Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iş görüşmesinde nelere dikkat edilmeli? nerelere başvurulmalı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• iş görüşmesinde nelere dikkat edilmeli? nerelere başvurulmalı ?

selam hemen konuya giriyim burda beni elestirmeniz dahilinde ayrıca baslıkta yazdım sorularada cvp vermenizi istiyorum.
    Bu gün yine bir iş ilanına gittim şirket gayrımenkul şirketi ama ofis elemanı arıyolar
    benden istenen telefonda güzel konusmam ayrıca bilgisayarda hızlıca yazı yazmam günde 5 - 7 saat telefonla görüşmeler oluyomus yapabilirmisin dediler.
    evt dedim kimse anasının karnında ögrenmio bi işi dedim nasıl geldin buraya dediler orda bi pot kırdım otobüsle geldim dedim tek arabaylamı geldin diyince düzeltmek zorunda kaldım dedim babam bıraktı ama giderken kendim gidicem dedim. işte bedensel engelimi vs sordular devlet size iş konusunda yardım edio vs dedi bende dedim iş kur sürekli marketlere yolluyo onlarda tasıma işi veriolar dedim şey taşıma vs aynen bunu dedim
    bu konusmalar gecerken işte bana konusurken konusma aksaklımı var dedi yok dedim biraz heycanlıyımda ondan dedim.baslangıc bitiş saatini fln söylediler yorulmazmısın iki arabayla gelir giderken dediler dedim kimse kapısının önünde iş bulamıo dedim.soyadım serbes anlamını sordular adı üstünde dedim bide hem soruo hemde biliom diyo ne anladıysam bu işten.engelimin tıptaki adını sordu skalyoz dedim biliom dedi örn.tmm dedi telefonumu aldı senle ne yapabiliriz düsünücem dedi sana yardım etmeye calıscam ama sözde vermeyim dedi ayrıldık .önemli not : biraz hastayım.burnumdan konustum galiba akıcı konusamadım.ve hızlı cvplar vermek istedimdende adamda bazı yerlerde iki kere sordu efendim ? diyerek size herseyi anlattımı sanıyrum şimdi sıra sizde nelere dikkat edilmeli iş görüsmesinde ve beni elestirin.ayrıca hata yaptıysam bu görüsmede herzaman mı böyle hatalar yaparak alınmıycam biyere anlamıyorum.adam soru dordukca bi bakıma tedirgin oluyorum ne cvp veriyim diye pot kırarmıyım diye ve hemen hızlıca cvp veriyorum hızlı konusarak yani.devlet size iş imkanı fln saglıyo dio ben buna katılmıom cünkü engelli kadrolarınada o kadar basvurum var aradıkları yok.işkurda bi yere basvurdunda yok şu uyuşmadı yok bu uyuşmadı diye boyna ileti gelio kamuya basvurmayı düsünmedinmi diyo kpss ye girdim 53 aldım atanamadım dedim.sizden o kadar yüksek puanda istemiolar dio istemeseler atanamazmıydımı demedim tabi burda size diom bunu adamı elestirmek anlamında.adamda gencti yani yası kaçtir bilmiom ama baya gencti 28 30 gibi belki o kadar bile diyil.
İşleniyor...
X