gülmeyi sakın unutma gül eğlen düşünme eğer aklına gelirse zorla onun ii biri olmadıgını seni hak etmedigini söyle dur kendine üzülme kimse için değmiyor hayat dün bugün ve yarın sonra bitiyo mutluluklarını gör ailen var bak ne güzel üni. kazanmışsın derslerin iyiymiş küçücük mutluluklarını koca bi deniz yap yağmurda gezmek bile mutluluk olabiliyor bazen bazen bir çiçek bir kuş mutluluk olabiliyor MUTLU OLACAĞIM BEN BUNU BAŞARACAĞIM de inan unutacaksın ama pişman olma pişman olmadan unut umarım hep mutlu olursun

Yorum

aşk üzerine söylenen her şey doğru her şey yanlıştır..
                        sen, kendin için en iyi yolu yine kendin seçeceksin. birinin öbürünün şunu yap bunu yap demesiyle değil...
                        bak seni neler bekliyor söyleyeyim, kalbinin sesini dinleyip acı çekeceksin. gece gündüz onu düşüneceksin, ağlayacaksın, onu isteyeceksin, o başkalarıyla mutlu mesut bir hayat yaşarken sen en güzel yıllarında onun için içini karartacak ve hayatı kendine zindan edeceksin. zaman geçtikçe hafifleyecek, unutmayacaksın ama eskisi kadar acı da vermeyecek.. onu anmaların azalacak, daha az gelecek aklına. sonra haftada bir ayda bir.... yerine birini koyacaksın yavaş yavaş. bakacaksın ki ohooo çoktan bitmiş.
                        diyeceksin ki, vay be ben de az yazık etmemişim kendime, değmezmiş....

süreç bu. kim ne derse desin bu yoldan geçeceksin. kolay değil ama inanılmaz güçlü bir kalbe sahip oluyorsun emin ol.
                        tecrübeyle sabit...
                        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                        Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

hepinize çok çok teşekkür ederim inanın önemsenmek çok hoşuma gitti şuan
                          yorumlarınızın devamını bekliorum
                          1. sence bu kişi seni seviyormu ?
                          2. Bu kişi seninle ileride evlenirmi ?
                          3. Bu kişi senin için 25.000 tl evlenme takı ve eşya parası harcarmı ?
                          4. Bu kişi senin için 100.000 tl lık bir kat alıp evinde hanımı yaparmı ?
                          5. Bu kişi seni her ay gezmeye götürürmü ?
                          HAYIR bu kişi ewliliğe çok uzak zaten sürekli aynı kişiyle aynı ewde sıkılırım ben demişti ayrıca bana değer verdiğide çok açık maalesef

inanın yazdığınız herşeyi dikkate alıorum ama şuan yolum çok karanlık yürümek istesemde korkuorum gururum incidi sevdiğim başkalarıyla bana hiç değer vermio özledim oysa ki
                          ölmeden yaşamalıyım iki aydır bunun için çabalıorum ama yaşarken ölmekte acı inanın sevilmek sevmek istemiştim oysa

Yorum

merak etme canım, kimse aşktan ölmedi şimdiye dek, sen de ilk olmayacaksın. hiç merak etme.. kabullenmeye çalış, bu ilk anda zor gelse de sonradan acını hafifletecek.
                            Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                            Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                            Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
                              hepinize çok çok teşekkür ederim inanın önemsenmek çok hoşuma gitti şuan
                              yorumlarınızın devamını bekliorum
                              1. sence bu kişi seni seviyormu ?
                              2. Bu kişi seninle ileride evlenirmi ?
                              3. Bu kişi senin için 25.000 tl evlenme takı ve eşya parası harcarmı ?
                              4. Bu kişi senin için 100.000 tl lık bir kat alıp evinde hanımı yaparmı ?
                              5. Bu kişi seni her ay gezmeye götürürmü ?
                              HAYIR bu kişi ewliliğe çok uzak zaten sürekli aynı kişiyle aynı ewde sıkılırım ben demişti ayrıca bana değer verdiğide çok açık maalesef

inanın yazdığınız herşeyi dikkate alıorum ama şuan yolum çok karanlık yürümek istesemde korkuorum gururum incidi sevdiğim başkalarıyla bana hiç değer vermio özledim oysa ki
                              ölmeden yaşamalıyım iki aydır bunun için çabalıorum ama yaşarken ölmekte acı inanın sevilmek sevmek istemiştim oysa
                              Yaşarken ölmek bu gerçekten çok acı biliyorum sevmek sevilmek istiyorsun hak ediyorsun da ama sevilmek istediğin kişi bu kişi degil düzgün ve değer vermeye layık biri çıkacak karşına sen bu acıyı canın acıyarak geçireceksin ama sana bir şey sorayım çok mu acı çekmek istersin yoksa daha az bi acıyla bitirmek mi? buna herkesin cevabı sanırım daha az acı ile bitirmek olurdu o yüzden düşünme agla çok agla ama lütfen yıpratma kendini ya değer mi değer vermeyenler için hayat kısa derin derin nefes al kendine ve birde acı çektigin o insana bak bunu atlatıcaksın ama ilk önce unutmak istemen gerek unutmayı gerçekten istersen başarırsın ve eminim ki onu da unutacaksın sen yeter ki iste iste ki unutasın

Yorum

İşleniyor...
                              X