Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bana yaptığının aynısını ona yaptım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz, tam anlamıyla olgunlaşmadan ve kendini evliliğe hazır hissetmeden doğaçalama evlenmiş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Abalı View Post
      Anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz, tam anlamıyla olgunlaşmadan ve kendini evliliğe hazır hissetmeden doğaçalama evlenmiş.
      yapısı bu evlendiğimizde 28 yaşındaydı
      hani derler ya evlilik adamı değil diye öyle biri işte
      amacım onu değiştirmek değildi elbette ilk günkü saygıyı sevgiyi birlik beraberlik duygusunu korumaktı mesela ilk günler bütün ev işlerini bölüşürdük herşey için teşekkür ederken birden herşey görev haline dönüştü birgün çocuğu beş dk alayımda dinlensin demedi vs.
      amacım olmadığı birine dönüştürmek değildi bana kendini tanıttığı haliyle evli kalmaktı
      cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Post
        Kısaca geçim. Evlendim pişman oldum. Klasik. Evlendiğim adam değildi artık. Başta üstüme alındım sonra aşağı yukarı aynı olduğunu öğrendim. İlgisizlik,ben konuştuğumda kulaklarını kapama,çocuklar konusunda hiç yardım etmeme, benle değilde kumandayla evli gibi davranması, bana bir tebessüm çokken halı saha maçına giderken 32 dişini ayrı ayrı göstermesi vs...
        Ben evlenirken ona sosyal hayatından kopma erkeklerin arkadaşlarına ihtiyacı var maça git biranı iç cmt gecesi arkadaşlarınla takıl devamlı evde olman işime gelmez birbirimizi özleyelim demiştim. Suistimal edip bu olayları her gece yaptı.
        Sonuçta her kadın gibi çektim. İletişim için her yolu denedim. Dırdırcı,asabi bir cadıya dönüştüm. Boşanmak içinde her yolu denedim. Ama hep başına birşey geldi yalnız bırakamadım bir insan olarak. Sırasıyla trafik kazası,babasının vefatı,annesinin kanseri, abisinin kanseri... Baktım her girişimimde bir felaket geliyor.
        Bende içime kapandım konuşmayı dırdır etmeyi bıraktım. Görmezden geldim. Karı koca değilde ev arkadaşı gibi davranmaya başladım. Ne ağladım ne bunalıma girdim ne taktım.
        Sonra o başladı Neden benle konuşmuyorsun? Biraz sohbet etsek. Beni görmezden gelme! Senle konuşuyorum!
        Bazen en iyi iletişimin sessizlik olduğunu öğrendim. Dırdırcı cadı artık oydu
        Ben fosur fosur uyurken sabahlara kadar oturdu. İlgimi çekmek için yaptığı tripler Benim verdiğim sakin cevaplar...
        Dün akşam geldi yanıma oturdu sadece "anladım..." dedi
        "beni milyonuncu olarak son kez affeder misin?"
        maçım var gelince bira içerken konuşuruz dedim
        güldük...o kadar
        ispat edene kadar gardımı indiremem
        evliliği cehenneme dönen kadınlara sesleniyorum
        onlara onların silahlarıyla karşılık verin
        not:iyi ki kısa olucaktı
        erkekler empatiden yoksun oldukları için , aynı şekilde ona davranmadığınız sürece yaptıkları karşısında nasıl hissetiğinizi anlayamazlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Post
          amacım olmadığı birine dönüştürmek değildi ,bana kendini tanıttığı haliyle evli kalmaktı
          Öyle güzel ifade etmişsiniz ki...

Büyük bir mutlulukla "Evet" dedirten yönleri aslında gerçekten sahip oldukları değil mi?

Ya da;

Sahip olduklarının form değiştirmesi hali mi diye sorgulamadan edemiyor insan.
          Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun demektir .

Yorum

[QUOTE=Kumral Ada;176758]evli değilde ev arkadaşı gibiyiz" lafını ne kadar çok duyuyorum bu ara..
            demekki yıllanmış evliliklerde kaçınılmaz son...
            QUOTE]

kesinlikle..=)..bunun istisnası olan bi tek gözlemim bile yok, ki fena gözlemci değilimdir..özlem duygusu, tutku falan yavaş yavaş azaldıkça evliliklerin aldığı şekil de budur..bunun iyi veya kötü bişey olması pek sözkonusu değil bence, insan tabiatına uygun bi durum bu, hoşumuza gitse de gitmese de kaçınılmaz olan şeylerden..önemli olan, sanırım, bu ev arkadaşlığının eğlenceli, doyurucu bişey olup olmaması, bunu sağlayabilenlerin durumu daha iyi, sağlayamayanlar daha mutsuz ve huzursuz..

püü,alıntının güzelliğine bak..=p
            ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..

Yorum

İşleniyor...
            X