Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kabulmü edeyim hata bende mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kabulmü edeyim hata bende mi?

Buraya uzun zamandır girmiyorum sadece moralim bozulduğunda sizlerden destek almak için yanımda tek bir arkadaşım bile kalmadığı zamanlar..Hep yalnız ama mutlu ve güçlü olmayı istedim ama bunu asla yapamıyorum.ne zaman biriyle küssem bir başkasının varlığına ihtiyaç duyuyorum İnsanlar o kdr kötü niyetli ki..bende öyleyim belki..En yakın arkadaşlarım..hepsi çok çıkarcılar en küçük hatamı en küçk kusurumu yüzüme vuruyorlar.Ve o kadar alınıyorum ki..Bense kötü bir arkadaşım kötü bir evladım ailem dışarı çıkmak gezmek ister bense evden asla çıkmak istemem arkadaşlarım evlerine çağırır gitmek istemediğim için çeşitli bahaneler üretirim.Ben evden başka hiç biyerde rahat değilim sanki. evde oturup film izlemek uyumak.. arkadaşlarımla dışarda eğlenmek gbi hiç bi isteğim olmadı bu zamana kadar..Onları seviorum ama bu durum onları benden uzaklaştırdığını farkettim..banaysa çok saçma gelio birlikte vakit geçirmek. nslsa telefonda görüşüyorm konuşyrm die düşnyrm sizce yanlışmı düşünüorm insanlar görmedikleri insandan uzaklaşırmı yani bi insanla iletişim kurmak içn illa onnla görşmek mi gerekio ..çoğu arkadaşmla bu yzden aram bozldu .. umursamaz biri olduğumu düşünmeyin asla değilim ama bilmiorm..bana bi destek verinn

Aynı durumu yaşıyoruz. Bozuluyor aranız ama emin ol (bence) görüşsende aynısı oluyor bir müddet sonra. Sağlıklı bir cevap mı bilmem ama çok da yakın olma derim.
    Everything is Changed.

Yorum

bir arkadaşlık grubu oluşmuşsa bence o grubu ihmal edeni dışlarlar.
      yani fazla aramazlar.
      insanın bir arkadaşı olsun yeter zaten

Yorum

Arkadaslarının cok cıkarcı oldugunu söylemissin.kafalarınız uyusmuyor olabilir.Herkesin ihtiyacları,hobileri,arkadaslıga bakıs acıları aynı olucak diye bir sey yok.Kendi kafana daha uygun arkadaslar bul bence.Suanki arkadaslarınla arkadaslıgını sürdürsen bile kisiliginden taviz verme.Yoksa saygınlıgınıda kaybedersin
        Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

İnanırmısınız bilmem ama kafama uygun bi kimse yok..Çevremde üç tip insan var hiç bi tipin içine giremiyorum=)

Yorum

En yakın arkadaşımla aramız çok iyiydi ortak yönlerimiz zevklerimz birbirini kısmen tutuyor espri anlayışlarımız vs..ama o aslında tamamen farklı bi insan olmak ister güçlü ve havalı gözkenlere çok imrenio..dediğini yaptırmak isteyen bi tip. aslan burcu. bunu yapmayıncada çok snirlenio ve krıcı oluo ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eesc View Post
              En yakın arkadaşımla aramız çok iyiydi ortak yönlerimiz zevklerimz birbirini kısmen tutuyor espri anlayışlarımız vs..ama o aslında tamamen farklı bi insan olmak ister güçlü ve havalı gözkenlere çok imrenio..dediğini yaptırmak isteyen bi tip. aslan burcu. bunu yapmayıncada çok snirlenio ve krıcı oluo ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiorum..
              kafanıza uygun kimse yoksa bir kac ihtimal var.1.si zeki olabilirsiniz.Benzer sorunları yasamıstım cözümü var...2.si mükemmeliyetci bir yapınız olabilir,yani kusursuz bir kimse arıyor olabilirsiniz bununda cözümü var her ikiside olabilir sizde onunda cözümü var =)

Kendiniz hakkında düsünün hangi kategoriye ya da kategorilere girdiginizi tespit edin.Ondan sonra cözüm yollarını konusuruz...

''GALATASARAY''

Yorum

Başak burcuyum kesinlikle mükemmeliyetçi bi yapım var hayalimde canlandırdığm bi arkadaş tipi var hep ama onu hiç bulamadım=)çvremdekilerin bi kısmı çok baskın bi kısmı çok çekingen kimiside dışardan sessiz görnp aslnda sinsi ve kıskanç tipler.. hiç birinin içine dahil değilim..=( ve bu da içime kapanmama sbep oluo..

Yorum

Anlıyorum.Bende mükemmeliyetciydim.Zamanında bu beni yalnız bırakmıstı.Suanda cok sosyal birisiyim.Biriyle arkadas olmam icin bir ortak noktamız olması yeterli.Ancak bu arkadaslarımın kötü tavır ve tutumlarını onayladıgım anlamına gelmiyor.Yani bir kisinin yalnıslarına karsıdan bakıp,icimden elestirmektense o tavrı sergilerken o kisinin yakınında olup yüzüne karsı dogru seyler söylemek daha mantıklı...

Ama dedigim gibi sizi cok iyi anlıyorum.Eskiden arkadas arardım kriterlerime uygun tek kisi cıkmazdı.Sonra baktım ve dedim ki ben arkadas degilde bulunmaz hint kuması arıyormusum
                  Haliyle bulunmuyor tabi.

Size tavsiyem mükemmeliyetcilikten vazgecmeye calısın.Sadece bu konuda degil bir cok konuda dezavantajı oluyor.İnsanların ufak yalnıslarını görmezden gelin daha orta boylu yalnıslarıyla karsılasınca onlardan uzaklasmak yerine onları yüzlerine karsı elestirin bence

''GALATASARAY''

Yorum

evet bunu bikere yaptım eleştirdim hemde sosyal fobimi yenerek 20 kişinin ortasında yanlışlarını insanların yüzlerine söyledim..ama konuştuğum dilden çook daha iğrenç bi şekilde cevabını alıp sustum.o kişiyle aynı kabalıkta bi cevap veremedim.arkamdan sustu kaldı işte falan demişler..hepsinden nefret ediorm

Yorum

Sf ile kendinizi özdeslestirmeyin.Sfli olabilirsiniz ancak bunun gecici oldugunu bilin.yenmenin o kadar cok yolu var ki.Hemen hemen her sosyal fobi ile ilgili baslıkta yazmaya calıstım.

İgrenc bir sekilde cevap almaya gelince bendede oldu böyle durumlar.Hic mi hic umrum olmadı isteyen istedigini söylesin,ben dogru bildiklerimi yapmaya devam ederim.Ancak bir ortamda ki herkesten nefret ediyorsanız o ortamda bulunmamak daha iyi bence.Okul ortamında mısınız bilmiyorum.Öyle ise kendinize daha yakın kisilere yönelebilirsiniz.Ayrıca sf icin
                      baska sosyal gruplara katılın.Karsınıza suanki arkadas ortamınızdan daha iyi ortamlar cıkıcaktır...

''GALATASARAY''

Yorum

İşleniyor...
                      X