Merhaba.. öncelikle makine mühendisiyim ve bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyorum. pa ve okb rahatsızlıklarından dolayı uzun zamandır ilaç tedavisi görüyorum Allaha şükür uzun süredir iyi durumdayım ama iş yerinde bana verilen görüşüm sorulmadan sen yapıcaksın denen ve hiç ilgimin olmadığı mesleğim ve uzmanlık alanımla uzaktan yakından alakası olmayan bir görev yüzünden zor günler yaşıyorum verilen bu görev bende resmen komplex yarattı ve bununla ilgili nerde bi konuşma geçse ordan kaçıyorum biri birşey söylese geçiştiriyor ortamdan uzaklaşıyorum.. bu görevin bana verilmesinde rol alan amirlerden birine defalarca yapmak istemediğimi yapamadığımı söylememe rağmen tamam konuşuruz başkasına veriririz denmesine rağmen bu konuda hiçbir gelişme yok en son çare olarak daire başkanına gidip durumu izah etmek istiyorum ama çekiniyorum sizce ne yapmam gerekir ?? yorum ve görüşlerinizi bekliyorum..
Not : verilen görev çevre ile ilgili yayınlanan mevzuatı takip etmek oluşan atıkları mevzuata uygun şekilde bertaraf edilmesini sağlamak yani çöpçülük
Not : verilen görev çevre ile ilgili yayınlanan mevzuatı takip etmek oluşan atıkları mevzuata uygun şekilde bertaraf edilmesini sağlamak yani çöpçülük