Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bugünkü son konum : baska sehirden birini severmisiniz cıkma teklifini kabul edermsnz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bugünkü son konum : baska sehirden birini severmisiniz cıkma teklifini kabul edermsnz

ben yaptım bugüne kadar aşkım dedim 3 - 4 kişi olduysa bu baska sehirdendir.internet aracılı ile buldum vs.ama tabi sürmedi hepsi farklı sekilde bitti bazen karsımdaki bitirdi uzak sehirlerden olmaz diye kimini ben bitirdim ilgisiz vs diye şimdi ise ayrı şehirden birine vurulmak istemiom.cünkü ne karsımdakine nede kendime güveniom şöyleki ben erkek olarak sevdim kişinin yanımda gözümün önünde beraber cıkıp biyerlere gittimiz bişiler yaptımız yani nasıl diyim elini tutmak gözüne bakmak isterim.uzak sehirlerde bu cok zor oluyo hatta olmuo tabi ozmanlar lise yıllarımdı.alahın ne göstercegi ne yapcagıda belli olmaz büyük konusmayim belki yine baska sehirden olur diom ama zor benim içinde karsımdaki içinde siz olsanız baska sehirden bi erkek size teklf etti kabul edermisiniz yada erkekler siz olsanız baska sehirden bi kıza teklif edermisiniz ? severmisiniz ? birbirinizi sadece net ortamında görceniz evlenmeden ve sadece 1 kere buılusacanız.

yaşadığım tecrübeler sonucunda hayır..illa başka şehirden olmasıda gerekmio aynı şehirde olsanda görüşemediğinde araya soğukluk girio ve bu ilişkiler ya aldatmayla yada ilgisizlik nedeniyle bitio..o yzden kabul etmezdm..

Yorum

maximum 225 km olabilir diye düşünüyorum. bundan daha uzak mesafeler arası aşk olayının olmaması gerektiğine inanıyorum.

Yorum

Başka şehirde yaşayan sevgili, sadece telefonun elinize yapılmasını sağlar. Başka bir işe yaramaz. Buluşmazsınız, birlikte hiç bir şey yapamazsınız, birbirinizi görmediğiniz için kendinizi ifade etme konusunda çok büyük sıkıntılar yaşarsınız. Kısacası sanal bir aşk olur bu.

Bu yüzden, kendinizi üzmek istemiyorsanız, bunu yapmamanızı öneririm.

Yorum

İmkansız değil..

Yorum

Amac sevgili bulmaksa;baska sehirden degilde kendi sehrinizden bulursanız ihtiyaclarınızı daha fazla karsılarsınız.
            Amac sevgiyi bulmaksa;baska sehirlerde olsanızda merak etmeyin,bir gün o sevgi sizi aynı sehre getirir.
            Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

sevgili ve sevgi amaç evlilik baska sehirden bulup evlenenleri biliom uzak akrabalarımızdan bi şekilde buluyolar ya gidiolar geziolar vs nasıl buluolarsa buluolAR DESTi isdivac programları hariç

Yorum

öyle bi sevgi varmıdır ki?.. yo hayır..=/

Yorum

hayır yürümez
                  ama kocam isterse başka şehire taşınabilir
                  cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

gerçek aşk da sevgide sınır tanımaz. zaten neden insanlar bu kadar yalnız neden kederli, gerçek sevgi ve aşk varsa, mekan, zaman sınır olmamalı, hayat dediğin nedir ki, uzun süreli nefes alıp verme zorunluluğu herşey boş aslında...
                    biliyorum artık çok zor çok
                    kuracak yeni bir hikayem yok.
                    yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle

alt üst olmuş coğrafyanda
                    cebinde bozuk paralarınla
                    kendi mezarına selam durup
                    boşver mi diyorsun kanasın.

Yorum

Olmustu yahu
                      I've found a reason for me to change who I used to be.

Yorum

başka gezegende bile olsa giderim ben.......:tinysmile_eyebrow_t:tinysmile_eyebrow_t :tinysmile_eyebrow_t
                        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

çıkmam dersin çıkarsın çıkarım dersin çıkmazsın o anki ruh haline bağlı galiba...

Yorum

bu sizin aranızdaki sevgi ve samimiyete bağlı, en çokda aşkınızın inancıyla ilgili, seversen ve en fazlası inanırsan herşey mümkündür sevgili kardeşim.
                            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinnnnnn
                              ruh ikizinse neden olmasın
                              nerden bilcez peki?

Yorum

İşleniyor...
                              X