Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anlam veremiyorum durumuma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• anlam veremiyorum durumuma

arkadaşlar herkesin gibi benimde bir tane daha sorunum var.
    kısaca anlatmak gerekirse bir örnekle söyleyim.
    mesela benim sevgilimin fotoğrafının altına yazılan bir erkek yorumu hemen heyecanlandırıyor beni.aklım başka yerlere gidiyo.böyle içim bir huzursuzluk doluyo.yada başka bir erkekle konuştuğunda.bu eskiden daha fazlaydı ama şimdi biraz yenmiş durumdayım ancak tamamen atamadım.bu duyguyu tamamen ortadan kaldırmak istiyorum.böyle bir durum gördüğümde işin kötü taraflarını düşünmek istemiyorum...
    bunu başarmam için neler yapmam gerek

sevgiline güvenmeyi öğren bence. Güvenemiyorsan da devam etme.

Yorum

güvenle ilgili mi problem? belki başka bir şey vardır..?
      Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
      Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
      Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

güvende olabilir.belki ailemden başka kimseye güvenmediğim için sevgilimede yansıyor olabilirmi.
        bu durumu nasıl düzeltebilirim.güvenmeyi nasıl öğrenebilirim

Yorum

bence herkes guven kazansa karşındakınden sorun olmaz aslaa teşekurler
          HAYATI TESBIH YAPTIM BAZEN SALIORUM BAZEN ÇEKIYORUM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platonik View Post
            güvenle ilgili mi problem? belki başka bir şey vardır..?
            ne gıbı oğrene bılırmıyız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tiryaki1 View Post
              güven meselesi şöyle yanımdayken yada bi yere gidiyorum derken güvenirim.dediği yere gidiyo derim ama içimde her zaman bir acaba? sorusu kalır.bu soruyu gidermeye çalışırım.ama bunu yapmamak istiyorum.çok kuruntulumuyum acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tiryaki1 View Post
                daha önce yaşadığı kötü bir olay gibi.. özgüven eksikliği gibi.. bilinçaltında dönüp duran kuruntular gibi...
                Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

teşekurler anladım

Yorum

bu kuruntuları nasıl yok edebilirim arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lothario View Post
                      arkadaşlar herkesin gibi benimde bir tane daha sorunum var.
                      kısaca anlatmak gerekirse bir örnekle söyleyim.
                      mesela benim sevgilimin fotoğrafının altına yazılan bir erkek yorumu hemen heyecanlandırıyor beni.aklım başka yerlere gidiyo.böyle içim bir huzursuzluk doluyo.yada başka bir erkekle konuştuğunda.bu eskiden daha fazlaydı ama şimdi biraz yenmiş durumdayım ancak tamamen atamadım.bu duyguyu tamamen ortadan kaldırmak istiyorum.böyle bir durum gördüğümde işin kötü taraflarını düşünmek istemiyorum...
                      bunu başarmam için neler yapmam gerek
                      sende aynı şeyi yapıyorsan bunu düşünmeye hakkın yok.eğer sen yapmıyorsan yada daha huzurlu olacaksınız kapatın hesabı.ama ortalıkta yapılan yorumlardan zarar geleceğini düşünmem.asıl gizli saklı olanda kork.onu güveninle ez.güvensizlik sizi başka yerler götürür.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lothario View Post
                        bu kuruntuları nasıl yok edebilirim arkadaşlar
                        yeterince tanı, hakettiğini düşünüyorsan O'nu çok sev ve O'na inan.

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

anladığım kadarı ile birlikte yaşamıyorsunuz. evlenseniz ve birlikte yaşamaya başlasanız bu kuruntular çok azalacak ya da tamamen kaybolacaktır. ama patalojik bir kıskançlık varsa evlilikten sonra da devam edebilir.
                          kıskançlık sevginin en kuvvetli kanıtıdır. sen onu çok seviyorsun. acaba o da seni çok seviyor mu? belki de onun yeteri kadar sevmediği şüphesi var içinde.
                          bunu test etmelisin. onu kıskandıracak şeyler yap. eğer o da kıskanırsa seviyor demektir. umurunda değilse de sevmiyor demektir.
                          ben sende bir problem görmüyorum. sevdiğin için kıskanıyorsun ve bu gayet doğal ve sağlıklı ama ben onun sevgisinden şüpheliyim. senin rahatsız olduğunu göre göre kıskandırmaya devam ediyor. halbuki davranışlarına dikkat etmesi gerekir.

Yorum

çok basıt karşındakını deneyerek yada emın olarak

Yorum

ona tam olarak güvenmeyi dene ..bence güven sorunu var ve onunla konusarak halledebilirsin

Yorum

İşleniyor...
                              X